X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Gravida - Płock
Odpowiedz

Gravida - Płock

Oceń ten wątek:
  • Olkaa Autorytet

Wysłany: 9 maja 2021, 20:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny powiedzcie mi ogólnie nie biorę żadnych leków jedyne witaminy i biotynox forte bo tracę włosy masakra się dzieje to chyba covid . Ale od 2 tyg pobolewa ma podbrzusze czasami czuje nie wiem takie twarde da się z tym żyć ale czuje to nie wiem do robić ogólnie czy to pęcherz nie mam pojęcia

Walka 2018! Pcos , Ana1 graniczne , niedoczynnosc
    Leki : eutyrox 100, encorton 10 mg , neoparin , systen 50
    2020-1IUI 😑
    2020.06 punkcją -4blastki
    2020.08 transfer 5AA beta zero
    2020.11 transfer 5 AA beta zero
    2021 immunolog
    2021 histeroskopia - stany zapalne
    2021.09 transfer 4AA beta zero
    2022.02 transfer 4 CB na atosiban
    12dpt 1222,26🙏🏻
    15 dpt 3502,36🙏🏻
    19 dpt 12928,9🙏🏻
    22 dpt 27147,8🙏🏻
    26 dpt mamy serduszko ❤️
  • nick nieaktualny

Wysłany: 9 maja 2021, 20:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobrze, przynajmniej 🥚🥚🥚🥚🥚🥚dojrzałych :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 10 maja 2021, 07:16

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2021, 06:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda.Lena trzymam kciuki bardzo bardzo mocno ✊🏻i czekam na informacje odnośnie bety 🥰🥰🥰

• Magda.lena Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2021, 08:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PandaRaj wrote:
    Magda.Lena trzymam kciuki bardzo bardzo mocno ✊🏻i czekam na informacje odnośnie bety 🥰🥰🥰
    Już byłam na pobraniu i dzisiaj powinny być wyniki po 16. Brzuch boli sporadycznie, teraz to bardziej plecy odczuwam od 2 dni. Panda a Ty jak się czujesz? 🍀

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2021, 08:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie mogę się doczekać Twoich wyników jakby były moje naprawdę 🍀🍀🍀
    Czuję się zupełnie jak Ty, brzuch boli sporadycznie, chyba jest tez nieco mniej wzdęty, plecy bolą od dwóch trzech dni szczególnie po nocy, ale w ogóle nie łączyłam tego objawu z transferem. Dobrze wiedzieć ;) bo już myślałam, ze to po prostu starość 😂 wczoraj bolało mnie w pachwinach dodatkowo, ale może dlatego że w końcu się trochę więcej poruszałam.
    Trochę Ci zazdroszczę. Ja jeszcze tydzień niepewności 😭

• Magda.lena Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2021, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PandaRaj wrote:
    Nie mogę się doczekać Twoich wyników jakby były moje naprawdę 🍀🍀🍀
    Czuję się zupełnie jak Ty, brzuch boli sporadycznie, chyba jest tez nieco mniej wzdęty, plecy bolą od dwóch trzech dni szczególnie po nocy, ale w ogóle nie łączyłam tego objawu z transferem. Dobrze wiedzieć ;) bo już myślałam, ze to po prostu starość 😂 wczoraj bolało mnie w pachwinach dodatkowo, ale może dlatego że w końcu się trochę więcej poruszałam.
    Trochę Ci zazdroszczę. Ja jeszcze tydzień niepewności 😭
    Kochana a pytałaś może doktora czemu tak późno? Dzisiaj to mi tak odbija że nawet węch mam bardziej wyczulony, ale mam wrażenie że to moja wyobraźnia i specjalnie sobie wmawiam 🤦 mam nadzieję że nie oszaleję całkiem do tej 16-stej. Ale powiem Ci że też tak mam że myślę o Tobie jak Ty tam się masz, czy u Ciebie coś nietypowego się pojawiło😊 życzę nam żebyśmy od jutra miały nudności które potwierdzą nasze nadzieje 😘

• Ewela1111 Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 13:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny my już z kropeczkiem 💖 w domu... Oby ładnie się wgryzał ☺ i kciuki za nas wszystkie ✊🤞 musi się udać 🍀😊

Emka2021, Regina, Mala1986 lubią tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2021, 13:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela1111 wrote:
    Dziewczyny my już z kropeczkiem 💖 w domu... Oby ładnie się wgryzał ☺ i kciuki za nas wszystkie ✊🤞 musi się udać 🍀😊

Trzymam kciuki ! Kiedy się testujesz?

• Ewela1111 Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 14:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    PandaRaj wrote:
    Trzymam kciuki ! Kiedy się testujesz?
    Na rozpisce mam testować 22 maja ale chyba wcześniej zacznę 😉 który u Ciebie dpt ?

• nick nieaktualny

Wysłany: 10 maja 2021, 14:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero 6 dpt 😭 Magda.Lena, sprawdzam co chwilę czy może wcześniej wyników nie dostałaś 😂🍀✊🏻🍀✊🏻🍀

Mala1986 lubi tę wiadomość

• Nika01 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2021, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela1111 wrote:
    Trzymam kciuki żeby było dobrze i żeby korpus został na 9 miesięcy😘 a jak się czujesz? Odpoczywaj.

• Emka2021 Debiutantka

Wysłany: 10 maja 2021, 15:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ewela1111 wrote:
    Powodzenia 😊 🤞 🤞 🤞

• Ewela1111 Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzięki dziewczyny ☺ szczerze mówiąc to nie czuję się zbyt dobrze od wczoraj boli mnie jajnik nie wiem dlaczego... PandaRaj robiłaś już test? Czy czekasz do bety ?🤔

• Emka2021 Debiutantka

Wysłany: 10 maja 2021, 15:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja dziewczyny juz po punkcji.
    Jestem załamana bo na monitoringu mialam 15 a pobrali dziś tylko 8 komórek bo okazalo się że mam endometrioze i wiecjej nie byli w stanie. Nie wiem jak mogli tego nie zauważyć wcześniej 😔

• Nika01 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2021, 15:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emka2021 wrote:
    A ja dziewczyny juz po punkcji.
    Jestem załamana bo na monitoringu mialam 15 a pobrali dziś tylko 8 komórek bo okazalo się że mam endometrioze i wiecjej nie byli w stanie. Nie wiem jak mogli tego nie zauważyć wcześniej 😔
    Oby te 8 było dojrzałych i się ładnie zaplodnilo . Kiedy masz mieć telefon z laboratorium ? Ja czekam na ostateczny telefon do piątku i ciągle myślę czy dziś coś udało się zamrozić bo dziś 3 doba od punkcji.

• Nika01 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2021, 15:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A powiedzcie mi jeszcze dziewczyny czy jeżeli zarodki przestaną się rozwijać to laboratorium informuje? Dziś mija trzecia doba i bardzo mnie ciekawi co się z nimi dzieje czy coś dzisiaj zamrozili a resztę obserwują czy może już nie ma moich zarodeczkow. A mają dzwonić dopiero w piątek 😱 jak to było w waszej sytuacji

• Emka2021 Debiutantka

Wysłany: 10 maja 2021, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nika01 wrote:
    Oby te 8 było dojrzałych i się ładnie zaplodnilo . Kiedy masz mieć telefon z laboratorium ? Ja czekam na ostateczny telefon do piątku i ciągle myślę czy dziś coś udało się zamrozić bo dziś 3 doba od punkcji.
    Do mnie mają dzwonić jutro między 9 a 12. Dostałam też luteine i jutro się dowiem kiedy transfer. Ale mam złe przeczucia 😔no to endometrioza mnie dzis zabiła bo byłam cały czas zapewniana że ze mną jest wszystko ok a u nas problem leży po męskiej stronie.

• Magda.lena Koleżanka

Wysłany: 10 maja 2021, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Beta 0,1..

• Nika01 Autorytet

Wysłany: 10 maja 2021, 17:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda.lena wrote:
    Beta 0,1..
    Bardzo mi przykro 🙁 liczyłam że tym razem się uda.

• Ewela1111 Przyjaciółka

Wysłany: 10 maja 2021, 17:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Magda.lena wrote:
    Beta 0,1..
    😢😔

‹‹ 141 142 143 144 145 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 sposobów jak przetrwać przesilenie wiosenne i jak szybko zajść w ciążę!

Przesilenie wiosenne dla wielu kobiet jest trudnym okresem przejściowym, kiedy mogą pojawiać się problemy ze snem, nadmiernym zmęczeniem, brakiem energii, czy obniżoną koncentracją. Wszystko to może mieć wpływ na gospodarkę hormonalną i kobiecą płodność. Jak w tym czasie przygotować się do ciąży? Jakie są skuteczne sposoby na poprawę płodności? Jak szybko zajść w ciążę, wprowadzając proste nawyki do codziennego stylu życia?

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsze objawy ciąży - po czym poznać, że możesz być w ciąży

Starając się zajść w ciążę, często nie potrafimy przestać interpretować każdego, nawet najmniejszego ukłucia w jajniku i nie traktować go jako potencjalnego objawu ciąży. Które z objawów mogą faktycznie coś znaczyć i z czym możemy je pomylić? Które z objawów ciążowych na wczesnym etapie ciąży są po prostu rzadko spotykane? Zapoznaj się z listą pierwszych objawów ciążowych!

CZYTAJ WIĘCEJ