Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
babyonline82 wrote:Witam,
mam krókie pytanie - czy są tu dziewczyny podchodzące do invitro z dofinansowaniem z Łodzi? czy trudno się zakwalifitkować? I ile trzeba teraz czekać na rozpoczęcie procedury?
My podchodzimy. Czekaliśmy na decyzję ponad 2 tygodnie.
Jakbyś miała pytania- śmiało -
Lubię_czekoladę wrote:Hej,
My podchodzimy. Czekaliśmy na decyzję ponad 2 tygodnie.
Jakbyś miała pytania- śmiało
Mam pytania:
czy od dezycji do rozpoczęcia stymulacji upłynęło dużo czasu?
W sensie - czy jest obecnie duża kolejka?
jakie musiałaś wykonać badania do kwalifikacji? A jakie mąż/partner?
-
babyonline82 wrote:Mam pytania:
czy od dezycji do rozpoczęcia stymulacji upłynęło dużo czasu?
W sensie - czy jest obecnie duża kolejka?
jakie musiałaś wykonać badania do kwalifikacji? A jakie mąż/partner?
Wszystkie potrzebne badania są na stronie Gamety i bez nich się nie ruszy. Jak macie wszystkie badania zrobione, idziecie do lekarza prowadzącego i on wydaje orzeczenie lekarskie i Gameta składa wniosek do UM o dofinansowanie. Jak zadzwonią, że otrzymaliście dofinansowanie to umawiacie się na wizytę rozpoczynającą procedurę. Ważny jest dzień cyklu, najlepiej koło 25/26 dc ale nam nie udało się tak umówić i byliśmy w 1 dc i od tego dnia zaczęłam już stymulację Na tej wizycie lekarz wypisze Wam recepty na kilka pierwszych dni i ustali pierwszy monitoring. -
babyonline82 wrote:Witam,
mam krókie pytanie - czy są tu dziewczyny podchodzące do invitro z dofinansowaniem z Łodzi? czy trudno się zakwalifitkować? I ile trzeba teraz czekać na rozpoczęcie procedury?Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Pola853 wrote:Dziewczyny czy któraś z was miała zarodki z zamrożonych wcześniej oocytów?Nadzieja umiera ostatnia... czekam na mój mały wielki cud.
Gameta Rzgów . Jest cud ❤ -
Dziewczyny estradiol 2 142, progesteron 0,79 na dwa dni przed punkcją, co to oznacza?? Będzie transfer?? Jest zagrożenie hiperki??
-
Lubię_czekoladę, ja miałam estradiol powyżej 3 000 i miałam ryzyko hiperki, stąd odroczony transfer. Ale nic w pośpiechu, w moim przypadku zdało to egzamin i się udało, podobno Gameta uzyskuje większy odsetek ciąż z criotransferów
aniab2205 lubi tę wiadomość
-
katrina wrote:Lubię_czekoladę, ja miałam estradiol powyżej 3 000 i miałam ryzyko hiperki, stąd odroczony transfer. Ale nic w pośpiechu, w moim przypadku zdało to egzamin i się udało, podobno Gameta uzyskuje większy odsetek ciąż z criotransferów
Dzięki Przygotowuję się psychicznie na odroczenie.. Mam nadzieję, że jakoś za bardzo tego nie przeżyję, jeśli się tak zdarzy Wiadomo Zobaczymy.. Aż sama jestem ciekawa co dziś MR powie -
MR na razie nie widzi przeciwwskazań do transferu
katrina, Martoszka, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
ew ka wrote:Dziewczyny zrobiłam betę dzisiaj, bo do jutra mam leki i pani doktor kazała zrobić dzisiaj. Mam 10 dpt i beta wyszła 47,27 Oby tylko rosła...!
-
ew ka wrote:Dziewczyny zrobiłam betę dzisiaj, bo do jutra mam leki i pani doktor kazała zrobić dzisiaj. Mam 10 dpt i beta wyszła 47,27 Oby tylko rosła...!
ew ka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny