Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Martoszka wrote:A ile dni po transferach bralyscie L4?
Ja mam nie ciekawą sytuację w pracy, duzo stresów ostatnio. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Martoszka wrote:W poniedziałek.
Powodzenia &&Martoszka lubi tę wiadomość
-
Czesc kobietki
Dawno mnie nie bylo tu, troche podczytalam co u Was slychac
Martoszka trzymam kciuki!
Czoko widze ze tez przed procedura jestes tez zaciskam!
Aniab kochana co nowego?
Gabi oby Nifty tym razem udalo sie zrobić. Jak sie czujesz?
Deseo na jakim etapie jestes?
Polly widze na zasluzonym urlopie
Gratuluje wszystkim nowym mamom
U mnie plynie 15 tydz, jestem po prenatalnych, wyglada na to ze spodziewam sie zdrowej dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 10:48
Martoszka, sylvuś, gabriela3, aniab2205, Koliberek, Deseo, Ginka, Bella93 lubią tę wiadomość
2015.04 I Isci 1 x B4
2016.03 II Isci 1 x 1AB
2016.06 III Isci 2 x 4CC
2017.04 FET 1x 4CC
2017.07 IV Isci 1x3AB 9dpt 92, 12dpt 236 , 14dpt 540, 25dpt ❤
TP 26.03.2018
29.03.2018 Pola😍 -
polala wrote:Czesc kobietki
Aniab kochana co nowego?
U mnie plynie 15 tydz, jestem po prenatalnych, wyglada na to ze spodziewam sie zdrowej dziewczynkiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 19:03
Koliberek, Deseo lubią tę wiadomość
Gabi3
-
Polala, to super wieści. Cieszę się bardzo.Jakie imię wybrałaś?
Moje chłopiszcze rośnie jak na drożdżach, właśnie rozpracowuje raczkowanie, wielki z niego gaduła. To oczko w głowie babci i dziadka, jarają się każdym jego postępem, uśmiechem. My trzaskamy fotę za fotą, kręcimy filmiki i cieszymy się każdą wspólną chwilą i spełnionym marzeniem. Jednym słowem, jest tak, jak chciałam, żeby było
Ps. Tego życzę każdej z WasWiadomość wyedytowana przez autora: 28 września 2017, 21:13
sylvuś, jomi81, katrina, Deseo, gabriela3, Ginka, Bella93, lilaloo lubią tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Gabi mnie ominęły wszystkie ciążowe ekscesy, no może z wyjątkiem odbijania się po posiłku. Ale fajnie że uspokoiło sie to u Ciebie u mnie odwrotnie wszędzie chłopaki...
Aniab od postawowki podobało mi się Pola ale coraz większą popularność zdobywa od kilku lat. Zawsze wiedzialam ze jesli juz sie uda to bedzie dziewczynka więc imię przez lata za mną chodziło. To zaraz będziesz miała oczy dookoła głowy jak zacznie śmigać ale super cieszę się że się dobrze rozwija
aniab2205 lubi tę wiadomość
2015.04 I Isci 1 x B4
2016.03 II Isci 1 x 1AB
2016.06 III Isci 2 x 4CC
2017.04 FET 1x 4CC
2017.07 IV Isci 1x3AB 9dpt 92, 12dpt 236 , 14dpt 540, 25dpt ❤
TP 26.03.2018
29.03.2018 Pola😍 -
Kieruj się swoim serduchem, nie zwracaj uwagi, że popularne.
polala lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
polala- piękne imię, idź za głosem serca
ja teraz czekam na okres i biorę antyki oraz idę na histeroskopię. A potem jedziemy ze stymulacją
Dzięki dziewczyny za odpowiedź dotyczące puregonu pocieszyłyście mnie!polala lubi tę wiadomość
-
aniab2205 wrote:Polala, to super wieści. Cieszę się bardzo.Jakie imię wybrałaś?
Moje chłopiszcze rośnie jak na drożdżach, właśnie rozpracowuje raczkowanie, wielki z niego gaduła. To oczko w głowie babci i dziadka, jarają się każdym jego postępem, uśmiechem. My trzaskamy fotę za fotą, kręcimy filmiki i cieszymy się każdą wspólną chwilą i spełnionym marzeniem. Jednym słowem, jest tak, jak chciałam, żeby było
Ps. Tego życzę każdej z Was
Ale pięknie napisałaśGinka
-
polala wrote:Czesc kobietki
Aniab kochana co nowego?
U mnie plynie 15 tydz, jestem po prenatalnych, wyglada na to ze spodziewam sie zdrowej dziewczynki
Cudownie! Gratuluje!polala lubi tę wiadomość
Ginka
-
aniab2205 wrote:Polala, to super wieści. Cieszę się bardzo.Jakie imię wybrałaś?
Ps. Tego życzę każdej z Was