X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gdzie kupić leki
Odpowiedz

Gdzie kupić leki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie może namiar na którąś aptekę w Czechach co prowadzi sprzedaż leków ?
    Potrzebuje menopur , gonal i cetrotide ....

• ladyw Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z menopurem ciężko przeważnie kupuje sie w klinikach, sama pytałam w kilku aptekach nie maja i nie sprowadzą. Jeżeli jednak chcesz utrogestan - dużo lepsza wersja luteiny- z tym nie ma problemu, na polską receptę kupisz,lecz jezeli chcesz kilka opakowań przeważnie trzeba zamówić - i 2 x odwiedzać aptekę.
    Mi czeski menopur został po ivf ale nie ma wielkich różnic w cenie, podrozał, jakbys coś wiecej chciała pisz na prv.

• iwmar Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    menopur apteka alba na ul marii skłodowskiej curie w bydgoszcz w bardzo dobrej cenie jak ktos jest z okolic to polecam

• ladyw Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam wiadomość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 20:58

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pozytywny test ciążowy i co dalej?

A więc stało się! Zrobiłaś test ciążowy i wynik wyszedł pozytywny. Gratulacje! To co zapewne wiesz na pewno, to fakt, że przed Tobą wiele zmian. Jakie to będą zmiany, czego się teraz spodziewać? Przeczytaj na co powinnaś być gotowa, jak się do tego przygotować i co po kolei powinnaś  zrobić gdy już wiesz, że pod Twoim sercem zagościło nowe życie.

CZYTAJ WIĘCEJ