X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Immunologia-diagnostyka
Odpowiedz

Immunologia-diagnostyka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nwilk Debiutantka

Wysłany: 18 grudnia 2022, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Liczę na waszą pomoc bo puki co jestem zielona w temacie 😉 u mnie niskie amh, podwyższone anty tg i anty tpo, pozytywna ANA1, u męża hba 68% i przeciwciała przeciwplemnikowe. Lekarz mówi że in vitro jak najszybciej. Ale chcemy się dokładnie przebadać zanim podejdziemy do iv. Stąd moje pytanie jakie badania immunologiczne zrobić ?

kamilcia lubi tę wiadomość

14.02.2024 punkcja mamy 9 zarodków 💪
    19.02.2024 transfer świeżego zarodka 5.1.1
    Beta:
    11 dpt-164
    14 dpt-415
    16 dpt- 1190
    8.03.2024 USG jest pęcherzyk 😁
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Ranking aplikacji miesiączkowych dla kobiet starających się o ciążę

Jak wybrać najlepszą aplikację miesiączkową? Zapytaliśmy o to tysiące kobiet starających się o dziecko odwiedzających nasz portal. Najlepsza aplikacja miesiączkowa to taka, która spełnia szereg wymagań np. wyznacza owulację dla cykli nieregularnych, ma codziennie dopasowane porady tworzone przez ekspertów albo ciekawe funkcjonalności specjalnie dla kobiet starających się o dziecko. Wyniki rankingu nawet nas w niektórych aspektach zaskoczyły. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę?

W dzisiejszych czasach wiele par zmaga się z problemem niepłodności. Szacuje się, że w krajach rozwiniętych od 10 do 12% kobiet ma problem z zajściem w ciążę. Dane w Polsce także nie napawają optymizmem, gdyż nawet 20% par w wieku rozrodczym cierpi na niepłodność. Powodów takiego stanu rzeczy jest dużo. Przeczytaj jak w naturalny sposób zwiększyć swoje szanse na zajście w ciążę, za pomocą ziól i odpowiedniej diety.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Dieta wegetariańska i dieta wegańska w ciąży i podczas laktacji

Czy dieta wegetariańska i wegańska w ciąży oraz podczas laktacji to dobry pomysł? Na co należy zwrócić uwagę nie jedząc w tym okresie mięsa lub żadnych produktów pochodzenia zwięrzęcego? Czy jest to bezpieczne dla ciąży i rozwoju płodu, a potem niemowlęcia? Przeczytaj jak powinna wyglądać dieta mamy karmiącej i czy spożywane przez nią pokarmy mogą wpływać na dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ