X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Histeroskopia na NFZ-Slask
Odpowiedz

Histeroskopia na NFZ-Slask

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Mona894 Przyjaciółka

Wysłany: 30 sierpnia 2020, 14:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Część dziewczyny. Dostalam skierowanie od ginekologa na histeroskopie po trzech poronieniach. Czy moglybyscie doradzic gdzie zrobię to badanie na NFZ na śląsku? Kiedy dostaje się wynik takiego badania? Jak to wygląda? Dzwoniłam już na raciborska, lubinowa oraz do rudy śląskiej (mam termin na 16.10). Zależy mi na szybszym terminie. Co polecacie?

• karolcia35 Autorytet

Wysłany: 31 sierpnia 2020, 17:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Polecam dr Golanskiego z Częstochowy.
    Zadzwoń sobie do szpitala w brudzowicach i dopytaj jakie terminy. Powiedzą ci jakie trzeba zrobić badania.
    Wszystko sprawnie poszło. Przyjechałam na 7 przyjęcie na oddział. Papiery do podpisu. Zostawiasz kopertę ze znaczkiem by przysłali wyniki hist pat. Potem konsultacja z lekarzem i anestezjologiem. Po histero z godzinkę leżałam na sali. Potem znów konsultacja i lekarz omawia przebieg zabiegu.
    W tym dniu było nas 8 na zabieg i chyba tak to wygląda tam na co dzień.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 31 sierpnia 2020, 17:25

AMH 0,54
    10.2014 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    05.2015 brak oocytów
    03.2016 brak oocytów
    08.2016 IMSI 1 zarodek, ciąża pozamaciczna :(
    02.2017 IMSI 2 zarodki :( beta <0,1
    mlr 0%, I seria szczepień mlr 38% :)
    10.2017 IMSI 3 zarodki 01.2018 crio :( 03.2018 crio :( 09.2018 crio :(
    12.2018 IMSI 2 zarodki 2-dniowe 4b i 5b w oczekiwaniu na crio...
    NK 16,5%
    07.2019 crio 4b, 12 dpt - 99,8; 13 dpt - 185,6; 15 dpt - 825,6; 17 dpt - 2509; 21 dpt - 4942 :( ciąża ektopowa
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Starania o dziecko i ciąża po poronieniu - prawdziwe historie ♡

"Prawdziwe historie kobiet starających się o dziecko" - opowieść o Karolinie, która doświadczyła bolesnej straty w 21. tygodniu ciąży... Jak sama mówi: wszystko układało się idealnie, nic nie wskazywało na to, że coś może być nie tak. "Starania o dziecko i ciąża po poronieniu" -  o bólu, bezsilności, traumie, ale również o pięknym odrodzeniu, niegasnącej nadziei i szczęśliwym zakończeniu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z płodnością, brak owulacji? 3 przepisy na koktajle wspierające owulację.

Sprawdź jak pyszne i łatwe do zrobienia koktajle, mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę. Działaj kompleksowo i wspieraj swoje starania w naturalny sposób. Poznaj 3 propozycje przepisów na pyszne koktajle propłodnościowe. 

CZYTAJ WIĘCEJ