X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro - a adopcja komorki
Odpowiedz

In vitro - a adopcja komorki

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Stokrotka30 Nowa

Wysłany: 15 marca 2021, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej Dziewczyny! Staram sie z mezem 3 lata jestem po nie skonczonej procedurze in vitro. Dlaczego pisze nie skonczonej, poniewaz nie doszlo do transferu. Doszlo do punkcji pobrano 7 komorek ktore nie przetrwaly :(
    Nie wiem czy jest sens podchodzic jeszce raz do in vitro boje sie o swoja psychike mam 30lat moje Amh wynosi 1.18. Maz ma dobre wyniki. Zastanawiam sie nad adopcja komorki.

• Truskaweczka116 Koleżanka

Wysłany: 15 marca 2021, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka30 wrote:
    Hej Dziewczyny! Staram sie z mezem 3 lata jestem po nie skonczonej procedurze in vitro. Dlaczego pisze nie skonczonej, poniewaz nie doszlo do transferu. Doszlo do punkcji pobrano 7 komorek ktore nie przetrwaly :(
    Nie wiem czy jest sens podchodzic jeszce raz do in vitro boje sie o swoja psychike mam 30lat moje Amh wynosi 1.18. Maz ma dobre wyniki. Zastanawiam sie nad adopcja komorki.
    Oczywiście, masz 30 lat, czasami to źle dobrane leki albo po prostu dzialaja na ciebie inne, zobacz na forum są osoby, które nie miały zarodków w pierwszej symulacji a są w ciąży. Masz dobre AMH. Ja tez mam slaba psychike i w tej chwili bardzo mi dowaliło ale trzeba sie zdystansować. Nie jedna nieprzyjemna rzecz nas czeka. Chociaż mnie chyba same:) Ludzie z AMH 0,2 i niższym próbują:) Zobacz w wytycznych do dofinansowania, zgłosić trzeba brak dobrych komórek dwa razy pod rząd nie brak zarodków.

• Virginia Autorytet

Wysłany: 16 marca 2021, 21:27

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Stokrotka - pierwsze podejscie jest na "rozruch". Pogadaj teraz z lekarzem i poszukaj co jeszcze mozna zmienic w kolejnej procedurze, zebys miala wiecej komorek. Nie poddawaj sie tak latwo, bo jedno podejscie to nie wyrok.
    poczytaj tez watek - nie rozwijajace sie komorki i in vitro z niskim AMH

ona 42 lat.
    3 IVF 😥
    AZ - 01.09.20, 13dpt - beta 1815, 15dpt -beta 3873, 23dpt - mamy ❤️, 8.10.20 - 8 tyg ❤️, BOBO- Maj 2021 :)

Starania o BOBO nr 2
    FET - 21.07.23 😢
    II FET - 19.10.23, 6dpt- II kreski, 11dpt -beta 726, 13dpt -beta 2137, 27dpt - mamy ❤️, 27.11.23 - 8 tyg ❤️ Nifty i usg polowkowe ok :)
    BOBO 2 jest juz z nami - lipiec 2024 ❤️
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Jak pielęgnować skórę podczas ciąży?

W czasie ciąży skóra wymaga specjalnego traktowania - wystarczy poświęcić kilka minut dziennie, aby zadbać o jej dobrą kondycję i sprawić, by była bardziej elastyczna. Może to być bardzo pomocne w zminimalizowaniu ryzyka powstania rozstępów. Sprawdź, jak pielęgnować skórę podczas ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Hiperprolaktynemia: nieoczywista przypadłość mająca wpływ na płodność kobiet

Hiperprolaktynemia to stan charakteryzujący się podwyższonym poziomem prolaktyny we krwi. W niniejszym artykule przyjrzymy się hiperprolaktynemii, jej przyczynom, objawom i możliwościom leczenia.  

CZYTAJ WIĘCEJ

Nowości i innowacyjne algorytmy sztucznej inteligencji wdrożone w aplikacji OvuFriend

Przeczytaj o nowościach, które właśnie wdrożyliśmy w aplikacji OvuFriend! Są to wyniki naszych ponad dwuletnich prac badawczo-rozwojowych, w które byli zaangażowani najlepsi eksperci medyczni i naukowcy od analizy danych i algorytmów sztucznej inteligencji w Polsce. Projekt otrzymał również wsparcie od Narodowego Centrum Badań i Rozwoju oraz Google for Startups. Co to oznacza dla użytkowniczek OvuFriend? Przeczytaj więcej. 

CZYTAJ WIĘCEJ