Gameta Rzgów, Łódź ivf
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Polly_love wrote:Potwierdzam
Polly Wysłałam Ci zaproszenie ... będę wdzięczna za akceptacjęNajszczęśliwsza podwójna mama na całym świecie
POF, Hashimoto,
MTHFR C677T nieprawidlowa heterozygota CT
PAI-1 nieprawidłowa heterozygota 4G/5G
po leczeniu immunosupresyjnym
I ET
II ET szczęśliwy -
Joannaaaa wrote:Będzie dobrze zostały najsilniejsze!aniab2205 wrote:Czoko, to wcale nie tak mało.Kciukam dalej, niech zostanie potrzebna ilośćKoliberek wrote:Jakie tylko? Głupia Ty;) 12 to wspaniały wynik,przy tych parametrach :***
Tak szczerze liczyłam na około 16, jak sobie wyliczyłam procent zapłodnień z poprzednich procedur. Ale jest 12 i też dobrze. Fajnie, że nie mniej.
Teraz się boję. Oby się nie zatrzymały w trzeciej dobie, tej krytycznej dla nas.
Jutro mają dzwonić koło 14tej i informacją o klasie zarodków.
Dziękuję za dopingJoannaaaa, aniab2205 lubią tę wiadomość
-
Czekoladka 12 to nie jest wcale zły wynik
Teraz niech się pięknie dzielą i zostaną już z Wami
Ja już po 1 zastrzyku wczoraj zaczęłam.
Jakoś dziwnie robi się tym penem ovaleap nic nie poczułam nie wiem czy coś zle zrobiłam ale w porównaniu do menoporu podawanego z strzykawkach to niebo a ziemia.IVF - IMSI 03.2018 - 1 zarodek
2 IVF - IMSI - 08.2018 - 1 zarodek ❤
2024-powrót do gry
09.2024 1 procedura z programu + świeży transfer 👎
2 ❄️❄️
10.2024 2 transfer 👎
11.2024 3 transfer 11dpt beta 42.5 , beta spadła cb 👎 -
Iwkaaa wrote:Czekoladka 12 to nie jest wcale zły wynik
Jakoś dziwnie robi się tym penem ovaleap nic nie poczułam nie wiem czy coś zle zrobiłam ale w porównaniu do menoporu podawanego z strzykawkach to niebo a ziemia.
Dzięki
Trzymam kciuki!!!! -
nick nieaktualny
-
Czoko super wynik! Trzymam kciuki!
Przepraszam ze sie nie odzywam jestem w szpitalu z synem salmonella I rotawirusy......
endometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Inna_79 wrote:Czoko super wynik! Trzymam kciuki!
Przepraszam ze sie nie odzywam jestem w szpitalu z synem salmonella I rotawirusy...... -
nick nieaktualny
-
Czoko, 12 to też dobry wynik. Szanse są duże, nie popadaj w czarnowidztwo. Przeliczasz, sprawdzasz staystyki, ok., ale pamiętaj, że życie czasem pozytywnie zaskakuje
Izka, z ciekawości zapytam co Cię tak niemiło zaskoczyło na tej wizycie?Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
nick nieaktualnyIwkaaa wrote:Czekoladka 12 to nie jest wcale zły wynik
Jakoś dziwnie robi się tym penem ovaleap nic nie poczułam nie wiem czy coś zle zrobiłam ale w porównaniu do menoporu podawanego z strzykawkach to niebo a ziemia.Iwkaaa lubi tę wiadomość
-
Niestety wynik z czwartku to 18.4....lekarz kazal odstawic duphaston i luteine i ma nadejsc okres "ciaza rozwija sie nieprawidlowo-hcg za niskie na ten czas"okres ma nadejsc 3-10 dni pozniej powtorka hcg....mysle ze to moje pierwsze i ostatnie in vitro...na razie sprobujemy chyba jeszcze inseminacje ale musze chwile odpoczac od tego wszystkiego...najbardIej chyba zresetowac i poukladac wszystko w glowie....A wam mojw srofie zycze powodzenia...Napewno sie jeszcze odezwe...pozdrawiamMargaret
-
Malgorzata123 wrote:Niestety wynik z czwartku to 18.4....lekarz kazal odstawic duphaston i luteine i ma nadejsc okres "ciaza rozwija sie nieprawidlowo-hcg za niskie na ten czas"okres ma nadejsc 3-10 dni pozniej powtorka hcg....mysle ze to moje pierwsze i ostatnie in vitro...na razie sprobujemy chyba jeszcze inseminacje ale musze chwile odpoczac od tego wszystkiego...najbardIej chyba zresetowac i poukladac wszystko w glowie....A wam mojw srofie zycze powodzenia...Napewno sie jeszcze odezwe...pozdrawiam
Przykro mi......... przytulam
endometrioza III stopień
2008 laparotomia + 6 miesięcy Zoladex
05.11.2008 pozytywny test
09.07.2009 - urodził się upragniony synek
2014 niespodzianka niestety ciąża zakończona poronieniem w 13 tc
Maj 2018 ICSI brak mrozaczkow
Wrzesień 2018 II ICSI transfer 2 z. 4AB 4BB
2 blastki 4BB zamrożone
przerwa -
Malgorzata123 wrote:Niestety wynik z czwartku to 18.4....lekarz kazal odstawic duphaston i luteine i ma nadejsc okres "ciaza rozwija sie nieprawidlowo-hcg za niskie na ten czas"okres ma nadejsc 3-10 dni pozniej powtorka hcg....mysle ze to moje pierwsze i ostatnie in vitro...na razie sprobujemy chyba jeszcze inseminacje ale musze chwile odpoczac od tego wszystkiego...najbardIej chyba zresetowac i poukladac wszystko w glowie....A wam mojw srofie zycze powodzenia...Napewno sie jeszcze odezwe...pozdrawiam
Ale ty się nie poddawaj! Uda się, uda się nam wszystkim! :*Starania od 2014r.
29 lat
Słabsze nasienie męża
2016r. - 2 IUI - brak ciąży
06.2018r. - IMSI - 2 zarodki
07.2018r. - criotransfer 1 zarodka - ciąża biochemiczna
08.2018r. - criotransfer 2go zarodka -
10.2018 - 2 IMSI, brak ❄️, transfer 3dniowego zarodka - 12dpt beta 715!
-
Izka36 wrote:Bella93-po wizycie u L. przezylam szok...kogo byś poleciła z gamety aby uniknąć tego szoku po raz drugi?
Izka36 lubi tę wiadomość
-
G wiele pacjentek chwali, choć może nie jest on najpopularniejszym wyborem w gamecie. Mnie zraził głupim tekstem. Teraz bym to olała, ale wtedy za dużo stresu miałam na głowie i zielona byłam jeszcze w tematyce ivf, to mnie ruszyło konkretnie. Połać też ma głupie teksty i nie każdemu pasuje, ale lekarz ma być przede wszystkim skuteczny, nie musi mnie bajerować rozmową, choć i to jest w niektórych chwilach ważne, żeby nam psychika nie siadła w trakcie procedury.
Izka36 lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Quote:Izka, z ciekawości zapytam co Cię tak niemiło zaskoczyło na tej wizycie?
Hehe, może inaczej co mnie milo zaskoczyło będzie łatwiej.Klinika jako budynek wydaje się ok:). Co do lekarza to masakra jakaś. Nie dośc że nie mogłam go zrozumieć,miał problem ze zrobieniem usg-nikt inny nie miał a w ostatni czasie 2 miesiecy byłam u 6 lekarzy, zaczal wymyslać że mam niestworzone rzeczy "tam",ignorował to co mówiłam-żył w swoim świecie,dorąbał mi że mam schudnąć- a ja spuchłam po prostu pd sterydu,szanse niby mam znikome, mam probowac na cyklu naturalnym z Clo i punkcja(dodam że nasienie od razu nas kieruje na IMSI, on nie widzi w tym celu),miesał sie w tym co mówił-wielokrotnie...aha i na koniec nas wyprosił mówiąc to ja już dziekuje , nawet nie wysluchal tego co mialam jeszcze dopowiedzenia jakie mielismy robione rzeczy itd.Izka36
"Nie poddawaj się! przeważnie to ten ostatni klucz z pęku otwiera drzwi"