Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Histeroskopia!!!!
Odpowiedz

Histeroskopia!!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2025, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny na 26 marca mam zaplanowany zabieg w szpitalu? czy do szpitala moge kupić że przeciw zrostom
    Hyalobarrier Gel Endo, ? użyją w szpitalu żel który sama kupię?? histeroskopię lepiej robić w szpitalu czy gdzieś prywatnie ?? sama już nie wiem co robić bardzo proszę o odpowiedź i rady

Aneciulka1989
  • lara28 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2025, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam histeroskopie na NFZ, i też kupowałam ten żel. Podali mi go bez problemu.

Zadzwoń do lekarza lub na oddział i zapytaj najlepiej u źródła o to, czy Ci podadzą żel jeśli kupisz🙂

Wiara ma to do siebie, że jeszcze po zniknięciu nie przestaje działać...❣️

02.2023r. ciąża naturalna, 6 tc
    puste jajo 👼❌
    07.2023r. transfer nr I ❌
    08.2024r. transfer nr II ciąża pozamaciczna 👼❌
    11.2024r. transfer nr III ❌

🍀2025 zmiana kliniki🕊️🙏
    ✔️ 13.01 Kwalifikacja
    ✔️ 24.01 Mamy dawce!🦸
    ✔️ NK ⬆️ ANA 1,2,4 🆗 Homocysteina 🆗 Białko s 🆗 Białko c 🆗 Antykoagulant toczniowy 🆗 Zespół antyfosfolipidowy 🆗 ASA 🆗 Th1/Th2 ⬆️ Ferrytyna 🆗 Kiry 🆗 Helicobacter 🆗 cross-match ⬆️
    ✔️ Mamy ❄️❄️
    ✔️ Chlamydia 🆗 Ureaplasma 🆗 Mycoplasma 🆗
    ✔️ Histeroskopia BarskaClinic + USG endo (usunięta adenomioza) 🆗
    ✔️ Osocze PRP na infekcje 💉🔥
    ✔️ Cd138 🆗🎉 CD56 🆗
    ✔️ Equoral + diphereline 💊
    ⏳ Osocze PRP domacicznie

👉 01/2026 👶❄️
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2025, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lara28 wrote:
    Ja miałam histeroskopie na NFZ, i też kupowałam ten żel. Podali mi go bez problemu.

Zadzwoń do lekarza lub na oddział i zapytaj najlepiej u źródła o to, czy Ci podadzą żel jeśli kupisz🙂
    O to zadzwonie do lekarza i sie zapytam czy moge wziąść ten zel. A Tobie pomógł ten żel, nie zrobiły Ci sie po zabiegu nowe zrosty????

Aneciulka1989
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

💔 Jak przetrwać Święta, gdy Twoje ramiona są puste? Poradnik dla par starających się o dziecko

Święta Bożego Narodzenia. Magiczny czas, pełen ciepła, rodzinnych spotkań i... presji. Dla par, które od dawna marzą o dziecku, grudzień potrafi być emocjonalnym rollercoasterem. Wzruszenie miesza się z frustracją, poczuciem niesprawiedliwości i bólem, a każda reklama czy uśmiechnięte dziecko przy stole tylko uwypukla to, czego w ciągu roku udaje się jakoś nie dostrzegać.

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ