Gravida - Płock
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny powiedzcie mi ogólnie nie biorę żadnych leków jedyne witaminy i biotynox forte bo tracę włosy masakra się dzieje to chyba covid . Ale od 2 tyg pobolewa ma podbrzusze czasami czuje nie wiem takie twarde da się z tym żyć ale czuje to nie wiem do robić ogólnie czy to pęcherz nie mam pojęciaWalka 2018! Pcos , Ana1 graniczne , niedoczynnosc
Leki : eutyrox 100, encorton 10 mg , neoparin , systen 50
2020-1IUI 😑
2020.06 punkcją -4blastki
2020.08 transfer 5AA beta zero
2020.11 transfer 5 AA beta zero
2021 immunolog
2021 histeroskopia - stany zapalne
2021.09 transfer 4AA beta zero
2022.02 transfer 4 CB na atosiban
12dpt 1222,26🙏🏻
15 dpt 3502,36🙏🏻
19 dpt 12928,9🙏🏻
22 dpt 27147,8🙏🏻
26 dpt mamy serduszko ❤️ -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
PandaRaj wrote:Magda.Lena trzymam kciuki bardzo bardzo mocno ✊🏻i czekam na informacje odnośnie bety 🥰🥰🥰
-
nick nieaktualnyNie mogę się doczekać Twoich wyników jakby były moje naprawdę 🍀🍀🍀
Czuję się zupełnie jak Ty, brzuch boli sporadycznie, chyba jest tez nieco mniej wzdęty, plecy bolą od dwóch trzech dni szczególnie po nocy, ale w ogóle nie łączyłam tego objawu z transferem. Dobrze wiedzieć bo już myślałam, ze to po prostu starość 😂 wczoraj bolało mnie w pachwinach dodatkowo, ale może dlatego że w końcu się trochę więcej poruszałam.
Trochę Ci zazdroszczę. Ja jeszcze tydzień niepewności 😭 -
PandaRaj wrote:Nie mogę się doczekać Twoich wyników jakby były moje naprawdę 🍀🍀🍀
Czuję się zupełnie jak Ty, brzuch boli sporadycznie, chyba jest tez nieco mniej wzdęty, plecy bolą od dwóch trzech dni szczególnie po nocy, ale w ogóle nie łączyłam tego objawu z transferem. Dobrze wiedzieć bo już myślałam, ze to po prostu starość 😂 wczoraj bolało mnie w pachwinach dodatkowo, ale może dlatego że w końcu się trochę więcej poruszałam.
Trochę Ci zazdroszczę. Ja jeszcze tydzień niepewności 😭 -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Emka2021 wrote:A ja dziewczyny juz po punkcji.
Jestem załamana bo na monitoringu mialam 15 a pobrali dziś tylko 8 komórek bo okazalo się że mam endometrioze i wiecjej nie byli w stanie. Nie wiem jak mogli tego nie zauważyć wcześniej 😔 -
A powiedzcie mi jeszcze dziewczyny czy jeżeli zarodki przestaną się rozwijać to laboratorium informuje? Dziś mija trzecia doba i bardzo mnie ciekawi co się z nimi dzieje czy coś dzisiaj zamrozili a resztę obserwują czy może już nie ma moich zarodeczkow. A mają dzwonić dopiero w piątek 😱 jak to było w waszej sytuacji
-
Nika01 wrote:Oby te 8 było dojrzałych i się ładnie zaplodnilo . Kiedy masz mieć telefon z laboratorium ? Ja czekam na ostateczny telefon do piątku i ciągle myślę czy dziś coś udało się zamrozić bo dziś 3 doba od punkcji.