X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Hiperpeolaktynemia czynnosciowa Dostinex a ciaza
Odpowiedz

Hiperpeolaktynemia czynnosciowa Dostinex a ciaza

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kindziulek87 Znajoma

Wysłany: 19 maja 2017, 22:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bral ktos ten lek? Po jakim czasie zaszlyscie ciąże?

• nick nieaktualny

Wysłany: 19 maja 2017, 22:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę od 3 mies i nie zaszłam, wiec nie tu był problem

• Kindziulek87 Znajoma

Wysłany: 19 listopada 2017, 11:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ktoś napisze

• Martoszka Autorytet

Wysłany: 19 listopada 2017, 13:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja biorę cały czas. To też nie był jedyny problem.

M&M
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mikrobiom intymny a infekcje - wakacyjny niezbędnik

Mikrobiom pochwy to złożony ekosystem mikroorganizmów, który pełni kluczową rolę w utrzymaniu zdrowia intymnego. Jego zaburzenie może prowadzić do różnorodnych dolegliwości, które są szczególnie uciążliwe podczas podróży. W tym artykule przyjrzymy się, jak działa mikrobiom pochwy, jakie czynniki mogą go zaburzyć podczas wakacji, a wreszcie jak skutecznie chronić zdrowie intymne w trakcie podróżowania oraz kiedy warto sięgnąć po sprawdzone wsparcie z apteki.  

CZYTAJ WIĘCEJ