Ginekolog Bielsko-Biała
-
Cześć dziewczyny, może któraś ze starających się bielszczanek mogłaby polecić dobrego ginekologa. Staramy się 14 cykl i na każdym lekarzu się zawodzę. Brak kompetencji lub napalenie na moje pieniądze Wszyscy mają mieszane opinie w internecie, a mi zależy właśnie na kimś dobrym w kwestii starań o maluszka.
-
Anna0o wrote:Cześć dziewczyny, może któraś ze starających się bielszczanek mogłaby polecić dobrego ginekologa. Staramy się 14 cykl i na każdym lekarzu się zawodzę. Brak kompetencji lub napalenie na moje pieniądze Wszyscy mają mieszane opinie w internecie, a mi zależy właśnie na kimś dobrym w kwestii starań o maluszka.
-
Witaj
Aktualnie mieszkam za granica, ale jak jestem w Polsce, to sie badam w Szpitalu Ogolnym na Wyspianskiego u dr. Hryniewicz. Bardzo sympatyczna pani doktor, zna sie na tym, co robi. Polecam60 cs......
PCO
7 cykli z Clo
hsg 05.16 jajowody drozne
laparo 08.17 tuning -
Anna0o wrote:@cookiemonster
Masz jakieś namiary na niego? I skłaniać się w stronę Bielska czy Czarkowa?
Edit: nie naciąga na kasę, potrafi przyznać, że nie wszystko wie, bardzo opanowany no i dla mnie najważniejsze, że toleruje mnie, a łatwą pacjentką nie jestem zawsze dużo pytań, dużo doczytuję i nie daję się zbywać.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 11:08
-
Hej dziewczyny;) też jestem z Bielska i narazie to mogę tylko powiedzieć jakiego lekarza nie polecam mianowicie dr.Szymala z kliniki Galena straszenie naciaga na drogie badania a konkretów co do leczenia brak. Staramy się od ponad roku i za dwa tygodnie wybieram się do nowego gina Piotra Dawida dam znać po paru wizytach czy jest godny polecenia;)Zuzaczu
-
Ja od długiego już czasu jestem wierną pacjentką .
Bardzo miły, taktowny człowiek. Wizyta nie jest krępująca.
Co najważniejsze jest to obecnie najlepszy specjalista z jakim miałam przyjemność obcować. Dysponuje bardzo dużą wiedzą, zawsze chętnie wszystko wytłumaczy.
Prowadził on moje 2 ciąże i dzięki niemu jestem mamą dwóch cudownych dziewczynek. Druga ciąża była nieco problemowa ale pan doktor podchodził do niej z dużym zaangażowaniem i wszystko zakończyło się na szczęście bez komplikacji.
Polecam !
https://klinikagalena.pl/oferta/ginekologiaWiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 14:28
-