Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
zielinka_97 wrote:Pięknie napisane, nic dodać nic ująć ❤️
Ja na punkcie małego oszalałam. Niby na codzien zachowuje zdrowy rozsądek, ale są takie momenty w których uświadamiam sobie że już nie pamiętam życia bez tej małej istotki i dobrze mi z tym. To takie rozdwojenie jaźni. Jednocześnie czuje że znam go od zawsze i jest ze mną od zawsze a z drugiej mam wrażenie że urodził się wczoraj a tu zaraz roczek minie.
Tak, tak roczek, szykujemy się do roczku a matka się wzrusza i nie wierzy kiedy to zleciało.
Martoszka z ostatnich stron wynika że Ty po transferze. Powodzenia!
Choć zgubilam się w Waszych historiach to nieustannie trzymam kciuki za Gameciary! Walczcie o Wasze Szczęścia i nie poddawajcie się kiedy coś nie wychodzi.
My niebawem wracamy po rodzeństwo ❤️
Wam również powodzenia z rodzeństwem dla MiłoszkaM&M -
Martoszka, lepiej się czujesz? Przeszło to pobolewanie?Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Katar leci, kaszel daje też ładnie. Chyba poniedziałek jeszcze w domu zostanę.
Ból jajnika nie przeszedł. Teraz boli tak jak na okres. No poczekam do środy i wszystko będzie wiadomo. Tamtym razem miałam skurcze, tym razem od razu ból jajników. Ciekawe co może mnie spotkać przy ostatnim et.M&M -
Oby ten ból jajników był zwiastunem dobrych wieści. Radek już zdrowy. W przyszłym tygodniu szczepienie, w kolejnym usg bioderek a na początku listopada szpital i załatwienie sprawy z kanalikami łzowymi. Się dzieje.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
Mola33 wrote:Witam was dziewczyny! Mam pytania? Czy podchodzila ktoras z was do in vitro z KD w Gamecie? Jesli tak to czy moglybyscie podzielic sie ze mna swoja opinia? Z gory bardzo dziekuje!!! Pozdrawiam
Edit: dla ulatwienia, wklejam Ci link z jej postami, przewijanie stron dziala tylko gorze (prawy rog), jak klikniesz na dole to wyskoczy Ci blad.
https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,100086,5601.html
Martoszka, testujesz przed srodowa beta?Wiadomość wyedytowana przez autora: 9 października 2017, 10:45
-
Mola, radziłabym nie sugerować się tylko jedną historią z kd w tle. Tu tylko Polly mia£a i bez sukcesu, ale wiele razy wspominała o swoich koleżankach, którym z kd się udało. Szukaj info gdzie indziej.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
Bella93 wrote:Cześć, do IVF z KD podchodzila Polly_love, ale z tego co mi wiadomo raczej sie tu nie pojawi, wiec musisz sie cofnac o kilkanaście stron i poczytać jej historie.
Edit: dla ulatwienia, wklejam Ci link z jej postami, przewijanie stron dziala tylko gorze (prawy rog), jak klikniesz na dole to wyskoczy Ci blad.
https://ovufriend.pl/posty-uzytkowniczki,100086,5601.html
Martoszka, testujesz przed srodowa beta?
Bella93 lubi tę wiadomość
M&M -
Martoszka wrote:Ale i z tego raczej nici. Jakoś już mi się nie śpieszy. Szybko jakoś mi ten czas minął.
-
Martoszka wrote:Nie wiem czy coś powinnam czuć. Czy co.
Czuję się jak na okres.
Jestem spokojna w sumie. Jak nie wyjdzie to wracamy po ostatniego malucha w kolejnym cyklu i tyle.
A objawy nadchodzacej @ moga byc zarówno objawami @ jak i ciazy, ale to pewnie juz wiesz.
Spokoj najważniejszy. Bede trzymac kciuki w srode &&Martoszka lubi tę wiadomość
-
Bella93 wrote:Co kobieta to inna odpowiedz, objawy moga, ale nie musza byc. Ani jedno, ani drugie o niczym nie swiadczy.
A objawy nadchodzacej @ moga byc zarówno objawami @ jak i ciazy, ale to pewnie juz wiesz.
Spokoj najważniejszy. Bede trzymac kciuki w srode &&M&M -
Każda miała inne objawy. Ja miałam jak na @ a jednak za 1wszym razem się udało. Teraz jest 16tc ale w przyszłości będziemy zaczynać wszystko od nowa bo nie mamy żadnych mrozaków. Tylko jedna komóreczka dotrwała i jest z nami. A Ty kochana w środę będziesz wiedziała głowa do góry będzie dobrze a kolejnym plusem u Was jest to, że macie jeszcze jedną komórkę. Powodzenia i no stressGabi3
-
nick nieaktualny