X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Homocysteina na Poziomie 14,50 Sprawdzone sposoby na jej OBNIŻENIE
Odpowiedz

Homocysteina na Poziomie 14,50 Sprawdzone sposoby na jej OBNIŻENIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane tak jak w temacie moje Homocysteina wynosi 14,50 znacie jakieś sprawdzone sposoby na jej obniżenie ?? Mój gin przepisał mi arsenał tabletek i po trzech miesiącach ich suplementacji mamy zacząć starania co o tym myślicie ??
    W zeszłym tygodniu odebrałam wyniki na MTHFR (jestem po 4 poronieniach zdiagnozowane poronienia nawykowe)
    MTHFR C 677T - Heterozygota
    Trzy miesięczna kuracja Acidum Folicum Hasco 5 mg *1, Femibion Natal 1 *1 , Acard 75mg *1, Witamina B12 Metylokobalamina SWANSON *1

Waham się co do tego kwasu foliowego dziś po 20 mam dzwonić do gin i chce poruszyć ten temat aby zamienić ten zwykły kwas na formę Zmetylowaną .

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ