Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Pola, dawaj tutajPrawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Hej dziewczyny
My po pierwszym monitoringu Mamy 19 pęcherzyków Cieszymy się Jutro kolejny monitoring i ustalenie terminu punkcji- MR obstawia koniec tygodnia aaaaa Strasznie się to wszystko szybko dzieje Aa no i mówi, że jak na razie nie widzi nic niepokojącego, czyli nie obstawia na ten moment hiperki Zobaczymy co dalej
Miłego dniajomi81, aniab2205, Polly_love, katrina, Ginka, Martoszka, asiamar lubią tę wiadomość
-
Cytologie i wyrazy robią teraz położne. Musisz zadzwonić do Gamety spytać o której dyzuruja. Dzień cyklu obojętny. Ja zawsze szłam kilka dni po @.
Kasia33 lubi tę wiadomość
Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
nick nieaktualny
-
Ania
Pół płaskiej łyżeczki kopru włoskiego
pół płaskiej łyżeczki melisy
pół płaskiej łyżeczki gorczycy
pół płaskiej łyżeczki lukrecji
Koperek gotujesz w rądelku na malutkim ogniu ( wody około szklanka) gotujesz 20 min następnie zdejmujesz z ognia i dosypujesz reszte ziół i parzysz. Jak ostygnie możesz podawać do picia. Nam na kolke sprawdziło się rewelacyjnie.aniab2205 lubi tę wiadomość
-
Martoszka wrote:A jeszcze zapytam. Amh trzeba w jakimś konkretnym dniu zrobić? Bo jak w tamtym roku robiłam to nie miało znaczenia kiedy.
-
Jestem po kolejnym monitoringu- mamy 23 pęcherzyki.. Teraz to się boję hiperki Estradiol i Progesteron badam dopiero jutro. Punkcja w sobotę
Bella93 lubi tę wiadomość