Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gdzie kupić Gonal?
Odpowiedz

Gdzie kupić Gonal?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Niuta Autorytet

Wysłany: 19 sierpnia 2013, 16:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie. W związku z tym że w mojej miejscowości Gonal 900 + Menopur kosztuje bardzo dużo (ok. 1800 zł + 990 zł) mam pytanie do Was gdzie można kupić te leki taniej. Wiem że w Białymstoku Gonal jest po 1200 zł ale to dla mnie za daleko. Bliższy mi jest np. Wrocław, Zielona Góra, Leszno, Legnica. Jeżeli wiecie czy w tych miastach, i za ile, dostanę Gonal 900 i Menopur to będę wdzięczna za pomoc ;-)

Kiedy pomagamy innym, pomagamy sobie, ponieważ wszelkie dobro, które dajemy, zatacza koło i wraca do nas. – Flora Edwards
  • Anna34 Nowa

Wysłany: 24 stycznia 2014, 00:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj, ja kupowałam Gonal oraz Menopur w Poznaniu, apteka nazywa się Vademecum, mieści się w samym centrum miasta, na deptaku. Mieli zawsze taką ilość Gonalu i Menopuru jaka była mi potrzebna, obsługa też świetna, potrafili na miejscu wytłumaczyć mi co i jak. Co do cen to może warto zadzwonić, w googlach na pewno znajdziesz numer do tej apteki:) Pozdrawiam

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Najwygodniejsze sukienki ciążowe. Te modele sprawdzą się na co dzień i od święta

Wybierając ciążową garderobę, niewątpliwie jednym z najwygodniejszych i najbardziej komfortowych rozwiązań są sukienki ciążowe. Co więcej mogą one z powodzeniem zostać wykorzystane w okresie karmienia piersią. Na co zwrócić uwagę przy wyborze? Jaki krój wybrać? Przeczytaj nasze podpowiedzi!

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a problemy z płodnością - o emocjach w obliczu pandemii

Pandemia koronawirusa szczególnie mocno uderza w pary starające się o dziecko lub zmagające się z niepłodnością. Jak radzić sobie z emocjami w tym trudnym czasie? Na czym skupić swoją energię i uwagę? Jak obecny czas może przysłużyć się płodności? Czy z obecnej sytuacji można wyciągnąć dobrą lekcję? O tym wszystkim opowiada doświadczona psycholog, każdego dnia wspierająca pary w drodze do rodzicielstwa - Justyna Kuczmierowska. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ