X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gdzie kupić Gonal?
Odpowiedz

Gdzie kupić Gonal?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. W związku z tym że w mojej miejscowości Gonal 900 + Menopur kosztuje bardzo dużo (ok. 1800 zł + 990 zł) mam pytanie do Was gdzie można kupić te leki taniej. Wiem że w Białymstoku Gonal jest po 1200 zł ale to dla mnie za daleko. Bliższy mi jest np. Wrocław, Zielona Góra, Leszno, Legnica. Jeżeli wiecie czy w tych miastach, i za ile, dostanę Gonal 900 i Menopur to będę wdzięczna za pomoc ;-)

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Anna34 Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, ja kupowałam Gonal oraz Menopur w Poznaniu, apteka nazywa się Vademecum, mieści się w samym centrum miasta, na deptaku. Mieli zawsze taką ilość Gonalu i Menopuru jaka była mi potrzebna, obsługa też świetna, potrafili na miejscu wytłumaczyć mi co i jak. Co do cen to może warto zadzwonić, w googlach na pewno znajdziesz numer do tej apteki:) Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Sen a zdrowie hormonalne kobiety – jak na siebie wpływają?

Jak sen wpływa na zdrowie hormonalne kobiety? Jakie mogą być skutki niedoboru snu w kontekście kobiecej płodności? Jakie hormony są szczególnie wrażliwe na problemy z bezsennością u kobiet? Jak zadbać o prawidłową higienę snu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ