X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Immunologia-diagnostyka
Odpowiedz

Immunologia-diagnostyka

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nwilk Debiutantka

Wysłany: 18 grudnia 2022, 19:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej! Liczę na waszą pomoc bo puki co jestem zielona w temacie 😉 u mnie niskie amh, podwyższone anty tg i anty tpo, pozytywna ANA1, u męża hba 68% i przeciwciała przeciwplemnikowe. Lekarz mówi że in vitro jak najszybciej. Ale chcemy się dokładnie przebadać zanim podejdziemy do iv. Stąd moje pytanie jakie badania immunologiczne zrobić ?

kamilcia lubi tę wiadomość

14.02.2024 punkcja mamy 9 zarodków 💪
    19.02.2024 transfer świeżego zarodka 5.1.1
    Beta:
    11 dpt-164
    14 dpt-415
    16 dpt- 1190
    8.03.2024 USG jest pęcherzyk 😁
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ

7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz owulacji OvuFriend

Wydaje Ci się, że działanie kalendarza owulacji sprowadza się tylko do wyznaczania dni płodnych i terminu owulacji? Nic bardziej mylnego! Podczas prowadzenia obserwacji w kalendarzu OvuFriend możesz dowiedzieć się o rzeczach, które wspomogą Twoje starania o dziecko. Poznaj 7 zaskakujących rzeczy, o których możesz się dowiedzieć prowadząc kalendarz dni płodnych! 

CZYTAJ WIĘCEJ