Cześć Dziewczyny, mam pytanie do tych które przechodziły histeroskopie lub laparoskopię - czy w salve są te zabiegi na NFZ ? Bo czytałam tutaj posty z 2019 roku ze tak. Jak dostalyscie skierowanie na NFZ ? I czy te zabiegi były robione w znieczuleniu ? Nie staram się o ciąże (w ciągu 3 lat jedna biochemiczna tylko..) bo zakończyłam ostatnio związek.. ale od bardzo dawna mam plamienia przed okresem a teraz już dwa cykle w ciągu 4 miesięcy mam takie ze plamie/skąpo krwawię non stop od owulacji przez kilkanaście dni aż do okresu. Progesteron 7dpo prawie 22 ng/ml, w badaniu ogólnym oraz usg dopochwowym żadnych zmian, ginekolog prywatny zakończył diagnozę na prawidłowym wyniku progesteronu i tyle. A ja jestem załamana... aktualnie plamie już 12 dni i nie wiem nawet czy to jeszcze plamienia czy już okres.. zastanawiam się nad znalezieniem lekarza który chciałby przeprowadzić głębsza diagnostykę tylko nie mam pojecia gdzie w Łodzi mogę zrobić to na NFZ i w ludzkich warunkach czyli ze znieczuleniem...