Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyJoannaaaa wrote:Któraś z was korzystała z Embryoglue? Specjalnego podłoża do transferu zarodka. Macie jakieś opinie na ten temat?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 13:38
-
Joannaaaa wrote:Któraś z was korzystała z Embryoglue? Specjalnego podłoża do transferu zarodka. Macie jakieś opinie na ten temat?
Embriologiem powiedział, że owszem może mieć sens przy transferowaniu blastocysty.. może wtedy pomóc, choć nie musi (ale nie zaszkodzi) .. przy zarodkach 3dniowych nie ma najmniejszego sensu podawania embrio glueNajszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Polly_love wrote:Ja 4 krotnie. Na 10 łącznie transferów. W obecnej ciąży nie chciałam EG, już po tym 4 et zaniechałam stosowania. Poczytałam trochę zachodnich publikacji- ma niepotwierdzone działanie. Na pewno nie szkodzi ale pomaga pewnie tyle, co napicie się wody. Powodzenia dla Ciebie przy oczekującym zarodku. Niech się uda. Trzymam kciuki&&&
Serdecznie gratuluję ciąży... Przeczytałam sporo Twoich komentarzy... Bardzo wiele przeszłaś... Jesteś mega silną Babką zdrowego, silnego Maleństwa życzęPolly_love, aniab2205 lubią tę wiadomość
Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualnyKadetka wrote:Serdecznie gratuluję ciąży... Przeczytałam sporo Twoich komentarzy... Bardzo wiele przeszłaś... Jesteś mega silną Babką zdrowego, silnego Maleństwa życzę
Dziękuję za miłe słowa. Nie wiem, teraz z perspektywy czasu, skąd wzięłam te siłę... nie lubię się użalać, ale po transferowaniu 10 zarodków, byłam już bez wiary, a tymczasem 11 sty kręci się w moim brzuchu Co u Ciebie? Jakie plany??Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2018, 14:39
-
Polly_love wrote:Twój nick brzmi znajomo Kadetko... czyżbyś była z Kafe, z „tamtego” wątku?
Dziękuję za miłe słowa. Nie wiem, teraz z perspektywy czasu, skąd wzięłam te siłę... nie lubię się użalać, ale po transferowaniu 10 zarodków, byłam już bez wiary, a tymczasem 11 sty kręci się w moim brzuchu Co u Ciebie? Jakie plany...Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualnyKadetka wrote:Nie... Brzmieć może znajomo bo przy wyborze sugerowałam się nasza opcją.. czyli KD.. na kafeterii nigdy się nie udzielałam choć stamtąd dowiedziałam się że w ogóle jest coś takiego jak KD.. pytasz o moje plany? Chciałabym niebawem zobaczyć piękną betę ...Trzymaj kciuki proszę
Kadetka lubi tę wiadomość
-
Polly_love wrote:Trzymam kciuki. Życzę Ci z serca sukcesu&&& jesteś pacjentką Gamety?
Dziękuję :* nie jestem pacjentką InviMed Katowice...Najszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
I ET
II ET szczęśliwy -
nick nieaktualny
-
Joannaaaa wrote:Któraś z was korzystała z Embryoglue? Specjalnego podłoża do transferu zarodka. Macie jakieś opinie na ten temat?Luty 2016 - 2 ivf, 4 blastki, transfer 4 bb 23.02, beta 10 dpt 119, 13 dpt 408, 15 dpt 1243, 17.03 23 dpt mamy , 31.10.2016 synuś jest z nami
Crio 4cc 29.11. 7dpt 53 9dpt 125 12dpt 430. 23.12.17 24dpt najpiękniejszy prezent świąteczny, mamy ❤️ -
Też mam blastocyste więc spróbuję choć za pierwszym razem nikt mi tego nie zaproponowałStarania od 2014r.
29 lat
Słabsze nasienie męża
2016r. - 2 IUI - brak ciąży
06.2018r. - IMSI - 2 zarodki
07.2018r. - criotransfer 1 zarodka - ciąża biochemiczna
08.2018r. - criotransfer 2go zarodka -
10.2018 - 2 IMSI, brak ❄️, transfer 3dniowego zarodka - 12dpt beta 715!
-
Chyba coś pomyliłam. Biorę od soboty puregon 175 iu z fiołki 600 jm i dziś powinno mi się zatrzymać i musiałabym zmienić na fiołki bo by mi brakło a nie brakło a jeszcze trochę zostało... Co ja zrobiłam
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyObliczylam to patrząc na fiolkę i pena bo mam jeszcze jedną dawkę w lodówce i się zgadza. Nie namieszalas wg mnie. 175 z soboty,niedzieli i poniedziałku daje 525 plus dzisiejsze będzie 700 więc skoro na moje oko zostawalo 100 to się fiolka co do milimetra zgadza:D
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Koliberek wrote:Okaże się dziś co Ty z tymi jajkami tam tworzysz:D
Polly_love, Koliberek lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Tez trzymam mocno kciuki
Lubię_czekoladę lubi tę wiadomość
Starania od 2014r.
29 lat
Słabsze nasienie męża
2016r. - 2 IUI - brak ciąży
06.2018r. - IMSI - 2 zarodki
07.2018r. - criotransfer 1 zarodka - ciąża biochemiczna
08.2018r. - criotransfer 2go zarodka -
10.2018 - 2 IMSI, brak ❄️, transfer 3dniowego zarodka - 12dpt beta 715!