X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną GINEKOLOG ENDOKRYNOLOG CHORZÓW I OKOLICE
Odpowiedz

GINEKOLOG ENDOKRYNOLOG CHORZÓW I OKOLICE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam, pilnie potrzebuje iść do ginekologa endokrynologa. Mieszkam w Chorzowie ale w okolicach też wchodzi w grę. Czy któraś może polecić mi by w miarę szybko się dostać ginekologa endorynologa. Może być i prywatnie ale nie ukrywam że zależało by mi na NFZ.

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prywatnie to sprawdz na stronie www.znanylekarz.pl

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 10:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Prywatnie to już w najgorszym wypadku jak nie znajdę nic wcześniej ;(

• nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Możesz mi podać namiary?! bardzo proszę!

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jasne, Maja Nasiek przyjmuje w przychodni Meden w Gliwicach tel 32 7755986. Spytaj o taki dzien, w ktorym ma gabinet z usg (chyba sroda), bo moze od razu Ci chciec obejrzec tarczyce na usg i nie bedziesz musiala isc dwa razy. Do usg sie chyba doplaca dodatkowo kolo 50zl, ale nie robi go za kazdym razem. Nie nalezy do lekarzy, ktorzy od progu sie usmiechaja i przymilaja, ale jest przyjemna w obyciu i konkretna. Mnie pomogla ogarnac za wysokie tsh i prl. A z czym masz problem?

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 października 2014, 14:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuje Anatolka. W suemie nie wiem jeszcze z czym mam problem. Mam dziwny cykl. Poprzedni 7 dni krwawienia (zazwyczaj miałam 4) a teraz 1 dzień i plamienie. Więc nie wiem. W środę idę do ginekologa. Od rodzinnego dostałam skierowanie na TSH i to wszystko. Ręce mi już opadają bo NFZ to jakiś żart... Do endo z NFZ dostałam termin na za rok

• Anatolka Autorytet

Wysłany: 9 października 2014, 16:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie po pierwszej wizycie kazala zrobic tak: tsh, prl, ft3 i ft4, Ca, Fe, Wit.D, antyTPO, antyTG. Mozesz sobei zrobic i miec juz na pierwsza wizyte, bo pewnie da Ci podobny zestaw.

1usa3e5e6fqireg4.png

3ca106616b.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

12 najnowszych rekomendacji dla kobiet cierpiących na endometriozę - łagodzenie bólu i wspieranie płodności poprzez dietę

Endometrioza jest jedną z tych chorób, do której należy podchodzić holistycznie. Jednym ze sposobów, który może pomóc w walce z chorobą i przede wszystkim z łagodzeniem objawów choroby jest odpowiednia dieta. Poznaj 12 najważniejszych zasad zdrowego odżywiania dla kobiet, które cierpią na endometriozę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ