Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Wiesz ostatnio pierwsza beta też była pozytywna kolejna też a wizyta potwierdzająca pęcherzyk niestety się nie powiodła. Także cieszę się ale z tyłu głowy wiem, że jeszcze najgorsze testowania przede mną.
Chociaż ostatnio w tym samym dniu trzydniowy zarodek i beta była 22,8 a teraz jest dużo lepsza
Polly_love wrote:Ew_ka super!!!! Nareszcie -
&&
ew ka lubi tę wiadomość
-
O jejku, Ewka, wywołałaś mi uśmiech na buzi, naprawdę potrzebna nam tu lawina pozytywnych bet, ktoś ją musi wywołać Nie puszczam kciuków, niech się osesek dobrze zagrzebuje u mamy.
ew ka lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Pola853 wrote:Asiamar
a nie wiesz ile tych komórek zapladniali i jak to cenowo wyglądało?Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Cześć Mamy 12 pięknych komórek 6 zapładnianych i 6 zamrożonych
Polly_love, Martoszka, sylvuś, aniab2205, katrina lubią tę wiadomość
-
Martoszka, w końcu start
Polly_love lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
Dziewczyny, o której do Was dzwonili dzień przed transferem? Albo kiedy po punkcji dostałyście pierwszy telefon o maluchach?
-
Po punkcji w drugiej i piątej lub szóstej dobie, a przed transferem w ogóle, bo u mnie był odroczony.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
aniab2205 wrote:Po punkcji w drugiej i piątej lub szóstej dobie, a przed transferem w ogóle, bo u mnie był odroczony.
-
Zadzwonią dzisiaj po 14, przynajmniej ja w oby przypadkach tak miałam
Dziewczyny dzisiaj zrobiłam powtórkę bety 221,9 w piątek mam wizyte w Gamecie u pani doktorLubię_czekoladę, Bella93, Martoszka, katrina, aniab2205, lilaloo, sylvuś lubią tę wiadomość
-
ew ka wrote:Zadzwonią dzisiaj po 14, przynajmniej ja w oby przypadkach tak miałam
Dziewczyny dzisiaj zrobiłam powtórkę bety 221,9 w piątek mam wizyte w Gamecie u pani doktor
Gratulacje!!!!!!!!!!! -
Zadzwonili.. Mamy 4...
Jutro transfer
Gameta wystawia zwolnienia, jakbym chciała po transferze?Bella93, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Lubię_czekoladę wrote:Zadzwonili.. Mamy 4...
Jutro transfer
Gameta wystawia zwolnienia, jakbym chciała po transferze?Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Na dzień transferu tak jeśli jest taka potrzeba, ale po transferze mi powiedziała że lepiej jak będę pracować jeśli nie mam fizycznej pracy i zwolnienie jedynie na głowę żeby nie myśleć.
Jadłam przez tydzień po transferze plasterek świeżego ananasa, nie wiem czy pomogło ale piszę bo może ktoś skorzysta gdzieś to wyczytałam i pomyślałam nie zaszkodziLubię_czekoladę, Polly_love lubią tę wiadomość
-
Dzięki dziewczyny Chciałabym zwolnienie, bo w pracy oszaleję.. Tak na tydzień
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 maja 2017, 14:37