Zaczynasz starania o dziecko?

Sprawdź witaminy nr 1 w Europie dla kobiet
- od planowania ciąży do karmienia piersią.*
*Na podstawie wewnętrznej analizy firmy Procter & Gamble z wykorzystaniem danych z następującego źródła: IQVIA Global OTC Insights: OTC3 04A4 M/Vit+Miner Perinatal + 04B4 M/Vit W/O Miner Perinatal; Europa (23 kraje). Wielkość sprzedaży ilościowej według marki dla MAT z czerwca 2025 r., odzwierciedlająca szacunki rzeczywistej aktywności. Prawa autorskie IQVIA. Wszelkie prawa zastrzeżone.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum › Starając się z pomocą medyczną › Gorace Poty po transferze
Odpowiedz

Gorace Poty po transferze

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Małe marzenia Koleżanka

Wysłany: 25 kwietnia 2025, 07:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej.
    W sobotę 19 kwietnia miałam świeży transfer 3 dniowca. Od wczoraj budzę się rano cała mokra łącznie z poduszka. Czy to oznacza znowu porażkę?

• WannaBe Autorytet

Wysłany: 25 kwietnia 2025, 09:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    To oznacza szalejące hormony i jest to normalne. Ja mam wrażenie że mam gorączkę odkąd zaczęłam brać Estrofem do FET i mogłabym chodzić w krótkim rękawku przy niecałych 10 stopniach na dworze.

Nie nakręcaj się i zrób betę w terminie podanym przez klinikę, teraz to możemy wróżyć z fusów. 😉 Ewentualnie jeśli masz jakieś niepokojące objawy to pisz od razu do lekarza prowadzącego.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 kwietnia 2025, 09:49

Starania od 2018

🔸 IUI - 09.21
    1️⃣ IVF-ICSI + ZyMot - długi
    - 04.22 - ET 8A, 4B ❌, 0 ❄️

2️⃣ IVF-IMSI + Fertile Chip - nowa klinika - krótki
    - 10.23 - ET 2x8A ❌
    - 05.24 - FET + EG ❄️ 4AA ❌
    - 06.24 - FET + EG ❄️ 3BA 💔 CB

3️⃣ IVF-ICSI - długi
    - 04.25 - FET + EG ❄️ 4AB ❌
    - 08.25 - FET + EG ❄️ 4BA ❌

4️⃣ IVF-IMSI - krótki
    - 05.26 - PGT-A - 2x ❄️ 4AA ✔️, ❄️ 4BA ❌
    - 07.26 - FET + EG ❄️ 4AA, Beta 8dpt: 132, 10dpt: 328, 12dpt: 753, 14dpt: 1489, 20dpt: GS 1cm + pęcherzyk żółtkowy, 29dpt: CRL 0.63mm i mamy 💗
    📍9+2 - CRL 2.37cm 🧸
    📍10+3 - CRL 3.1cm, FHR 165 i fikołki 💃🏻
    📍12+5 - I prenatalne - CRL 6.1cm, FHR 168 i wszystkie niskie ryzyka
    📍14+3 - it’s a girl! 🩷

preg.png
  • Małe marzenia Koleżanka

Wysłany: 25 kwietnia 2025, 12:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję trochę mnie pocieszyłaś.
    Betę zrobię we wtorek to będzie 10dpt

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Nie pozwól, by decydował przypadek – świadomie zaplanuj swoje rodzicielstwo

Planowanie rodziny to proces, który wymaga nie tylko przygotowania emocjonalnego, ale również kompleksowego podejścia zdrowotnego. Współczesna medycyna oferuje narzędzia, które pozwalają przyszłym rodzicom świadomie zadbać o zdrowie swojego potomstwa. W tym kontekście niezwykle istotne jest zrozumienie roli genetyki i docenienie możliwości wczesnego wykrywania ryzyka chorób dziedzicznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ