X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gonapeptyl daily0,1mg /1ml
Odpowiedz

Gonapeptyl daily0,1mg /1ml

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniaaaa Ekspertka

Wysłany: 25 października 2022, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 6 apmulek .
    Proszę pisać [email protected]

• Olii Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2023, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniaaaa wrote:
    Mam 6 apmulek .
    Proszę pisać [email protected]

Czy aktualne? Podesłałam maila.

• Kashanka89 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2023, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olii wrote:
    Czy aktualne? Podesłałam maila.

Ja mam do oddania też 6 ampułek ważnych do 05.2024. priv

25.11.2019r. - IVF transfer (1 blastka 3.3.3)
    20.07.2020r. - Leon
    26.05.2022r. IVF transfer moruli - nieudany

01.07. 2022 24dc beta HCG 20
    04.07.2022 27dc beta HCG 192
    06.07.2022 29dc beta HCG 527
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Trudne rozmowy w związku - jak rozmawiać z partnerem o problemach z płodnością i zachęcić do pierwszej wspólnej wizyty w klinice.

Bezskuteczne starania o dziecko i problemy z płodnością są dużym wyzwaniem w życiu każdej pary. Nie jest to regułą, ale bardzo często to kobiety wcześniej uświadamiają sobie problem, czują, że "coś jest nie tak", chcą rozpocząć diagnostykę... Jak rozmawiać o problemach z płodnością w związku? Kiedy warto zdecydować się na pierwszą wizytę i jak zachęcić do niej partnera? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak radzić sobie z trudnymi pytaniami, gdy cierpisz na niepłodność i masz problemy z zajściem w ciążę?

Tylko osoby, które doświadczyły przedłużających się starań o dziecko, wiedzą jak trudne mogą być pytania ze strony innych... "A Wy kiedy będziecie mieli dziecko?" jest jednym z najczęstszych. Jak odpowiadać na trudne pytania? Jak radzić sobie z emocjami podczas przedłużających się starań o dziecko? I dlaczego problemy z płodnością są tak trudnym emocjonalnie doświadczeniem? Przeczytaj artykuł doświadczonego psychologa - Justyny Kuczmierowskiej, która na codzień pracuje z parami borykającymi się z niepłodnością! 

CZYTAJ WIĘCEJ