X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Ginekolog Bielsko-Biała
Odpowiedz

Ginekolog Bielsko-Biała

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Anna0o Koleżanka

Wysłany: 14 września 2016, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny, może któraś ze starających się bielszczanek mogłaby polecić dobrego ginekologa. Staramy się 14 cykl i na każdym lekarzu się zawodzę. Brak kompetencji lub napalenie na moje pieniądze :/ Wszyscy mają mieszane opinie w internecie, a mi zależy właśnie na kimś dobrym w kwestii starań o maluszka.

dev130ps___.png
    20150808560120.png
  • Ania-nowa Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 13:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj,też jestem z Bielska:)

• cookiemonster Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 14:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna0o wrote:
    Cześć dziewczyny, może któraś ze starających się bielszczanek mogłaby polecić dobrego ginekologa. Staramy się 14 cykl i na każdym lekarzu się zawodzę. Brak kompetencji lub napalenie na moje pieniądze :/ Wszyscy mają mieszane opinie w internecie, a mi zależy właśnie na kimś dobrym w kwestii starań o maluszka.
    Dr Biernacki

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • Kat83 Autorytet

Wysłany: 14 września 2016, 16:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witaj :)
    Aktualnie mieszkam za granica, ale jak jestem w Polsce, to sie badam w Szpitalu Ogolnym na Wyspianskiego u dr. Hryniewicz. Bardzo sympatyczna pani doktor, zna sie na tym, co robi. Polecam :)

60 cs......
    PCO
    7 cykli z Clo
    hsg 05.16 jajowody drozne
    laparo 08.17 tuning :)
  • Anna0o Koleżanka

Wysłany: 15 września 2016, 12:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    @cookiemonster

Masz jakieś namiary na niego? I skłaniać się w stronę Bielska czy Czarkowa?

dev130ps___.png
    20150808560120.png
  • cookiemonster Autorytet

Wysłany: 25 września 2016, 11:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anna0o wrote:
    @cookiemonster

Masz jakieś namiary na niego? I skłaniać się w stronę Bielska czy Czarkowa?
    Wybacz, nie ma zakładek i nie widziałam Twojego pytania. Powiem Ci tak, dla mnie w BB duuuużo ładniejszy i bardziej komfortowy gabinet, także ja preferuję BB, natomiast zdarza mi się być w Czarkowie, ze względu na to, że wtorki są dla mnie najkorzystniejsze. Numer: 603116419
    Edit: nie naciąga na kasę, potrafi przyznać, że nie wszystko wie, bardzo opanowany no i dla mnie najważniejsze, że toleruje mnie, a łatwą pacjentką nie jestem ;) zawsze dużo pytań, dużo doczytuję i nie daję się zbywać.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 11:08

3cb, 24 cykle starań o Młodą
    3i49uay3wi97o5xz.png
    nqtktv731lxj1cxm.png
  • anemic Ekspertka

Wysłany: 29 października 2016, 19:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja polecam w Bielsku( w gyncetrum) dr Piekarz:)

f2w33e3krygmun4e.png

12.12 - crio beta: 12 dpt: 230; 15 dpt 935,5

22.06 transfer-5t 5dz - Strata :(
    ANA 2 - dodatni 1:320
    NK: 50,1%, hashimoto
  • Zuzaczu Debiutantka

Wysłany: 29 listopada 2016, 12:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny;) też jestem z Bielska i narazie to mogę tylko powiedzieć jakiego lekarza nie polecam mianowicie dr.Szymala z kliniki Galena straszenie naciaga na drogie badania a konkretów co do leczenia brak. Staramy się od ponad roku i za dwa tygodnie wybieram się do nowego gina Piotra Dawida dam znać po paru wizytach czy jest godny polecenia;)

Zuzaczu
  • Vienne Przyjaciółka

Wysłany: 12 marca 2020, 12:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja od długiego już czasu jestem wierną pacjentką .
    Bardzo miły, taktowny człowiek. Wizyta nie jest krępująca.
    Co najważniejsze jest to obecnie najlepszy specjalista z jakim miałam przyjemność obcować. Dysponuje bardzo dużą wiedzą, zawsze chętnie wszystko wytłumaczy.
    Prowadził on moje 2 ciąże i dzięki niemu jestem mamą dwóch cudownych dziewczynek. Druga ciąża była nieco problemowa ale pan doktor podchodził do niej z dużym zaangażowaniem i wszystko zakończyło się na szczęście bez komplikacji.
    Polecam !
    https://klinikagalena.pl/oferta/ginekologia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 1 kwietnia 2020, 14:28

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niechęć do seksu - czy to możliwe? Co zrobić, by staranie się o maluszka znów było przyjemnością?

Znasz ten stan, kiedy od miesięcy lub lat staracie się o wymarzonego potomka? Wasze życie biegnie tak naprawdę od pierwszego dnia cyklu do owulacji, od owulacji do testu ciążowego, od wizyty w laboratorium do wizyty u lekarza - często kolejnego z kolei? Czas biegnie nieubłaganie, a starania nie przynoszą skutku. Mimo chęci coraz częściej pojawia się blokada i niechęć do współżycia. Skąd się to bierze i jak temu zaradzić? Co zrobić, by seks cieszył jak dawniej?

CZYTAJ WIĘCEJ

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych a zajście w ciążę

Bierzesz tabletki antykoncepcyjne i czujesz, że przyszedł czas na odstawienie tabeletek, bo chciałabyś już zajść w ciążę? Podobnie jak w przypadku przyjmowania tabletek, odstawienie ich także musi być świadomym działaniem. Zanim podejmiesz taką decyzję, warto dowiedzieć się, jakie mogą być ewentualne objawy odstawienia tabletek antykoncepcyjnych. Jak cały proces wpływa na organizm kobiety? Czy przyczynia się ona do komplikacji związanych z zajściem w ciążę? Odpowiadamy!  

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ