Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Martoszka wrote:A jak u Ciebie sytuacja?
Ale ogolnie wszystko jest ok.sylvuś, lena7, aniab2205, Ginka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Aniu,tak właśnie chciałam się rozeznać z czystej ciekawości jak często się zdarza umieszczanie nie za 1razem. Marta kuruj się, Bella trzymam kciuki;)
-
Martoszka jak samopoczucie? Odpoczywasz?Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
aniab2205 wrote:Martoszka jak samopoczucie? Odpoczywasz?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2017, 15:20
M&M -
Ania jak synek? Martoszka wytrzymasz 6 dni trzymam kciuki za sukces. U mnie w porządku. Dzwonili z Gamety wynik Nifty dobry tj. nie wykryto żadnych wad. Uff nudności poooooowooooooli ustępują. Czasem zdarza się, że jeszcze coś zwrócę. U nas to już 16 tc będzie chłopak
aniab2205 lubi tę wiadomość
Gabi3
-
Martoszka wrote:Nie dziękuję. Tym razem już bardziej cierpliwa i nastawiona na wszystko.
Bardzo martwią mnie jajniki. Mam tylko nadziejer, że nic złego się z nimi nie dzieje. -
Chorowitek miał morfologię i crp, wszystko ok. Inhaluję go, ma syrop i widzę, że już lepiej, więc w przyszłym tygodniu szczepienie. Cholernie tego nie lubię jak go kłująPrawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Martoszka wrote:Dziękuję za pomoc.
Na prg w sumie tez reaguja, wiec mysle ze to po prostu reakcja na hormony. Niemniej jednak jesli bol bedzie sie nasilal lub utrzymywal to poinformuj pania dr
Mnie czesto boli lewy jajnik, w obrazie usg zawsze jest odpowiedniej wielkosci, nie ma na nim zmian ani niczego co mogłoby wskazywac na przyczyne bolu, a jak tylko mnie lekarz sonda dotknie to ...hu hu -
Martoszka wrote:Zawsze koło 22dc mnie już coś tam zaczynały boleć jajniki przed okresem, ale właśnie teraz to już poszalaly strasznie.
Na kontroli endo bylo ok? -
Martoszka wrote:Tak tak.
Dopiero wczoraj się zaczęło. Nie bolą cały czas, ale jednak większość dnia. -
aniab2205 wrote:Bella, ja to ujmę tak. Macierzyństwo nie jest takie kolorowe jak to się powszechnie lansuje. To nieprzespane noce, brak czasu dla siebie, czasem poczucie beznadziejności albo niepewności siebie, jak nie od razu jesteś w stanie sobie z czymś poradzić albo wyjdzie twój brak wiedzy, to też budowanie na nowo swoich relacji w związku i szereg innych rzeczy, które powodują, że czasem ma się ochotę pieprznąć drzwiami aż futryny zadrżą i rzucić przez ramię: nic mnie to nie obchodzi, mam dosyć, radźcie sobie beze mnie, ja chcę mieć chwilę egoizmu. Tyle, że po drugiej stronie są te momenty, kiedy te małe rączki zarzucają Ci się na szyję, obejmują twoją buzię, kiedy to małe piszkitle zanosi się śmiechem jak mu śpiewasz albo bawisz się w proste "a kuku", kiedy zwyczajnie czujesz się najważniejszą osobą w jego życiu (choć masz świadomość, że to się kiedyś zmieni ). Pewnie, życie we dwójkę też jest cudowne i może być idealne, niektóre związki są takie, że nie odczuwa się potrzeby ich uzupełniania, ale my potrzebowaliśmy tego "scalenia".
Pięknie napisane, nic dodać nic ująć ❤️
Ja na punkcie małego oszalałam. Niby na codzien zachowuje zdrowy rozsądek, ale są takie momenty w których uświadamiam sobie że już nie pamiętam życia bez tej małej istotki i dobrze mi z tym. To takie rozdwojenie jaźni. Jednocześnie czuje że znam go od zawsze i jest ze mną od zawsze a z drugiej mam wrażenie że urodził się wczoraj a tu zaraz roczek minie.
Tak, tak roczek, szykujemy się do roczku a matka się wzrusza i nie wierzy kiedy to zleciało.
Martoszka z ostatnich stron wynika że Ty po transferze. Powodzenia!
Choć zgubilam się w Waszych historiach to nieustannie trzymam kciuki za Gameciary! Walczcie o Wasze Szczęścia i nie poddawajcie się kiedy coś nie wychodzi.
My niebawem wracamy po rodzeństwo ❤️sylvuś, aniab2205, Ginka, Bella93 lubią tę wiadomość
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️