X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Rzgów, Łódź ivf
Odpowiedz

Gameta Rzgów, Łódź ivf

Oceń ten wątek:
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielinka_97 wrote:
    Pięknie napisane, nic dodać nic ująć ❤️
    Ja na punkcie małego oszalałam. Niby na codzien zachowuje zdrowy rozsądek, ale są takie momenty w których uświadamiam sobie że już nie pamiętam życia bez tej małej istotki i dobrze mi z tym. To takie rozdwojenie jaźni. Jednocześnie czuje że znam go od zawsze i jest ze mną od zawsze a z drugiej mam wrażenie że urodził się wczoraj a tu zaraz roczek minie.
    Tak, tak roczek, szykujemy się do roczku a matka się wzrusza i nie wierzy kiedy to zleciało.

Martoszka z ostatnich stron wynika że Ty po transferze. Powodzenia!

Choć zgubilam się w Waszych historiach to nieustannie trzymam kciuki za Gameciary! Walczcie o Wasze Szczęścia i nie poddawajcie się kiedy coś nie wychodzi.

My niebawem wracamy po rodzeństwo ❤️
    Nie dziękuję.
    Wam również powodzenia z rodzeństwem dla Miłoszka :)

M&M
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka, lepiej się czujesz? Przeszło to pobolewanie?

Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia :)
    08.18r-et nieudany
    09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katar leci, kaszel daje też ładnie. Chyba poniedziałek jeszcze w domu zostanę.
    Ból jajnika nie przeszedł. Teraz boli tak jak na okres. No poczekam do środy i wszystko będzie wiadomo. Tamtym razem miałam skurcze, tym razem od razu ból jajników. Ciekawe co może mnie spotkać przy ostatnim et.

M&M
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Twój synuś?

M&M
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby ten ból jajników był zwiastunem dobrych wieści. Radek już zdrowy. W przyszłym tygodniu szczepienie, w kolejnym usg bioderek a na początku listopada szpital i załatwienie sprawy z kanalikami łzowymi. Się dzieje.

Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia :)
    08.18r-et nieudany
  • Mola33 Nowa

Wysłany: 9 października 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny! Mam pytania? Czy podchodzila ktoras z was do in vitro z KD w Gamecie? Jesli tak to czy moglybyscie podzielic sie ze mna swoja opinia? Z gory bardzo dziekuje!!! Pozdrawiam

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mola33 wrote:
    Witam was dziewczyny! Mam pytania? Czy podchodzila ktoras z was do in vitro z KD w Gamecie? Jesli tak to czy moglybyscie podzielic sie ze mna swoja opinia? Z gory bardzo dziekuje!!! Pozdrawiam
    Cześć, do IVF z KD podchodzila Polly_love, ale z tego co mi wiadomo raczej sie tu nie pojawi, wiec musisz sie cofnac o kilkanaście stron i poczytać jej historie.

Edit: dla ulatwienia, wklejam Ci link z jej postami, przewijanie stron dziala tylko gorze (prawy rog), jak klikniesz na dole to wyskoczy Ci blad.
    https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,100086,5601.html

Martoszka, testujesz przed srodowa beta?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 10:45

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤
    Matylda 🩷11.08.2022
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mola, radziłabym nie sugerować się tylko jedną historią z kd w tle. Tu tylko Polly mia£a i bez sukcesu, ale wiele razy wspominała o swoich koleżankach, którym z kd się udało. Szukaj info gdzie indziej.

08.18r-et nieudany
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Cześć, do IVF z KD podchodzila Polly_love, ale z tego co mi wiadomo raczej sie tu nie pojawi, wiec musisz sie cofnac o kilkanaście stron i poczytać jej historie.

Edit: dla ulatwienia, wklejam Ci link z jej postami, przewijanie stron dziala tylko gorze (prawy rog), jak klikniesz na dole to wyskoczy Ci blad.
    https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,100086,5601.html

Martoszka, testujesz przed srodowa beta?
    Nie. Tylko jedną w środę robię. Będzie 9dpt.

Bella93 lubi tę wiadomość

M&M
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale i z tego raczej nici. Jakoś już mi się nie śpieszy. Szybko jakoś mi ten czas minął.

M&M
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    Ale i z tego raczej nici. Jakoś już mi się nie śpieszy. Szybko jakoś mi ten czas minął.
    Sugerujesz, ze sie nie udalo?

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • gabriela3 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    Dlaczego tak piszesz ? Poczekajmy do środy. Dobrze?

Gabi3
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Sugerujesz, ze sie nie udalo?
    Nie wiem czy coś powinnam czuć. Czy co.
    Czuję się jak na okres.
    Jestem spokojna w sumie. Jak nie wyjdzie to wracamy po ostatniego malucha w kolejnym cyklu i tyle.

M&M
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    Nie wiem czy coś powinnam czuć. Czy co.
    Czuję się jak na okres.
    Jestem spokojna w sumie. Jak nie wyjdzie to wracamy po ostatniego malucha w kolejnym cyklu i tyle.
    Co kobieta to inna odpowiedz, objawy moga, ale nie musza byc. Ani jedno, ani drugie o niczym nie swiadczy.
    A objawy nadchodzacej @ moga byc zarówno objawami @ jak i ciazy, ale to pewnie juz wiesz.
    Spokoj najważniejszy. Bede trzymac kciuki w srode &&

Martoszka lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Matylda 🩷11.08.2022
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Co kobieta to inna odpowiedz, objawy moga, ale nie musza byc. Ani jedno, ani drugie o niczym nie swiadczy.
    A objawy nadchodzacej @ moga byc zarówno objawami @ jak i ciazy, ale to pewnie juz wiesz.
    Spokoj najważniejszy. Bede trzymac kciuki w srode &&
    Nie dziękuję

M&M
  • gabriela3 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda miała inne objawy. Ja miałam jak na @ a jednak za 1wszym razem się udało. Teraz jest 16tc ale w przyszłości będziemy zaczynać wszystko od nowa bo nie mamy żadnych mrozaków. Tylko jedna komóreczka dotrwała i jest z nami. A Ty kochana w środę będziesz wiedziała :) głowa do góry będzie dobrze a kolejnym plusem u Was jest to, że macie jeszcze jedną komórkę. Powodzenia i no stress

Gabi3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstrzymaj się do środy z czarnowidztwem;)ja nadal trzymam kciuki ;)

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba być gotowym na wszystko;)

M&M
  • gabriela3 Ekspertka

Wysłany: 10 października 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jutro Martoszka. Jedziesz do Gamety na betę?

Gabi3
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jadę. Robię u siebie. Gdyby nie inne badania to pewnie bym sikanca zrobiła, ale wiem, że on zawodzi.

M&M
‹‹ 787 788 789 790 791 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Histeroskopia skuteczna metoda diagnostyki i leczenia niepłodności

Histeroskopia to metoda, która pozwala wykryć i wyleczyć niektóre przyczyny niepłodności: polipy macicy, zrosty, mięśniaki. Histeroskopia diagnostyczna czy histeroskopia zabiegowa - kiedy warto zdecydować się na zabieg?  Jak wygląda histeroskopia? W którym momencie cyklu wykonuje się zabieg? Jakie mogą być skutki uboczne? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ