X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Histeroskopia!!!!
Odpowiedz

Histeroskopia!!!!

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2025, 08:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny na 26 marca mam zaplanowany zabieg w szpitalu? czy do szpitala moge kupić że przeciw zrostom
    Hyalobarrier Gel Endo, ? użyją w szpitalu żel który sama kupię?? histeroskopię lepiej robić w szpitalu czy gdzieś prywatnie ?? sama już nie wiem co robić bardzo proszę o odpowiedź i rady

Aneciulka1989
  • lara28 Autorytet

Wysłany: 27 lutego 2025, 09:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam histeroskopie na NFZ, i też kupowałam ten żel. Podali mi go bez problemu.

Zadzwoń do lekarza lub na oddział i zapytaj najlepiej u źródła o to, czy Ci podadzą żel jeśli kupisz🙂

Wiara ma to do siebie, że jeszcze po zniknięciu nie przestaje działać...❣️

02.2023r. ciąża naturalna, 6 tc
    puste jajo 👼❌
    07.2023r. transfer nr I ❌
    08.2024r. transfer nr II ciąża pozamaciczna 👼❌
    11.2024r. transfer nr III ❌

🍀2025 zmiana kliniki🕊️🙏
    ✔️ 13.01 Kwalifikacja
    ✔️ 24.01 Mamy dawce!🦸
    ✔️ NK ⬆️ ANA 1,2,4 🆗 Homocysteina 🆗 Białko s 🆗 Białko c 🆗 Antykoagulant toczniowy 🆗 Zespół antyfosfolipidowy 🆗 ASA 🆗 Th1/Th2 ⬆️ Ferrytyna 🆗 Kiry 🆗 Helicobacter 🆗 cross-match ⬆️
    ✔️ Mamy ❄️❄️
    ✔️ Chlamydia 🆗 Ureaplasma 🆗 Mycoplasma 🆗
    ✔️ Histeroskopia BarskaClinic + USG endo (usunięta adenomioza) 🆗
    ✔️ Osocze PRP na infekcje 💉🔥
    ✔️ Cd138 🆗🎉 CD56 🆗
    ✔️ Equoral + diphereline 💊
    ⏳ Osocze PRP domacicznie

👉 01/2026 👶❄️
  • Aneciulka1989 Koleżanka

Wysłany: 27 lutego 2025, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    lara28 wrote:
    Ja miałam histeroskopie na NFZ, i też kupowałam ten żel. Podali mi go bez problemu.

Zadzwoń do lekarza lub na oddział i zapytaj najlepiej u źródła o to, czy Ci podadzą żel jeśli kupisz🙂
    O to zadzwonie do lekarza i sie zapytam czy moge wziąść ten zel. A Tobie pomógł ten żel, nie zrobiły Ci sie po zabiegu nowe zrosty????

Aneciulka1989
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Dieta w ciąży - 10 najważniejszych zasad dla ciężarnej

O zdrowym odżywaniu i diecie w ciąży zostało napisane i powiedziane wiele. Zbyt duża ilość informacji potrafi przytłoczyć każdego. Przestrzeganie wszystkich tych zasad wydaje się wręcz niemożliwe. Jak zatem odróżnić rzeczy ważne od tych mniej istotnych? Zapytaliśmy znaną dietetyczkę Sylwię Leszczyńską co jest naprawdę ważne w diecie kobiet w ciąży. Przeczytaj co robić, aby zapewnić zdrowie sobie i swojemu dziecku! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Śluz szyjkowy, śluz z podniecenia, wydzielina z pochwy, upławy - jak odróżniać?

Śluz szyjkowy to bardzo ważny wskaźnik kobiecej płodności. Jak odróżniać poszczególne rodzaje śluzu? Czym różni się naturalny śluz szyjkowy od śluzu wynikającego z podniecenia? Czym są upławy i kiedy warto zgłosić się do lekarza? Jak zapisywać poszczególne rodzaje śluzu w aplikacji OvuFriend? 

CZYTAJ WIĘCEJ

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ