Słaba jakość komórek jajowych? To nie wyrok.

Poznaj autorski program poprawy jakości komórek dla pacjentek przed leczeniem in vitro, z niską rezerwą jajnikową i słabą odpowiedzią na stymulację hormonalną.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gdzie kupić leki
Odpowiedz

Gdzie kupić leki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 7 listopada 2013, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny macie może namiar na którąś aptekę w Czechach co prowadzi sprzedaż leków ?
    Potrzebuje menopur , gonal i cetrotide ....

• ladyw Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2014, 17:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z menopurem ciężko przeważnie kupuje sie w klinikach, sama pytałam w kilku aptekach nie maja i nie sprowadzą. Jeżeli jednak chcesz utrogestan - dużo lepsza wersja luteiny- z tym nie ma problemu, na polską receptę kupisz,lecz jezeli chcesz kilka opakowań przeważnie trzeba zamówić - i 2 x odwiedzać aptekę.
    Mi czeski menopur został po ivf ale nie ma wielkich różnic w cenie, podrozał, jakbys coś wiecej chciała pisz na prv.

• iwmar Koleżanka

Wysłany: 7 stycznia 2014, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    menopur apteka alba na ul marii skłodowskiej curie w bydgoszcz w bardzo dobrej cenie jak ktos jest z okolic to polecam

• ladyw Koleżanka

Wysłany: 19 marca 2015, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wysłałam wiadomość.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 marca 2015, 20:58

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ