GINEKOLOG ENDOKRYNOLOG CHORZÓW I OKOLICE
-
nick nieaktualnyWitam, pilnie potrzebuje iść do ginekologa endokrynologa. Mieszkam w Chorzowie ale w okolicach też wchodzi w grę. Czy któraś może polecić mi by w miarę szybko się dostać ginekologa endorynologa. Może być i prywatnie ale nie ukrywam że zależało by mi na NFZ.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Jasne, Maja Nasiek przyjmuje w przychodni Meden w Gliwicach tel 32 7755986. Spytaj o taki dzien, w ktorym ma gabinet z usg (chyba sroda), bo moze od razu Ci chciec obejrzec tarczyce na usg i nie bedziesz musiala isc dwa razy. Do usg sie chyba doplaca dodatkowo kolo 50zl, ale nie robi go za kazdym razem. Nie nalezy do lekarzy, ktorzy od progu sie usmiechaja i przymilaja, ale jest przyjemna w obyciu i konkretna. Mnie pomogla ogarnac za wysokie tsh i prl. A z czym masz problem?
-
nick nieaktualnyDziękuje Anatolka. W suemie nie wiem jeszcze z czym mam problem. Mam dziwny cykl. Poprzedni 7 dni krwawienia (zazwyczaj miałam 4) a teraz 1 dzień i plamienie. Więc nie wiem. W środę idę do ginekologa. Od rodzinnego dostałam skierowanie na TSH i to wszystko. Ręce mi już opadają bo NFZ to jakiś żart... Do endo z NFZ dostałam termin na za rok
-