X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną GYNCENTRUM Katowice/ NOVOMEDICA Mysłowice
Odpowiedz

GYNCENTRUM Katowice/ NOVOMEDICA Mysłowice

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam zapytać, którą z powyższych klinik leczenia niepłodności polecacie :)

• szurusiowa Autorytet

Wysłany: 4 lipca 2016, 17:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie leczę się ani w jednej ani w drugiej ale tutaj masz wykaz klinik, które brały udział w programie rządowym (dane z lutego tego roku) i ich skuteczność http://www.nasz-bocian.pl/node/55452 Gynecentrum masz na 10 miejscu, a ta Novomedica jest dopiero na 30 miejscu. Na forum też się nie spotkałam wcześniej żeby ktoś polecał tą klinikę, natomiast z Gynecentrum jest tu dużo dziewczyn którym się udało :) Powodzenia

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 lipca 2016, 17:10

dqprdf9ht0yzzy3d.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 4 lipca 2016, 17:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    szurusiowa dziękuję bardzo za odpowiedź :)

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Progesteron - dlaczego jest tak ważny podczas starania o dziecko?

Progesteron to jeden z najważniejszych hormonów dla kobiecej płodności. Jaką rolę odgrywa podczas starania o dziecko, przy zapłodnieniu i we wczesnej ciąży? Jakie są normy i co się dzieje, kiedy stężenie progesteronu jest za niskie? Jak wygląda leczenie luteiną dopochwową i doustną? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zadbać o spokój i relaks w czasie ciąży. Praktyczne porady dla przyszłych mam.

Bycie matką to jedno z najważniejszych i najwspanialszych przeżyć, jakie doświadcza każda kobieta, która rodzi dziecko. Przyjemne i sielskie chwile spędzone z pociechą poprzedza czas nie zawsze spokojnego oczekiwania na poród. W czasie ciąży często jesteśmy tak samo szczęśliwe, jak i zestresowane, a to sprawia, że warto pomyśleć o sobie w kontekście relaksu i odpoczynku. W jaki sposób uprzyjemnić sobie czas oczekiwania na dziecko? Czy ciążowe dolegliwości można jakoś zminimalizować i poddać się domowemu SPA? Oczywiście, że tak. Za chwilę podpowiemy Ci, jak to zrobić skutecznie i bez wielkich przygotowań!

CZYTAJ WIĘCEJ

Brak ochoty na seks... - najczęstsze przyczyny niskiego libido u kobiet

Czym jest libido i jakie czynniki mają największy wpływ na popęd seksualny? Co robić, kiedy brak ochoty na seks? Przeczytaj o najczęstszych przyczynach niskiego libido u kobiet oraz dowiedz się, jak możesz poradzić sobie z tym problemem. 

CZYTAJ WIĘCEJ