X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gdzie kupić Gonal?
Odpowiedz

Gdzie kupić Gonal?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. W związku z tym że w mojej miejscowości Gonal 900 + Menopur kosztuje bardzo dużo (ok. 1800 zł + 990 zł) mam pytanie do Was gdzie można kupić te leki taniej. Wiem że w Białymstoku Gonal jest po 1200 zł ale to dla mnie za daleko. Bliższy mi jest np. Wrocław, Zielona Góra, Leszno, Legnica. Jeżeli wiecie czy w tych miastach, i za ile, dostanę Gonal 900 i Menopur to będę wdzięczna za pomoc ;-)

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Anna34 Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, ja kupowałam Gonal oraz Menopur w Poznaniu, apteka nazywa się Vademecum, mieści się w samym centrum miasta, na deptaku. Mieli zawsze taką ilość Gonalu i Menopuru jaka była mi potrzebna, obsługa też świetna, potrafili na miejscu wytłumaczyć mi co i jak. Co do cen to może warto zadzwonić, w googlach na pewno znajdziesz numer do tej apteki:) Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Sezonowa dieta zwiększająca płodność – płodne smaki jesieni

Jesień to świetny moment na wprowadzenie zmian do stylu życia i diety, które mogą pozytywnie wpłynąć na płodność i tym samym zwiększyć szanse na zajście w ciążę. Jakie produkty wybierać jesienią? Które składniki mają szczególne znaczenie w kontekście płodności? Podpowiadają ekspertki - Ania i Zosia z Akademii Płodności. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niedoczynność tarczycy podczas starania o dziecko

Tarczyca to niewielki gruczoł umiejscowiony na szyi człowieka, który wytwarza hormony i ma ogromny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Dlaczego tak często obniża płodność kobiety? Jak rozpoznać najczęstsze choroby tarczycy: niedoczynność i nadczynność? Przeczytaj w eksperckim artykule w całości poświęconym tarczycy! 

CZYTAJ WIĘCEJ