In vitro bocian Łódź
-
nick nieaktualny
-
Podbijam pytanie, ktoś? coś?Starania od 2021
HSC 01.2023 - polipowate endometrium
04.2023⏸️ 6tc💔
09.2023 HSG
09.2023 ⏸️
10.2023 6tc/9tc 💔
03.2024 Sono HSG
💊 Accofil + prograf + encorton + heparyna + acard + duphaston + cyclogest + euthyrox
05.2024 ⏸️
08.06.2024 mamy serduszko ❤️
Nifty PRO zdrowa dziewczynka 💗
MTHFR C677T homo
kariotypy OK
AMH 2,3
KIR Bx
-
Ja też kiedyś próbowałam się dowiedzieć coś o tej klinice i cisza była 🙈 ostatecznie zdecydowałam się na Gametę
Miśka_95 lubi tę wiadomość
-
OlcikMiO wrote:A jak oceniasz Gamete? My stoimy przed wyborem i dlatego sie zastanawiam... 🙈
-
Hej, ja po pierwszej wizycie.
Na tą chwilę wrażenia super👌 A jest z czym porównywać, bo przez lata próby w innej klinice i rezultatów brak. Na wielki plus podejście lekarza - bardzo indywidualne, zupełnie inne podejście niż w poprzedniej klinice. Wizyta była opóźniona, ale nasza też nie trwała 10-15 minut. Po wyjściu z kliniki poczuliśmy się zaopiekowani i trochę żal, że tak późno tam trafiliśmy. -
Borka40 wrote:Hej, ja po pierwszej wizycie.
Na tą chwilę wrażenia super👌 A jest z czym porównywać, bo przez lata próby w innej klinice i rezultatów brak. Na wielki plus podejście lekarza - bardzo indywidualne, zupełnie inne podejście niż w poprzedniej klinice. Wizyta była opóźniona, ale nasza też nie trwała 10-15 minut. Po wyjściu z kliniki poczuliśmy się zaopiekowani i trochę żal, że tak późno tam trafiliśmy.
A u kogo byłaś?👩 95 PCOS, niedrożny prawy jajowód, Hashimoto, mutacja PAI, brak 3 kirów implantacyjnych
🧑🏻🦱 84 brak plemników w nasieniu, wada genetyczna
Starania od 2020
2023 - 4 IUI nasieniem dawcy, jedna ciąża biochemiczna 💔
Styczeń 2024 - start procedury ivf, krótki protokół ovaleap+mensinorm
30.01.2024 - punkcja, 8 dojrzałych 🥚 zapładniamy 6, mamy 1 ❄️ 4.2.2
2.04. Transfer nieudany
26.07. 2024 - start 2. procedury, 10 komórek- zarodków brak 💔 -
Borka40 wrote:Hej, ja po pierwszej wizycie.
Na tą chwilę wrażenia super👌 A jest z czym porównywać, bo przez lata próby w innej klinice i rezultatów brak. Na wielki plus podejście lekarza - bardzo indywidualne, zupełnie inne podejście niż w poprzedniej klinice. Wizyta była opóźniona, ale nasza też nie trwała 10-15 minut. Po wyjściu z kliniki poczuliśmy się zaopiekowani i trochę żal, że tak późno tam trafiliśmy. -