Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
Polly_love wrote:Teraz się okazuje, że zarodków mam 6... Jeden w Gdyni, 2 w Provicie i 3 w Rzgowie. Wcześniej miałam 2, ale musiałam z nich zrezygnować. Więc teraz mam 1 więcej. Mój transfer miał być w tym tygodniu, ale dzień przed kontrolą endo dostałam @ na Estrofemie..W związku z tym dostałam na jeden cykl Cyclo-Progynovę, potem od nowego cyklu Estrofem. ET więc w styczniu, w Gdyni. Tamten muszę wziąć jako pierwszy, a potem zobaczymy..W Provicie mam dwa z 3 doby, a tyle dobrego,że mogę je wziąć razem. Chociaż P powiedział, że może i Rzgów pozwoli mi wziąć 2. Także wszystko przesunęło się o 6 tygodni.
Przy mojej pierwszej procedurze w 2014r, miałam 3 et pod rząd-kwiecień, maj, czerwiec. Jak ja to wtedy zrobiłam? Teraz jak nie urok to inne jazdy. Ale widocznie tak musiało być.
Co teraz u Ciebie?
Zielinka - kciuki :*
Szybko zleci do tego Stycznia chociaż wiem jak się na to wszystko czeka trzymam kciuki za szczęśliwy transfer
Teraz u nas tak, że umówiłam nas do Połacia, spiszemy listę badań do zrobienia, bo już wszystko zapewne wygasło.. W tym tygodniu się okaże czy w ogóle tej wizyty nie odwołamy- pytanie czy uzbieramy kasę.. Trzymaj kciuki
Polly_love, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Oczywiście - kciuki na pokładzie korzystacie z tych mrożonych oocytów, czy nowa stymulacja?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 13:21
Polly_love, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Rozmrażamy i zapładniamy Może z 6 jakiś da radę.. Chociaż przy pierwszej procedurze zarodki były mega słabe i nic nie zostało. Ale nie mam wpływu, trzeba wierzyć Zresztą liczę też na to, że IMSI da radę bardziej niż ICSI i że wybiorą lepsze plemniki do zapłodnienia..
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Życzę Wam abyście jak najszybciej zebrali pieniądze. Powodzenia Czoko na każdym etapie z doświadczenia wiem, że badania zostawić najlepiej jest na ostatnią prostą bo szybko tracą urzędową moc
Dokładnie Szybko tracą Jak wszystko się uda to będziemy się razem transferować w StyczniuPolly_love, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:Dokładnie Szybko tracą Jak wszystko się uda to będziemy się razem transferować w Styczniu
-
Polly_love wrote:Plan idealny warto mieć kogoś życzliwego na podorędziu i tak, te 6 dadzą radę. Macie zdeponowane nasienie czy na świeżo? Czy wszystko w wersji frozen?
Na świeżo Mój to odwleka w nieskończoność, bo się tak tym stresuje bardziej niż ja stymulacją, punkcją i transferem łącznie ...ręce opadają no ale dobrze dobrze, ktoś się w końcu musi stresowaćPolly_love lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLubię_czekoladę wrote:
Na świeżo Mój to odwleka w nieskończoność, bo się tak tym stresuje bardziej niż ja stymulacją, punkcją i transferem łącznie ...ręce opadają no ale dobrze dobrze, ktoś się w końcu musi stresowaćMartoszka, Lubię_czekoladę, sylvuś lubią tę wiadomość
-
Przypomniało mi się jak powiedziałaś mi kiedyś, że mój brzuch przejmuje Asia. To może Ty w styczniu przejmiesz po tobie niej Bardzo Ci tego życzę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 grudnia 2017, 22:52
Polly_love lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
nick nieaktualnyaniab2205 wrote:Przypomniało mi się jak powiedziałaś mi kiedyś, że mój brzuch przejmuje Asia. To może Ty w styczniu przejmiesz po tobie iej Bardzo Ci tego życzę
aniab2205 lubi tę wiadomość
-
Martoszka, bardzo mi przykro
-
Polly_love wrote:Chciałabym... A ponieważ Jomi zwalnia brzuch z bliźniętami, to podzielę się z Czoko.
sylvuś lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
Lubię_czekoladę wrote:Dzięki Małemu masz zajęcie co? I nie myślisz pewnie tak często o tym
Faktycznie, jest zupełnie inaczej. Spokojnie ale nie znaczy to że bez emocji. Sam transfer był dla mnie dużo większym przeżyciem niż poprzedni. Może dlatego że wiem już odczuwalnie że jest to początek mojego dziecka we mnie. Mam przykład biegający po domu. Lubię wiedzieć na czym stoję a cierpliwością nie grzeszę. Mimo wszystko czasu na myślenie i analizowanie jest mniej.Wiadomość wyedytowana przez autora: 5 grudnia 2017, 00:20
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Paula sporo tych zarodków ostatecznie się znalazło. Życzę powodzenia. O tym styczniu to samo pomyślałam jeszcze zanim Ania napisała. Oby to była dobra wróżba.
aniab2205, Polly_love lubią tę wiadomość
Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
No widzę, że sporo chętnych na mój bliźniakowy brzuch Super, że tyle transferów się szykuje, oby 2018 rok dal całe mnóstwo pięknych, pozytywnych bet Pomimo, że rzadko piszę to często zaglądam i bardzo mocno kibicuję
aniab2205, sylvuś lubią tę wiadomość
Olga 05.01.2013
IMSI 27.09.16 punkcja; 02.10.16 zamrożono 5 blastocyst (Gameta Rzgów)
10.16 fet 4aa (+), 04.17 fet 4cc (+), cb; 12.16 fet 4aa (+), poronienie zatrzymane 8tc
24.05.17 fet 3bc, 3cc (+); 22.06.17 biją dwa serduszka
Nela i Tymon 09.01.2018
-
Zapytajcie Pragnącą co mi się śniło przed jej pozytywną betą. Jedna część snu już się sprawdziła A o wróżbach to my tu już kiedyś gadałyśmy i spora tego część już się sprawdziła.Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:You made my day chłop to jednak głupi jest gdyby ścigał majty 30 x do roku przed lekarzem, pokazywał intymne części swojego ciała to by inaczej patrzył i zrozumiał co jest na tle tego co robi kobieta i przez co przechodzi- jakkolwiek przyjemnością mój nigdy nie marudził ale przed samym faktem twierdził, że to jest „głupie” No ja wiem, że może nie najfajniejsze w jego życiu ale przy całej reszcie śmiesznie proste
Dokładnie
Polly_love wrote:Chciałabym... A ponieważ Jomi zwalnia brzuch z bliźniętami, to podzielę się z Czoko.
Dziękuję -
zielinka_97 wrote:Faktycznie, jest zupełnie inaczej. Spokojnie ale nie znaczy to że bez emocji. Sam transfer był dla mnie dużo większym przeżyciem niż poprzedni. Może dlatego że wiem już odczuwalnie że jest to początek mojego dziecka we mnie. Mam przykład biegający po domu. Lubię wiedzieć na czym stoję a cierpliwością nie grzeszę. Mimo wszystko czasu na myślenie i analizowanie jest mniej.
Jutro betujesz? Powodzenia!!