X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Histeroskopia na NFZ-Slask
Odpowiedz

Histeroskopia na NFZ-Slask

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mona894 Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2020, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny. Dostalam skierowanie od ginekologa na histeroskopie po trzech poronieniach. Czy moglybyscie doradzic gdzie zrobię to badanie na NFZ na śląsku? Kiedy dostaje się wynik takiego badania? Jak to wygląda? Dzwoniłam już na raciborska, lubinowa oraz do rudy śląskiej (mam termin na 16.10). Zależy mi na szybszym terminie. Co polecacie?

• karolcia35 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2020, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam dr Golanskiego z Częstochowy.
    Zadzwoń sobie do szpitala w brudzowicach i dopytaj jakie terminy. Powiedzą ci jakie trzeba zrobić badania.
    Wszystko sprawnie poszło. Przyjechałam na 7 przyjęcie na oddział. Papiery do podpisu. Zostawiasz kopertę ze znaczkiem by przysłali wyniki hist pat. Potem konsultacja z lekarzem i anestezjologiem. Po histero z godzinkę leżałam na sali. Potem znów konsultacja i lekarz omawia przebieg zabiegu.
    W tym dniu było nas 8 na zabieg i chyba tak to wygląda tam na co dzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 17:25

AMH 0,54
    10.2014 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    05.2015 brak oocytów
    03.2016 brak oocytów
    08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna :(
    02.2017 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    mlr 0%, I seria szczepień mlr 38% :)
    10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio :( 03.2018 crio :( 09.2018 crio :(
    12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
    NK 16,5%
    07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 :( ciąża ektopowa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Czy jestem w ciąży? - ciąża urojona a widoczne objawy ciąży

Zdarzyło Ci się usłyszeć coś, co bardzo chciałaś usłyszeć lub czego usłyszeć za wszelką cenę nie chciałaś, mimo panującej wokół ciszy? Czasem nasz mózg płata nam figle. Jeśli bardzo czegoś pragniemy, jesteśmy skłonni dostrzegać przejawy tego pragnienia, mimo ich braku. Wiele kobiet starających się o dziecko, co miesiąc zasatanawia się: "Czy jestem w ciąży?", dostrzega u siebie pierwsze objawy ciąży, po czym po wykonaniu testu ciążowego widzi jedną kreskę. Ciąża urojona czy "urojenie ciążowe" - jak je rozpoznać? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Torbiel na jajniku - przyczyny, objawy i leczenie

Torbiel na jajniku od czasu do czasu pojawia się u większości kobiet. Są to cysty lub pęcherzyki, które zazwyczaj wypełnione są płynem i które najczęściej samoistnie znikają. Dowiedz się jakie są objawy torbieli i czy mogą być przeszkodą w zajściu w ciążę? Kiedy należy je leczyć i z jakimi chorobami mogą współwystępować. 

CZYTAJ WIĘCEJ

10 fascynujących faktów o ciąży, które poznasz dzięki aplikacji OvuFriend!

Jesteś ciekawa co czeka Cię w kolejnym tygodniu ciąży? Jak rozwija się Twój maluszek? A może chciałabyś na bieżąco śledzić objawy swojej ciąży i przyrost wagi na siatkach centylowych dopasowanych indywidualnie dla Ciebie? Sprawdź, co jeszcze fascynującego odkryjesz w trybie ciążowym w aplikacji OvuFriend! 

CZYTAJ WIĘCEJ