X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną GAMETA WROCLAW
Odpowiedz

GAMETA WROCLAW

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Wiedzmin Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego, 10:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    czy są tu staraczki z Gamety Wrocław?
    Co powiecie o tym miejscu?

• Promyk92 Koleżanka

Wysłany: 7 lutego, 19:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, my jesteśmy w Gamecie we Wrocławiu. Sprawdzaliśmy też invimed ale coś nam nie pasowało w tym miejscu. Gametę polecił mi mój ginekolog i nie żałujemy. W naszym przypadku cała procedura dość mocno się przeciąga ale to akurat kwestia indywidualna.
    Jesteśmy bardzo zadowoleni. Lekarz prowadzacy zawsze poświęca nam tyle czasu ile trzeba. Cały personel jest bardzo miły. Punkcja przebiegła bez komplikacji. Teraz czekamy na pierwszy transfer :)
    Generalnie polecam.

🙋‍♀️ 32 AMH 1.77 (2024)
    HSG maj 2024 - oba jajowody niedrożne z podejrzeniem wodniaków
    Styczeń 2025 - laparoskopia, obustronne usuniecie jajowodów

🙋‍♂️ 36 Seminogram w normie

Starania od wrzesień 2022
    09.2024 kwalifikacja do IVF 🍀
    10.2024 stymulacja Menopur + Orgalutran
    25.10.2024 Punkcja -> 9 oocytów, 8 zarodków -> mamy 1 ❄️ 4.3.3.
    02.2025 przygotowania do transferu na cyklu stymulowanym / Estrofem 3x1, od 14 dc Duphaston 3x1, Cyclogest 2x1
    26.02 transfer / FET 4.3.3 UTM + AH prog. 16,80 ng/ml, prog 5dpt 13,80
    beta 10dpt 1,2 👎

II IVF 04.2025
    Puregon + orgalutran
    25.04 punkcja - 16 oocytów -> ❄️ 5.2.2 ❄️ 4.3.3 ❄️ 4.2.2
  • ShaShakira Znajoma

Wysłany: 18 marca, 19:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej, widzę że Gameta Wrocław tu mało popularna.
    My rozpoczęliśmy badania w listopadzie. Wczoraj pierwsza punkcja.
    Czekamy na informacje czy coś się udało, były tylko 3 komórki.
    Personel super, człowiek czuje się zaopiekowały. Przez urlop lekarza prowadzącego stymulację zaliczyłam prawie u wszystkich lekarzy. Ogólnie bez zastrzeżeń.

Czy udało się wam ? :)

👧32
    🧑35
    AMH 0,7
    Endometrioza IV
    Gameta Wrocław
    I cykl marzec 2025 r. Bemfola300 + Menopur 75 + Orgalutran
    3🥚 0🐣
    II cykl kwiecień 2025 r. Menopur300 + Rekovele12 + Orgalutran
  • amani_96 Autorytet

Wysłany: 20 marca, 07:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hejka :)
    dolacze chetnie do watku, wraz z mezem planujemy udac sie w tym roku do Gamety, jestem ciekawa czy ktos jeszcze sie znajdzie i opwie co nieco o tym miejscu :)

o każdy cykl za długo...
    obecnie mieszkamy i staramy się w De 🇩🇪
    AMH 3,5

Ona 96 r. 👱🏼‍♀️
    On 94 r. 👨🏻

01.2023 - stymulacja CLO+Duphostan.. ❌
    05.2023 - rozpoczęcie starań z pomocą medyczną
    16.08.2023 - histero-laparoskopia - 👍🏻✅

🙏🙏🙏
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ