X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gonapeptyl daily0,1mg /1ml
Odpowiedz

Gonapeptyl daily0,1mg /1ml

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aniaaaa Ekspertka

Wysłany: 25 października 2022, 19:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mam 6 apmulek .
    Proszę pisać [email protected]

• Olii Koleżanka

Wysłany: 2 lutego 2023, 07:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniaaaa wrote:
    Mam 6 apmulek .
    Proszę pisać [email protected]

Czy aktualne? Podesłałam maila.

• Kashanka89 Przyjaciółka

Wysłany: 2 lutego 2023, 20:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olii wrote:
    Czy aktualne? Podesłałam maila.

Ja mam do oddania też 6 ampułek ważnych do 05.2024. priv

25.11.2019r. - IVF transfer (1 blastka 3.3.3)
    20.07.2020r. - Leon
    26.05.2022r. IVF transfer moruli - nieudany

01.07. 2022 24dc beta HCG 20
    04.07.2022 27dc beta HCG 192
    06.07.2022 29dc beta HCG 527
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Pierwsze objawy ciąży – czyli po czym poznać że jesteś w ciąży jeszcze przed wykonaniem testu ciążowego?

„Po czym poznać że jestem w ciąży?” - to pytanie zadaje sobie wiele kobiet, zarówno tych które starają się o dziecko jak i tych które podejrzewają, że być może zaszły w ciążę. Odpowiedź nie jest łatwa i jednoznaczna. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

O tym jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko - relacja ze spotkania Ovu dzieci!

Jeśli kiedykolwiek zastanawiałaś się co sprawia, że kobiety, matki są tak silne i wytrzymałe, to musisz to przeczytać! My znamy już odpowiedź – nasza moc leży w relacjach jakie potrafimy tworzyć z innymi kobietami. Wsparcie jakie sobie dajemy i energię do działania jaką sobie nawzajem przekazujemy jest wartością o której należy mówić głośno! Dowodem na to jest ta relacja z wyjątkowego zdarzenia – zlotu użytkowniczek OvuFriend i BellyBestFriend, wspaniałych kobiet, cudownych Mam! Przeczytaj, jak kalendarz dni płodnych zjednoczył kobiety podczas starania o dziecko  

CZYTAJ WIĘCEJ