Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny! ☺☺☺
Jedyną naszą szansą na posiadanie upragnionego dziecka jest in vitro. Prawdopodobnie zdecydujemy sie na Gamete. Możecie mi powiedzieć jaki jest czas oczekiwania na pierwszą wizytę? Trzeba zrobić jakieś badania, które będą od razu potrzebne? Może polecicie mi lekarza prowadzącego?
Niedoczynność tarczycy, Hashimoto
12.2012 - laparotomia, usunięcie jajowodu prawego
26.05.2017 - HSG, jajowód niedrożny
07.2018 - badanie nasienia - bardzo słabe wyniki
02.11.2018 - punkcja (6 mrozaczków)
07.01.2019 - crio
15.01.2019 - beta 96,80
18.01.2019 - beta 286
21.01.2019 - beta 1040 -
zabcia90 wrote:Cześć dziewczyny! ☺☺☺
Jedyną naszą szansą na posiadanie upragnionego dziecka jest in vitro. Prawdopodobnie zdecydujemy sie na Gamete. Możecie mi powiedzieć jaki jest czas oczekiwania na pierwszą wizytę? Trzeba zrobić jakieś badania, które będą od razu potrzebne? Może polecicie mi lekarza prowadzącego?
Hej Żabcia. Czas oczekiwania zależy od Ciebie, kiedy preferujesz odbyć wizytę. Czy to w godzinach wieczornych czy obojętnie. Myślę, że nie ma jakiejś tragedii i miesiąc się nie czeka.
Polecam dr Połacia. Choć nie wiem, czy przyjmuje nowe pacjentki, warto dopytać Ze wszystkich lekarzy u których mieliśmy wizyty to polecam też dr Banach.
Życzę Wam powodzenia!! -
zabcia90 wrote:Cześć dziewczyny! ☺☺☺
Na pierwszą wizytę zabierz wszystkie wyniki jakie masz. Inne badania zlecą już na wizycie.M&M -
Jest jakaś minimalna dawka czy czas brania proga aby dostać @ z odstawienia? Już mnie to irytuje
-
Martoszka wrote:Ja brałam 5 dni i po 4-6 dniach od odstawienia dostawałam @.
Martoszka lubi tę wiadomość
-
Cześć dziewczyny. Zagladam tu trochę z takim pytaniem do staraczek z Łodzi. Jakie są opinie o prof. Malinowskim i prof. Szyłło? Jestem po laparo we Wrocławiu. Mam zrośniętą macice z jelitami i mój gin polecił mi konsultację u jednego z tch lekarzy bo oni operują takie przypadki w Instytucie Matki Polki. Czy coś na ich temat wiecie? Będę wdzięczna i sorki za zasmiecanie wątku ale nie znalazlam typowo wątku z osobami z Łodzi:/07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualnyPati88 wrote:Cześć dziewczyny. Zagladam tu trochę z takim pytaniem do staraczek z Łodzi. Jakie są opinie o prof. Malinowskim i prof. Szyłło? Jestem po laparo we Wrocławiu. Mam zrośniętą macice z jelitami i mój gin polecił mi konsultację u jednego z tch lekarzy bo oni operują takie przypadki w Instytucie Matki Polki. Czy coś na ich temat wiecie? Będę wdzięczna i sorki za zasmiecanie wątku ale nie znalazlam typowo wątku z osobami z Łodzi:/
-
o dziekuję za info. A ile Malina bierze?07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
hiperprolaktynemia oraz zaburzenia glikemii, zespół FAP, MTHFR 677C-T heterozygota, PAI-1 4G heterozygota, fibrynogen 489 mg/dl (norma 200-450) -
nick nieaktualny
-
ło matko sporo... Za konsultacje z badaniem rozumiem? Masakra. No aja mam napisane na karcie z wizyty kontrolnej wlaśnie Malinowskiego i Szyłło. Wiec głupio pojechać do Wilczynskiego. Bo podejrzewam że moj ginekolog kontaktował się z profesorem bo się znają. No ale dzięki za info:)07.2018 i 10.2018 laparaskopowe usunięcie zrostow otrzewnej i uwolnieniu jajników i jajowodów.
nick nieaktualnyPati88 wrote:ło matko sporo... Za konsultacje z badaniem rozumiem? Masakra. No aja mam napisane na karcie z wizyty kontrolnej wlaśnie Malinowskiego i Szyłło. Wiec głupio pojechać do Wilczynskiego. Bo podejrzewam że moj ginekolog kontaktował się z profesorem bo się znają. No ale dzięki za info:)
-
Hej. A oprócz Gamety jeszcze jakiegoś innego ginekologa polecacie? Bo zanim udam się do kliniki to pomyślałam aby skonsultować się może z jakimś innym lekerzem. U siebie chodziłam do jednego i już chyba nie miał na mnie pomysłu dalej...
-
nick nieaktualnyEwaaa wrote:Hej. A oprócz Gamety jeszcze jakiegoś innego ginekologa polecacie? Bo zanim udam się do kliniki to pomyślałam aby skonsultować się może z jakimś innym lekerzem. U siebie chodziłam do jednego i już chyba nie miał na mnie pomysłu dalej...
-
Aha. Ok. Czyli polecasz od razu żeby do nich się udać. Ok. Staramy się już długo z mężem o dziecko bo 4 lata. Moje wyniki były różne ale po lekach wszystko było pięknie jak w zegarku. Męża nasienie też nie jest zle a jakoś nie udaje nam się wstrzelic żeby się udało... Powoli tracę nadzieję i dlatego postanowiliśmy się gdzieś indziej udać.... A przed pierwszą wizyta robić jakieś badania czy czekać jak zleci lekarz? Bo moje ostatnie wyniki są z zeszłego roku....
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lipca 2018, 11:06
-
nick nieaktualnyEwaaa wrote:Aha. Ok. Czyli polecasz od razu żeby do nich się udać. Ok. Staramy się już długo z mężem o dziecko bo 4 lata. Moje wyniki były różne ale po lekach wszystko było pięknie jak w zegarku. Męża nasienie też nie jest zle a jakoś nie udaje nam się wstrzelic żeby się udało... Powoli tracę nadzieję i dlatego postanowiliśmy się gdzieś indziej udać.... A przed pierwszą wizyta robić jakieś badania czy czekać jak zleci lekarz? Bo moje ostatnie wyniki są z zeszłego roku....
Ewaaa lubi tę wiadomość