X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną hiperstymulacja a wczesna ciąża
Odpowiedz

hiperstymulacja a wczesna ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2019, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, czy któraś z Was ma może jakieś doświadczenia z hiperstymulacja jajników i wczesną ciążą? Jestem po cyklu stymulowanym (Clostylbegyt, Bemfola, Ovitrelle). Beta szczęśliwie rośnie, więc coś się zaczyna, ale mam od prawie 3 tygodni objawy hiprstymulacji. Brzuch jak balon, przelewanie w środku, ucisk, itp. Na USG widać pełno płynu. Lewy jajnik wyglada jak jakiś koszmar... Lekarz twierdzi, że jakoś to opanujemy, ale może któraś z Was ma podobne doświadczenia i może opowiedzieć jak udało się Wam to rozwiązać.
    Ogólnie to pierwsza moja dodatnia beta po 2 latach starań, więc non stop schizuję się że coś jest nie tak i zaraz to się skończy 🤯

• Rudzik1 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2020, 22:09

Ollinda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2019, 03:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję! 🙂 dostałaś mi otuchy. Oby tak było też w moim przypadku 🙄

Rudzik1 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Endometrioza – zagadkowa choroba powodująca niepłodność

Jeżeli dokuczają Ci silne bóle brzucha przed oraz w trakcie miesiączki, odczuwasz ból przy współżyciu, nie możesz zajść w ciążę - objawy te mogą wskazywać na endometriozę, tajemniczą chorobę, która może powodować niepłodność. Ale nie mając powyższych objawów, mając regularne, niebolesne miesiączki może okazać się, że ta sama choroba powoduje u ciebie problemy z płodnością. Dlaczego?

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ