Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny, zapomniałam się zapytać na wizycie jak się suplementować oprócz tych zastrzyków.. Jakbyście mogły powiedzieć co ewentualnie powinnam zacząć brać, może witaminy, była bym wdzięczna
-
Nie dziękuje
Dzisiaj jest 6 doba po punkcji i trochę się denerwuje bo jeszcze nie dzownią co z naszym pozostałym zarodkiem czy udało się zamrozić czy nie...kiedy powinni dzwonić? Ostatnio jak nie przeżył to dzwonili w piątej dobie.
Ja brałam mama dha premium, witamine d, jod i jadłam orzeszki brazylijskie, migdaly i nerkowce. Niektóre z tych rzeczy biorę przez tarczyce oczywiście. -
nick nieaktualnyEwka, dziś zadzownią, ew Ty możesz.
Czoko, ja biorę Femibion. początkowo też mamad dhea, ale Wilku powiedział,że Feminion jest precycyjniej zbadany i procudkowany przez porządny koncern, więc zmieniłam. Ma ten metylowaną formę kwasu. Ja biorę jeszcze Devikap (witamina D), prevenit (witaminy z grupy -
Polly_love wrote:Ewka, dziś zadzownią, ew Ty możesz.
Czoko, ja biorę Femibion. początkowo też mamad dhea, ale Wilku powiedział,że Feminion jest precycyjniej zbadany i procudkowany przez porządny koncern, więc zmieniłam. Ma ten metylowaną formę kwasu. Ja biorę jeszcze Devikap (witamina D), prevenit (witaminy z grupy -
nick nieaktualnyBella93 wrote:Adamed nie jest porzadnym koncernem? Zdaje sie ze Luteina jest ich.
Ewka, pwoodzenia!! Duzo, dużo szczęścia -
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Użyłam mniej wiecej tego argumentu przy Wilku, wiec odpowiedział, że Mama premium to jest suplement a Femibion nie.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/ed01d8f332a3.png -
nick nieaktualny
-
Pola853 wrote:Dziewczyny mam pytanko ile jest podgladan w czasie stymulacji albo co ile dni zazwyczaj jedzie się na usg podgladowe ?
Pola853 lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Pola853 wrote:Dziewczyny mam pytanko ile jest podgladan w czasie stymulacji albo co ile dni zazwyczaj jedzie się na usg podgladowe ?Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Pola853 wrote:aniab
Jak tam się chowa synuś? Kolka mineła?katrina lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Ja byłam w czasie stymulacji 4 razy a przy poprzedniej procedurze 6 razy bo musiałam mieć zmieniane dawki leków bardziej bo nie za bardzo pęcherzyki chciały rosnąć.
Ania tak jak mówisz każdą z nas zniesie wszystko dla maleństwa a kobiety które nie mają problemów z zajściem nie rozumieją jak powinny być za to wdzięczne.aniab2205 lubi tę wiadomość
-
aniab
No właśnie ja do tej pory nie przespałam jeszcze całej nocy ale nie żałuje. My po in vitro wg mnie bardziej doceniamy macierzyństwo.
Ania mam fajną recepturę na herbatkę ziołową na kolke - nam bardzo pomogła bo żadne krople nie dawały rady. Jak byś chciała to mogę Ci podać
Dziewczyny jeszzcze o coś zapytam orientujecie ile trzeba odczekac po zdj RTG brzucha zeby podejsc do stymulacji? -
Poproszę na priv choć nie wiem czy wykorzystam, bo widzę, że powoli stają się słabsze i rzadsze.
Rtg chyba nie ma wpływu na jajeczka, które dopiero się pojawią przy stymulacji.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek