X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Homocysteina na Poziomie 14,50 Sprawdzone sposoby na jej OBNIŻENIE
Odpowiedz

Homocysteina na Poziomie 14,50 Sprawdzone sposoby na jej OBNIŻENIE

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • 0202oliwcia Autorytet

Wysłany: 5 grudnia 2016, 15:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witajcie kochane tak jak w temacie moje Homocysteina wynosi 14,50 znacie jakieś sprawdzone sposoby na jej obniżenie ?? Mój gin przepisał mi arsenał tabletek i po trzech miesiącach ich suplementacji mamy zacząć starania co o tym myślicie ??
    W zeszłym tygodniu odebrałam wyniki na MTHFR (jestem po 4 poronieniach zdiagnozowane poronienia nawykowe)
    MTHFR C 677T - Heterozygota
    Trzy miesięczna kuracja Acidum Folicum Hasco 5 mg *1, Femibion Natal 1 *1 , Acard 75mg *1, Witamina B12 Metylokobalamina SWANSON *1

Waham się co do tego kwasu foliowego dziś po 20 mam dzwonić do gin i chce poruszyć ten temat aby zamienić ten zwykły kwas na formę Zmetylowaną .

w4sqyx8dc2rm5g6k.png

Synek Piotruś 2019 <3 Córeczka Oliwia 2013 <3. Małgosia 2017 <3
    Aniołki <3 <3 <3 <3
    Mutacja MTHFR, Poronienia Nawykowe
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Odstawienie tabletek antykoncepcyjnych - jak zrobić to bezpiecznie?

Wiele kobiet uważa, że odstawienie tabletek antykoncepcyjnych, plastrów, czy innych środków hormonalnych to bardzo prosta sprawa - wystarczy przestać zażywać. Tymczasem warto znać kilka zasad, które sprawią, że odstawienie antykoncepcji będzie bezpieczne, łagodne dla organizmu i pozwoli jak najbardziej zminimalizować ryzyko wystąpienia skutków ubocznych. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Krew miesiączkowa - kolor krwi podczas okresu

Czy to normalne, że krew miesiączkowa zmienia swój kolor i konsystencję? Czy brązowy kolor krwi podczas okres powinien Cię niepokoić, czy jest to zjawisko naturalne? Kiedy krwawienie miesiączkowe wymaga konsultacji z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ