X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną GYM CENTRUM - PROGRAM CIĄŻA LUB ZWROT KOSZTÓW
Odpowiedz

GYM CENTRUM - PROGRAM CIĄŻA LUB ZWROT KOSZTÓW

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Czarnuszka666 Koleżanka

Wysłany: 13 lutego 2023, 08:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć , szukam opinii o klinice Gym centrum a dokładnie chodzi mi o ich program "ciąża lub zwrot kosztów Czy ktoś brał udział/bierze? I podzieli się swoją opinią?

Starania od 2018r
    Po drodze w 2019r - poronienie 13tc / zespół turnera, biopsja kosmówki + mikromacierze - genetycznie ok
    2021r - endo I/II stopnia - laparoskopia - wszystko w normie.
    2021r - słabe nasienie
    2022r- bardzo słabe nasienie
    2023r- ciut lepsze nasienie
    29.11.23 - punkcja z 5 komórek - 1 zarodek <3
    EMBRACE - wynik nieinformatywny
    Transfer odroczony zbyt duży progesteron...
  • Bazylia Autorytet

Wysłany: 13 lutego 2023, 08:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Czarnuszka666 wrote:
    Cześć , szukam opinii o klinice Gym centrum a dokładnie chodzi mi o ich program "ciąża lub zwrot kosztów Czy ktoś brał udział/bierze? I podzieli się swoją opinią?

Samą klinikę (w Katowicach) polecam. Ale byliśmy w innym programie więc tutaj nie pomogę.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 lutego 2023, 08:33

age.png

1 transfer... 😞💔
    2 transfer:
    9 dpt: 163,4 mlU
    11 dpt: 450,3 mlU
    13 dpt: 1920 mlU
    ♥️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kwas foliowy podczas starania o dziecko, kwas foliowy w ciąży - dlaczego tak ważny?

Kwas foliowy to witamina z grupy B, o której żadna starająca się o ciążę kobieta, nie powinna zapominać! Kwas foliowy ma ogromny wpływ na rozwój płodu, prawidłowy przebieg ciąży, ale i również płodność kobiety! Dodatkowo przeczytaj dlaczego suplementacja kwasu foliowego zalecana jest czasem również dla mężczyzn.   

CZYTAJ WIĘCEJ

"Nie mogę zajść w drugą ciążę" - czym jest niepłodność wtórna?

Gdy wspomnienia z porodu zaczną blednąć, a pierworodny synek lub córeczka wyrosną z etapu pieluch i kaszek, pojawienie się myśli o dalszym powiększeniu rodziny najprawdopodobniej będzie tylko kwestią czasu. Niestety, nie każdej kobiecie udaje się zajść w ciążę po raz drugi. Dlaczego tak się dzieje? Czym jest niepłodność wtórna i jak sobie z nią radzić? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy niezbędne podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia

Organizm podczas ciąży ma wyjątkowe potrzeby na składniki odżywcze, witaminy i minerały. Które są szczególnie istotne? Czego nie może zabraknąć w diecie przyszłej mamy? Jakie witaminy warto zażywać podczas starań o dziecko, w czasie ciąży i podczas karmienia? 

CZYTAJ WIĘCEJ