Nieudane IVF? Czas na nowy plan.

Zatrzymaj się zanim spróbujesz kolejny raz. Zyskaj ekspercką analizę dotychczasowego leczenia i konkretne zalecenia. Wróć silniejsza.
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Homocysteina na Poziomie 14,50 Sprawdzone sposoby na jej OBNIŻENIE
Odpowiedz

Homocysteina na Poziomie 14,50 Sprawdzone sposoby na jej OBNIŻENIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane tak jak w temacie moje Homocysteina wynosi 14,50 znacie jakieś sprawdzone sposoby na jej obniżenie ?? Mój gin przepisał mi arsenał tabletek i po trzech miesiącach ich suplementacji mamy zacząć starania co o tym myślicie ??
    W zeszłym tygodniu odebrałam wyniki na MTHFR (jestem po 4 poronieniach zdiagnozowane poronienia nawykowe)
    MTHFR C 677T - Heterozygota
    Trzy miesięczna kuracja Acidum Folicum Hasco 5 mg *1, Femibion Natal 1 *1 , Acard 75mg *1, Witamina B12 Metylokobalamina SWANSON *1

Waham się co do tego kwasu foliowego dziś po 20 mam dzwonić do gin i chce poruszyć ten temat aby zamienić ten zwykły kwas na formę Zmetylowaną .

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania w ciąży - sprawdź, które warto wykonać

Zastanawiasz się jakie badania czekają cię w ciąży? Czemu służą takie badania i kiedy się je wykonuje? Przeczytaj jakie rodzaje badań i testów czekają przyszłą mamę i dlaczego są one ważne. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Spokój rodziców zaczyna się od jednego sprytnego urządzenia. Czy niania elektroniczna to must have rodziców?

Pierwsze miesiące z dzieckiem to wyjątkowy czas, ale też nieustanna czujność i troska o jego bezpieczeństwo. Coraz więcej rodziców sięga po nowoczesne rozwiązania, które pomagają spokojniej czuwać nad snem malucha. Czy niania elektroniczna to rzeczywiście niezbędny element domowej wyprawki, czy tylko kolejny gadżet? Sprawdź, jak działa, co daje na co dzień i czy może realnie ułatwić życie rodzicom.

CZYTAJ WIĘCEJ