X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gravida - Płock
Odpowiedz

Gravida - Płock

Oceń ten wątek:
  • Olkaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi ogólnie nie biorę żadnych leków jedyne witaminy i biotynox forte bo tracę włosy masakra się dzieje to chyba covid . Ale od 2 tyg pobolewa ma podbrzusze czasami czuje nie wiem takie twarde da się z tym żyć ale czuje to nie wiem do robić ogólnie czy to pęcherz nie mam pojęcia

Walka 2018! Pcos , Ana1 graniczne , niedoczynnosc
    Leki : eutyrox 100, encorton 10 mg , neoparin , systen 50
    2020-1IUI 😑
    2020.06 punkcją -4blastki
    2020.08 transfer 5AA beta zero
    2020.11 transfer 5 AA beta zero
    2021 immunolog
    2021 histeroskopia - stany zapalne
    2021.09 transfer 4AA beta zero
    2022.02 transfer 4 CB na atosiban
    12dpt 1222,26🙏🏻
    15 dpt 3502,36🙏🏻
    19 dpt 12928,9🙏🏻
    22 dpt 27147,8🙏🏻
    26 dpt mamy serduszko ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2021, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, przynajmniej 🥚🥚🥚🥚🥚🥚dojrzałych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 07:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2021, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda.Lena trzymam kciuki bardzo bardzo mocno ✊🏻i czekam na informacje odnośnie bety 🥰🥰🥰

• Magda.lena Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2021, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PandaRaj wrote:
    Magda.Lena trzymam kciuki bardzo bardzo mocno ✊🏻i czekam na informacje odnośnie bety 🥰🥰🥰
    Już byłam na pobraniu i dzisiaj powinny być wyniki po 16. Brzuch boli sporadycznie, teraz to bardziej plecy odczuwam od 2 dni. Panda a Ty jak się czujesz? 🍀

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2021, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę się doczekać Twoich wyników jakby były moje naprawdę 🍀🍀🍀
    Czuję się zupełnie jak Ty, brzuch boli sporadycznie, chyba jest tez nieco mniej wzdęty, plecy bolą od dwóch trzech dni szczególnie po nocy, ale w ogóle nie łączyłam tego objawu z transferem. Dobrze wiedzieć ;) bo już myślałam, ze to po prostu starość 😂 wczoraj bolało mnie w pachwinach dodatkowo, ale może dlatego że w końcu się trochę więcej poruszałam.
    Trochę Ci zazdroszczę. Ja jeszcze tydzień niepewności 😭

• Magda.lena Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2021, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PandaRaj wrote:
    Nie mogę się doczekać Twoich wyników jakby były moje naprawdę 🍀🍀🍀
    Czuję się zupełnie jak Ty, brzuch boli sporadycznie, chyba jest tez nieco mniej wzdęty, plecy bolą od dwóch trzech dni szczególnie po nocy, ale w ogóle nie łączyłam tego objawu z transferem. Dobrze wiedzieć ;) bo już myślałam, ze to po prostu starość 😂 wczoraj bolało mnie w pachwinach dodatkowo, ale może dlatego że w końcu się trochę więcej poruszałam.
    Trochę Ci zazdroszczę. Ja jeszcze tydzień niepewności 😭
    Kochana a pytałaś może doktora czemu tak późno? Dzisiaj to mi tak odbija że nawet węch mam bardziej wyczulony, ale mam wrażenie że to moja wyobraźnia i specjalnie sobie wmawiam 🤦 mam nadzieję że nie oszaleję całkiem do tej 16-stej. Ale powiem Ci że też tak mam że myślę o Tobie jak Ty tam się masz, czy u Ciebie coś nietypowego się pojawiło😊 życzę nam żebyśmy od jutra miały nudności które potwierdzą nasze nadzieje 😘

• Ewela1111 Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny my już z kropeczkiem 💖 w domu... Oby ładnie się wgryzał ☺ i kciuki za nas wszystkie ✊🤞 musi się udać 🍀😊

Emka2021, Regina, Mala1986 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2021, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela1111 wrote:
    Dziewczyny my już z kropeczkiem 💖 w domu... Oby ładnie się wgryzał ☺ i kciuki za nas wszystkie ✊🤞 musi się udać 🍀😊

Trzymam kciuki ! Kiedy się testujesz?

• Ewela1111 Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PandaRaj wrote:
    Trzymam kciuki ! Kiedy się testujesz?
    Na rozpisce mam testować 22 maja ale chyba wcześniej zacznę 😉 który u Ciebie dpt ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2021, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero 6 dpt 😭 Magda.Lena, sprawdzam co chwilę czy może wcześniej wyników nie dostałaś 😂🍀✊🏻🍀✊🏻🍀

Mala1986 lubi tę wiadomość

• Nika01 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2021, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela1111 wrote:
    Trzymam kciuki żeby było dobrze i żeby korpus został na 9 miesięcy😘 a jak się czujesz? Odpoczywaj.

• Emka2021 Debiutantka

Wysłany: 10 maja 2021, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela1111 wrote:
    Powodzenia 😊 🤞 🤞 🤞

• Ewela1111 Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ☺ szczerze mówiąc to nie czuję się zbyt dobrze od wczoraj boli mnie jajnik nie wiem dlaczego... PandaRaj robiłaś już test? Czy czekasz do bety ?🤔

• Emka2021 Debiutantka

Wysłany: 10 maja 2021, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny juz po punkcji.
    Jestem załamana bo na monitoringu mialam 15 a pobrali dziś tylko 8 komórek bo okazalo się że mam endometrioze i wiecjej nie byli w stanie. Nie wiem jak mogli tego nie zauważyć wcześniej 😔

• Nika01 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2021, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka2021 wrote:
    A ja dziewczyny juz po punkcji.
    Jestem załamana bo na monitoringu mialam 15 a pobrali dziś tylko 8 komórek bo okazalo się że mam endometrioze i wiecjej nie byli w stanie. Nie wiem jak mogli tego nie zauważyć wcześniej 😔
    Oby te 8 było dojrzałych i się ładnie zaplodnilo . Kiedy masz mieć telefon z laboratorium ? Ja czekam na ostateczny telefon do piątku i ciągle myślę czy dziś coś udało się zamrozić bo dziś 3 doba od punkcji.

• Nika01 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2021, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie mi jeszcze dziewczyny czy jeżeli zarodki przestaną się rozwijać to laboratorium informuje? Dziś mija trzecia doba i bardzo mnie ciekawi co się z nimi dzieje czy coś dzisiaj zamrozili a resztę obserwują czy może już nie ma moich zarodeczkow. A mają dzwonić dopiero w piątek 😱 jak to było w waszej sytuacji

• Emka2021 Debiutantka

Wysłany: 10 maja 2021, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika01 wrote:
    Oby te 8 było dojrzałych i się ładnie zaplodnilo . Kiedy masz mieć telefon z laboratorium ? Ja czekam na ostateczny telefon do piątku i ciągle myślę czy dziś coś udało się zamrozić bo dziś 3 doba od punkcji.
    Do mnie mają dzwonić jutro między 9 a 12. Dostałam też luteine i jutro się dowiem kiedy transfer. Ale mam złe przeczucia 😔no to endometrioza mnie dzis zabiła bo byłam cały czas zapewniana że ze mną jest wszystko ok a u nas problem leży po męskiej stronie.

• Magda.lena Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 0,1..

• Nika01 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2021, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda.lena wrote:
    Beta 0,1..
    Bardzo mi przykro 🙁 liczyłam że tym razem się uda.

• Ewela1111 Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda.lena wrote:
    Beta 0,1..
    😢😔

‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża pozamaciczna - czym jest i jakie są objawy ciąży pozamacicznej?

Ciąża pozamaciczna (ektopowa) zdarza się raz na 90-100 przypadków ciąży. Jest to ciąża, która zamiast w macicy rozwija się poza nią. Objawy ciąży pozamacicznej nie są jednoznaczne. Trudno ją czasem rozpoznać, bo na początku objawy są podobne do ciąży o prawidłowym przebiegu. Na późniejszym etapie pojawia się ból podbrzusza, krwawienie oraz brak prawidłowego przyrostu hormonu hCG. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikroelementy dające makro-poprawę męskiej płodności

Dowiedz się, które mikroelementy odgrywają kluczową rolę w kontekście męskiej płodności. Na co zwracać uwagę i których składników nie powinno zabraknąć w diecie przyszłego taty? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ