X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną hiperstymulacja a wczesna ciąża
Odpowiedz

hiperstymulacja a wczesna ciąża

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 30 grudnia 2019, 22:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć Dziewczyny, czy któraś z Was ma może jakieś doświadczenia z hiperstymulacja jajników i wczesną ciążą? Jestem po cyklu stymulowanym (Clostylbegyt, Bemfola, Ovitrelle). Beta szczęśliwie rośnie, więc coś się zaczyna, ale mam od prawie 3 tygodni objawy hiprstymulacji. Brzuch jak balon, przelewanie w środku, ucisk, itp. Na USG widać pełno płynu. Lewy jajnik wyglada jak jakiś koszmar... Lekarz twierdzi, że jakoś to opanujemy, ale może któraś z Was ma podobne doświadczenia i może opowiedzieć jak udało się Wam to rozwiązać.
    Ogólnie to pierwsza moja dodatnia beta po 2 latach starań, więc non stop schizuję się że coś jest nie tak i zaraz to się skończy 🤯

• Rudzik1 Autorytet

Wysłany: 30 grudnia 2019, 23:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2020, 22:09

Ollinda lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 31 grudnia 2019, 03:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziękuję! 🙂 dostałaś mi otuchy. Oby tak było też w moim przypadku 🙄

Rudzik1 lubi tę wiadomość

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Karmienie piersią - wszystko o diecie, która zapewni zdrowie Twojemu dziecku

Podawanie mleka matki to najlepszy, naturalny sposób karmienia niemowląt. Zapewnia on dziecku prawidłowy rozwój, zdrowie i umacnia więź emocjonalną z matką. Należy także pamiętać, że znaczenie ma długość okresu karmienia piersią. Najlepiej, jeśli do ukończenia szóstego miesiąca życia dieta malca składa się wyłącznie z mleka mamy.

CZYTAJ WIĘCEJ

4 Problemy z zajściem w ciążę, które możesz wykryć z pomocą aplikacji OvuFriend!

Kalendarz owulacji kojarzy Ci się tylko z wyznaczaniem dni płodnych i terminu owulacji? Jego możliwości są dużo większe! Aplikacja może być pomocna w wykrywaniu problemów związanych z płodnością na bardzo wczesnym etapie. O jakich problemach mowa? Co możesz wykryć z pomocą kalendarza? Kliknij i przeczytaj!   

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak przygotować się do ciąży i czy na pewno warto?

Czy zastanawiałaś się nad tym czy powinnaś jakoś szczególnie przygotować się do ciąży? Może odwiedzić lekarza, zmienić dietę lub styl życia? Tylko po co…tyle kobiet tego nie robi i zachodzi w ciążę?! Jednak eksperci są zgodni - kobiety, które świadomie planują swoją ciążę i przygotowują się do niej, w większości przypadków łatwiej w nią zachodzą i ich ciąża jest zdrowsza i częściej przebiega prawidłowo. Przeczytaj zatem co możesz zrobić, żeby bardziej świadomie i szczęśliwie wejść w macierzyństwo. 

CZYTAJ WIĘCEJ