X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Guz przysadki mózgowej ???
Odpowiedz

Guz przysadki mózgowej ???

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Nadziejatoja Nowa

Wysłany: 12 stycznia 2018, 20:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam jestem po operacji guza przysadki mózgowej gruczolaka od 5 lat biorę dostinex i eutyrox guz był tak duży że uciekał nerw wzroku który umarł naszczescie wycieli dziada w całości ale od dwóch lat staramy sie z Partnerem o dziecko karzdy lekarz endokrynologi-ginekologi mnie zbywa i juz nie wiem co robic jedni lekarze daja nadzieje a inni zbywaja może ktoś miał podobny przypadek i ma namiary na konkretnego lekarza lub klinikę

Nadziejatoja.
  • Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Z jakiego regionu jesteś?

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3
  • Martoszka Autorytet

Wysłany: 13 stycznia 2018, 13:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeżeli bierzesz odpowiednie dawki leków to na pewno przyczyna jest gdzieś indziej. Wizyta w klinice będzie ok. Tylko powiedz skąd jesteś.

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z zajściem w ciążę - 13 niepokojących objawów

Czy problemy z zajściem w ciążę można przewidzieć? Przeczytaj listę 13 potencjalnych symptomów, którym powinnaś się bliżej przyjrzeć. Nieregularme miesiączki, obfite miesiączki, niskie libido czy utrata włosów - nie ignoruj tych i innych symptomów mogących świadczyć o zaburzeniach hormonalnych czy innych schorzeniach powodujących problemy z zajściem w ciążę. 

CZYTAJ WIĘCEJ