X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gdzie usunąć polipy macicy
Odpowiedz

Gdzie usunąć polipy macicy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kasia z. Znajoma

Wysłany: 29 stycznia, 15:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć, chciałam podpytać Was o opinie dot. miejsc, gdzie można usunąć polipy endometrialne. Może macie sprawdzone szpitale lub kliniki? Będą bardzo wdzięczna za każdą odpowiedź. W 2023 r. miałam usuwane polipy w Warszawie, a 2 miesiące później wszystko wróciło. Staramy się już ponad rok i chyba to jest aktualnie główna przyczyna niepowodzeń dlatego chciałabym znaleźć dobre miejsce na usunięcie tego. Z góry bardzo dziękuję za wszystkiego rekomendację i polecenia. Szczególnie interesuje mnie Warszawa i okolice :)

29 lat 👩🏼

13.02 pozytywny test.

Wizyta 07.03

PAI-1, niedoczynność tarczycy.

Euthyrox 50, clexane 0,4 ml
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak rozszerzać dietę dziecka? Poradnik krok po kroku

Kiedy zacząć rozszerzanie diety dziecka? Eksperci zalecają start około 6. miesiąca życia, kiedy niemowlę jest gotowe na odkrywanie nowych smaków, a mleko matki pozostaje kluczowym elementem jadłospisu. Jak rozpoznać gotowość malucha i które metody wprowadzania pokarmów wybrać? Dowiedz się, jak stopniowo uzupełniać dietę dziecka, unikając potencjalnych zagrożeń i wspierając zdrowy rozwój poprzez bezpieczne i zróżnicowane posiłki!

CZYTAJ WIĘCEJ

Cykl miesiączkowy a wygląd kobiety - wpływ na skórę i włosy

Cykl miesiączkowy i przemiany hormonalne, które w nim zachodzą mają wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Cykl miesiączkowy a wygląd - jak hormony mogą wpływać na Twoją skórę i włosy? W których fazach cyklu Twoja cera może być w lepszej kondycji, a kiedy mogą pojawiać się problemy? Hormony a trądzik - kiedy problemy z wypryskami mogą się nasilać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

USG, test PAPP-A. Nieprawidłowe wyniki badań w ciąży – co dalej?

W badaniu USG lekarz wykrył jakieś nieprawidłowości? A może wyniki testu PAPP-A są niezadowalające? Co dalej? Jakie kroki podjąć? Czy w takiej sytuacji nieinwazyjny test genetyczny może okazać się pomocny? Jakich informacji może dostarczyć test NIPT?

CZYTAJ WIĘCEJ