X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gameta Rzgów, Łódź ivf
Odpowiedz

Gameta Rzgów, Łódź ivf

Oceń ten wątek:
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 6 października 2017, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    zielinka_97 wrote:
    Pięknie napisane, nic dodać nic ująć ❤️
    Ja na punkcie małego oszalałam. Niby na codzien zachowuje zdrowy rozsądek, ale są takie momenty w których uświadamiam sobie że już nie pamiętam życia bez tej małej istotki i dobrze mi z tym. To takie rozdwojenie jaźni. Jednocześnie czuje że znam go od zawsze i jest ze mną od zawsze a z drugiej mam wrażenie że urodził się wczoraj a tu zaraz roczek minie.
    Tak, tak roczek, szykujemy się do roczku a matka się wzrusza i nie wierzy kiedy to zleciało.

Martoszka z ostatnich stron wynika że Ty po transferze. Powodzenia!

Choć zgubilam się w Waszych historiach to nieustannie trzymam kciuki za Gameciary! Walczcie o Wasze Szczęścia i nie poddawajcie się kiedy coś nie wychodzi.

My niebawem wracamy po rodzeństwo ❤️
    Nie dziękuję.
    Wam również powodzenia z rodzeństwem dla Miłoszka :)

M&M
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 12:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka, lepiej się czujesz? Przeszło to pobolewanie?

Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia :)
    08.18r-et nieudany
    09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Katar leci, kaszel daje też ładnie. Chyba poniedziałek jeszcze w domu zostanę.
    Ból jajnika nie przeszedł. Teraz boli tak jak na okres. No poczekam do środy i wszystko będzie wiadomo. Tamtym razem miałam skurcze, tym razem od razu ból jajników. Ciekawe co może mnie spotkać przy ostatnim et.

M&M
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A jak Twój synuś?

M&M
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 7 października 2017, 23:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Oby ten ból jajników był zwiastunem dobrych wieści. Radek już zdrowy. W przyszłym tygodniu szczepienie, w kolejnym usg bioderek a na początku listopada szpital i załatwienie sprawy z kanalikami łzowymi. Się dzieje.

Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia :)
    08.18r-et nieudany
  • Mola33 Nowa

Wysłany: 9 października 2017, 09:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam was dziewczyny! Mam pytania? Czy podchodzila ktoras z was do in vitro z KD w Gamecie? Jesli tak to czy moglybyscie podzielic sie ze mna swoja opinia? Z gory bardzo dziekuje!!! Pozdrawiam

• Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 10:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mola33 wrote:
    Witam was dziewczyny! Mam pytania? Czy podchodzila ktoras z was do in vitro z KD w Gamecie? Jesli tak to czy moglybyscie podzielic sie ze mna swoja opinia? Z gory bardzo dziekuje!!! Pozdrawiam
    Cześć, do IVF z KD podchodzila Polly_love, ale z tego co mi wiadomo raczej sie tu nie pojawi, wiec musisz sie cofnac o kilkanaście stron i poczytać jej historie.

Edit: dla ulatwienia, wklejam Ci link z jej postami, przewijanie stron dziala tylko gorze (prawy rog), jak klikniesz na dole to wyskoczy Ci blad.
    https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,100086,5601.html

Martoszka, testujesz przed srodowa beta?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 10:45

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
  • aniab2205 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 11:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mola, radziłabym nie sugerować się tylko jedną historią z kd w tle. Tu tylko Polly mia£a i bez sukcesu, ale wiele razy wspominała o swoich koleżankach, którym z kd się udało. Szukaj info gdzie indziej.

08.18r-et nieudany
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 12:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Cześć, do IVF z KD podchodzila Polly_love, ale z tego co mi wiadomo raczej sie tu nie pojawi, wiec musisz sie cofnac o kilkanaście stron i poczytać jej historie.

Edit: dla ulatwienia, wklejam Ci link z jej postami, przewijanie stron dziala tylko gorze (prawy rog), jak klikniesz na dole to wyskoczy Ci blad.
    https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,100086,5601.html

Martoszka, testujesz przed srodowa beta?
    Nie. Tylko jedną w środę robię. Będzie 9dpt.

Bella93 lubi tę wiadomość

M&M
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale i z tego raczej nici. Jakoś już mi się nie śpieszy. Szybko jakoś mi ten czas minął.

M&M
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 13:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    Ale i z tego raczej nici. Jakoś już mi się nie śpieszy. Szybko jakoś mi ten czas minął.
    Sugerujesz, ze sie nie udalo?

Moja historia leczenia

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
  • gabriela3 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 13:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    Dlaczego tak piszesz ? Poczekajmy do środy. Dobrze?

Gabi3
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Sugerujesz, ze sie nie udalo?
    Nie wiem czy coś powinnam czuć. Czy co.
    Czuję się jak na okres.
    Jestem spokojna w sumie. Jak nie wyjdzie to wracamy po ostatniego malucha w kolejnym cyklu i tyle.

M&M
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 14:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Martoszka wrote:
    Nie wiem czy coś powinnam czuć. Czy co.
    Czuję się jak na okres.
    Jestem spokojna w sumie. Jak nie wyjdzie to wracamy po ostatniego malucha w kolejnym cyklu i tyle.
    Co kobieta to inna odpowiedz, objawy moga, ale nie musza byc. Ani jedno, ani drugie o niczym nie swiadczy.
    A objawy nadchodzacej @ moga byc zarówno objawami @ jak i ciazy, ale to pewnie juz wiesz.
    Spokoj najważniejszy. Bede trzymac kciuki w srode &&

Martoszka lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia

Matylda 🩷11.08.2022

preg.png
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 17:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bella93 wrote:
    Co kobieta to inna odpowiedz, objawy moga, ale nie musza byc. Ani jedno, ani drugie o niczym nie swiadczy.
    A objawy nadchodzacej @ moga byc zarówno objawami @ jak i ciazy, ale to pewnie juz wiesz.
    Spokoj najważniejszy. Bede trzymac kciuki w srode &&
    Nie dziękuję

M&M
  • gabriela3 Ekspertka

Wysłany: 9 października 2017, 17:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Każda miała inne objawy. Ja miałam jak na @ a jednak za 1wszym razem się udało. Teraz jest 16tc ale w przyszłości będziemy zaczynać wszystko od nowa bo nie mamy żadnych mrozaków. Tylko jedna komóreczka dotrwała i jest z nami. A Ty kochana w środę będziesz wiedziała :) głowa do góry będzie dobrze a kolejnym plusem u Was jest to, że macie jeszcze jedną komórkę. Powodzenia i no stress

Gabi3
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2017, 20:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wstrzymaj się do środy z czarnowidztwem;)ja nadal trzymam kciuki ;)

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 9 października 2017, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trzeba być gotowym na wszystko;)

M&M
  • gabriela3 Ekspertka

Wysłany: 10 października 2017, 17:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już jutro Martoszka. Jedziesz do Gamety na betę?

Gabi3
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 10 października 2017, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie jadę. Robię u siebie. Gdyby nie inne badania to pewnie bym sikanca zrobiła, ale wiem, że on zawodzi.

M&M
‹‹ 787 788 789 790 791 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w ciążę" - moja historia starania o dziecko

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko". Opowieść o kobiecie, która nie traci nadziei... "Nie mogę zajść w ciążę, ale nie tracimy nadziei..." - nieplodna_optymistka opowiada o swoich staraniach, drodze do macierzyństwa, leczeniu niepłodności i niegasnącej wierze w to, że się uda! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ