X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN-VITRO - LIPIEC 2019
Odpowiedz

IN-VITRO - LIPIEC 2019

Oceń ten wątek:
  • kate2friend Autorytet
    Postów: 2547 3753

    Wysłany: 17 lipca 2019, 12:50

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Maaam wynik 9dpt 354!!! Ależ mnie ciepełko ogarnęło 🥰

    kalade, mao, Paulina Nessa, Emi82, Morwa, Nadzieja85, bz10, monik123, Elo, agika88, OLa, Makt, Meggie1, Foto_Anna, Aniamaluch, Catlady, Olalasz, iriiska, Lili_E, Nadzieja, elfi, aganieszkam, diversik89, Iva_82, Olga_89 lubią tę wiadomość

    thgfs65gpu8ocaxc.png
    2021.05.05 crio blastki 4BB
    5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
    21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
    2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
    2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
    2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
    2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
    2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
    2021.10.03 usg ważę 700g❤
    2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
    2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc

    Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
    2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
    2020.03.19 Ania 52cm, 3680g
    2019.07.29 dzidzia 0,3cm ❤
    11dpt bhcg 959, 9dpt bhcg 354, 7dpt bhcg 81,76
    2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
    klz9f71xqupqgh4t.png
  • kalade Autorytet
    Postów: 1983 1310

    Wysłany: 17 lipca 2019, 12:51

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makt wrote:
    Ja glukozę zawsze miałam tez dobra, nawet test obciążenia glukoza mi wyszedł idealnie, a dopiero zbadanie insuliny na czczo i po obciążeniu glukoza pokazało ze mam początkowe stadium IO i od roku biorę już leki. A teraz przy 2 procedurze nawet pani doktor zwiększyła mi dawkę
    Ok, dziękuję. Zbadam w takim razie to

    Leoś (*)
    31.07 crio 4AB, 22dpt: serduszko 😍
    qb3c3e5e32vinlzd.png
  • kalade Autorytet
    Postów: 1983 1310

    Wysłany: 17 lipca 2019, 12:52

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makt wrote:
    Dokładnie jest jak mówi Morwa :) przy czym moja endo mówi ze wynik insuliny powyżej 10 to już jest jakiś wstępny powód do sprawdzenia reszty wiec jak nie chcesz robić całego obciążenia to sobie chociaż to możesz zbadać.

    Ja ostatnio jak badałam insulinę na czczo po zmianie dawki metforminy to miałam 6,33 a teraz na pewno jest ciut niżej bo to było po 2/3 tyg po zmianie :)
    Zbadam sobie insulinę w takim razie w poniedziałek przy okazji badania estradiolu. Dzięki:)

    Makt lubi tę wiadomość

    Leoś (*)
    31.07 crio 4AB, 22dpt: serduszko 😍
    qb3c3e5e32vinlzd.png
  • Emi82 Autorytet
    Postów: 606 162

    Wysłany: 17 lipca 2019, 12:54

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    W jakich latach i miesiącach te stymulacje i badanie AMH , które podałaś? Badałaś się pod kątem insulinooporności? W jakim dniu cyklu i w jakiej godzinie robiłaś AMH ? Badałaś może wtedy poziom Wit D ?

    najsmieszniejsze,że AMH było badane miesiac w odstępach prawie co dwa tygodnie, bo az sama nie mogłam uwieerzyć:

    standardowo mam: około 1; potem mezoterapia: 1,1, dwa tygodnie później 0,37, dwa tyg później 0,9 potem. 1.94 i następnie 1. :)

    i jak tu wierzyć, ze amh moze być stale :):):)

    wit D miałam badaną; bliżej dolnej granicy, po rocznej suplementacji podniosła sie do srodka norm, ale tu coraz częściej mówią, że nie warto badać, tylko brać, bo w naszym klimacie kazdy ma niedobór; po swoim przykładzie wiem, że nie da sie przedawkować.

    insulinoodpornośc miałam badaną - było ok.

    Emi82
    1 mrozaczek 2.2.2;
    MTHFR_1298A-C Układ heterozygotyczny
    3 transfer z tevagrastimem :(
    2 transfer :(
    1 transfer :(.
    3 stymulacje: zebrane 4 zarodki 5 dniowe;
    2016: 1 pełen cykl in vitro z podaniami kolejno 3 zarodków 3 dniowych -:(
    endometrioza IV, biopsja endo - ok, uma 4 razy - ok
    3 laparoskopie,
    AMH około 1
    ANA pozytywny
    KIR brak 3DP1 haplo Bx.
    Maż OK
    Starania: 2014
  • Morwa Autorytet
    Postów: 16937 26804

    Wysłany: 17 lipca 2019, 12:55

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate2friend wrote:
    Maaam wynik 9dpt 354!!! Ależ mnie ciepełko ogarnęło 🥰
    O kutfa jaki przyrost :) Co Ty się bliźniaków spodziewasz?

    Elo, Makt, kate2friend, Malenka89 lubią tę wiadomość

  • Morwa Autorytet
    Postów: 16937 26804

    Wysłany: 17 lipca 2019, 12:58

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makt wrote:
    Dokładnie jest jak mówi Morwa :) przy czym moja endo mówi ze wynik insuliny powyżej 10 to już jest jakiś wstępny powód do sprawdzenia reszty wiec jak nie chcesz robić całego obciążenia to sobie chociaż to możesz zbadać.

    Ja ostatnio jak badałam insulinę na czczo po zmianie dawki metforminy to miałam 6,33 a teraz na pewno jest ciut niżej bo to było po 2/3 tyg po zmianie :)
    Znam przypadki co insulinę na czczo miały dobrą a po obciążeniu już nie było tak kolorowo. Więc ja uważam, że jak badać to jednak obie krzywe ;)

  • Elo Ekspertka
    Postów: 231 260

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:00

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aniaem1986 wrote:
    Wow! Nie zaglądałam tu jakiś czas, a widzę, że dużo dobrego się działo :) Gratulacje dziewczyny!!!!!

    Co wasi lekarze mówią o jeździe samochodem w dniu transferu? Mam planowany na piątek i chcielibyśmy tego samego dnia wybrać się na weekend na mazury i nie wiem czy to mądre. 3 godziny jazdy.


    My od razu po transferze ruszyliśmy nad morze (jakieś 1,5 h) po bardzo średniej nawierzchni, od razu padłam i obudziły mnie drogowe "turbulencje", mimo to beta ruszyła, więc bombelka nie wytrząsło zanadto:)
    I tak sobie myślę, że najważniejszy jest relaks, który sobie zafundujesz po tej podróży, to jest w tej sytuacji nie do przecenienia:)

    Ja dzisiaj 2 h w jedną stronę do Klienta ukochanym, ale bardzo twardym autem:/ i zaczęłam mieć schizy, że się nieodpowiedzialnie zachowuję i mi to zaszkodzi. No ale może jednak nie:)

    Makt lubi tę wiadomość

    yN7Pp2.png
  • kate2friend Autorytet
    Postów: 2547 3753

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:01

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie w ciazach tak przyrastały bety na poczatku. Biore leki encorton neoparin i najważniejsze zeby one mi teraz utrzymały ciaze. Wczesniej nie brałam dlatego inaczej patrzę na ta ciaze i mam nadzieje ze bedzie juz tylko piękniej

    Morwa lubi tę wiadomość

    thgfs65gpu8ocaxc.png
    2021.05.05 crio blastki 4BB
    5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
    21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
    2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
    2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
    2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
    2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
    2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
    2021.10.03 usg ważę 700g❤
    2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
    2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc

    Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
    2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
    2020.03.19 Ania 52cm, 3680g
    2019.07.29 dzidzia 0,3cm ❤
    11dpt bhcg 959, 9dpt bhcg 354, 7dpt bhcg 81,76
    2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
    klz9f71xqupqgh4t.png
  • kate2friend Autorytet
    Postów: 2547 3753

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:03

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Raz mialam w jednej ciazy 179 a po dwoch dniach 494 jak tak patrzę na stare cykle.
    Czy tez juz moge zrobic taki suwaczek ciazowy? Jak to sie robi?

    Makt, Foto_Anna lubią tę wiadomość

    thgfs65gpu8ocaxc.png
    2021.05.05 crio blastki 4BB
    5dpt bhcg 20,52; 7dpt bhcg 48,18; 9dpt bhcg 189,84; 13dpt bhcg 1726; 14dpt usg mamy pecherzyk ciazowy
    21dpt bhcg 20544,47 mIU/ml prog 12,87
    2021.05.29 (23dpt) usg mamy serduszko❤
    2021.06.15 usg dzidzia ma 2cm❤
    2021.07.08 usg dzidzia ma 6cm❤
    2021.08.05 usg dziewczynka 150g❤
    2021.09.03 usg ważę juz 330g❤
    2021.10.03 usg ważę 700g❤
    2021.12.22 usg ważę 2,8kg❤
    2022.01.10 3780g 53cm Ewelinka porod cc

    Mamy jeszcze 4❄❄❄❄
    2021.04.06 transfer blastki 4AB, 9dpt bhcg 0
    2020.03.19 Ania 52cm, 3680g
    2019.07.29 dzidzia 0,3cm ❤
    11dpt bhcg 959, 9dpt bhcg 354, 7dpt bhcg 81,76
    2019.07.08 FET 4AA godz 14:00 (EG)
    klz9f71xqupqgh4t.png
  • nick nieaktualny

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kate gratulacje! Rany jakie szczescie! dodawaj suwaczek

    Makt, kate2friend lubią tę wiadomość

  • Kaaama892 Autorytet
    Postów: 1805 2111

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:05

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Makt wrote:
    Dziewczyny a powiedzcie mi czy naprawdę na usg już widać pęcherzyk przy becie podwyżek tysiąca? Bo zastanawiam się na kiedy jest sens się umówić. Po transferze pielęgniarka mówiła ze jak zrobię bete w 10/11 dpt i za dwa dni będzie ładny przyrost to mogę się spokojnie umawiać 4-5 dni później co u mnie dałoby końcówkę przyszłego tygodnia. Jeśli przyrost bety by mi się utrzymał to tez w czwartek/ piątek powinna przekroczyć tysiąc :)

    Makt, ja w 14 dpt miałam betę ponad tysiąc (13dpt była badana i była 980) i nie było nic widac. Tydzień później widac było tylko pecharzyk i przez sekundę widać było zarodek ale najlepszy widok był już w kolejnym tygodniu. I kropek się ładnie pokazał i serduszko biło 🙃

    Ja: 32 lat.
    Mąż :34 lat. Słabe nasienie.

    I IVF- marzec 2019,
    transfer: 30.03.19
    Beta 8dpt - 149.8
    Beta 10 dpt - 408. 3
    Beta 13 dpt - 972.4
    Beta 16 dpt - 2673.8 😍
    ❤️ 👧🏼A. 06.12.2019

    II IVF lipiec2023
    07.08-punkcja
    10.08-transfer 3dn
    7dpt - beta 12,3
    9dpt - beta 73,6
    11dpt- beta 177,2
  • Morwa Autorytet
    Postów: 16937 26804

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:07

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi82 wrote:
    najsmieszniejsze,że AMH było badane miesiac w odstępach prawie co dwa tygodnie, bo az sama nie mogłam uwieerzyć:

    standardowo mam: około 1; potem mezoterapia: 1,1, dwa tygodnie później 0,37, dwa tyg później 0,9 potem. 1.94 i następnie 1. :)

    i jak tu wierzyć, ze amh moze być stale :):):)

    wit D miałam badaną; bliżej dolnej granicy, po rocznej suplementacji podniosła sie do srodka norm, ale tu coraz częściej mówią, że nie warto badać, tylko brać, bo w naszym klimacie kazdy ma niedobór; po swoim przykładzie wiem, że nie da sie przedawkować.

    insulinoodpornośc miałam badaną - było ok.
    W takim razie wyrzuć te badania bo nic nie wnoszą tylko co najwyżej zamęt w Twojej głowie. AMH robi się na początku cyklu. Nie czytaj to co pisze w necie ,że dzień nie ma znaczenia , bo ma i to duże , nawet w laboratorium będą Cię przekonywać inaczej bo to dla nich zysk. Zobacz ile teraz zarobili na tobie. AMH robi się w 2-3dc do godziny 10 rano. Zbadaj też z nim FSH bo to ma znaczenie i poziom Wit D bo ona (jej niski poziom) potrafi zakłamywać AMH.

  • Meggie1 Autorytet
    Postów: 2346 2303

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Emi82 wrote:
    Witaj, u mnie był problem z niskim AMH i faktycznie czym nizsze AMH tym gorszej jakości były komórki i zarodki obumierały; dostałam na ich porpawę testim (testosteron), brałam koenzym Q10, witamina D, no i miałam tak zwany podójny tryger (bo wiele komórek było niedojrzałych i nie mozna było ich zapłodnić). na poprawę AMH: mezoterapia jajników; gdzies czytałam, że zarodki obumierają również ze względu na jakość plemnika;

    amh: 0,37 - 5 komórek - zero zarodków;
    AMH 1,94 - 6 komórek - 3 zarodki; potem stymulacja po stymulacji też jakoś 8 komórek - tylko 1 zarodek;

    musiałabyś wiecej napisać - co dokładnie się zadziało, w któej dobie.
    U nas parametry nasienia idealne, zarówno jakościowo jak i ilościowo fDNA też super. Nie wiem w której dobie się to zadziało, bo byłam w badaniach klinicznych i 3 i 4 dzień jest niewidoczny, ale ogólnie z 9 dojrzałych zapłodniło się 8 z czego w 2 dobie idealnie a w 5 już tylko 1 blastka a reszta przestała się rozwijać.
    AMH mam 5,85. Biorę teraz Acard codziennie 75mg na własną rękę z racji PAI-1. Do tego omega369, femibion, wit. D i magnez. Nie wiem, czy ruszać immuno czy próbować podejść do kolejnej procedury, może to kwestia leków...

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 13:12

    KIR AA
    HLA-C c2c2 (oboje)
    NK 26%
    PAI-1 hetero
  • Makt Autorytet
    Postów: 17861 15453

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:10

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate2friend wrote:
    Maaam wynik 9dpt 354!!! Ależ mnie ciepełko ogarnęło 🥰

    Cudownie! Kurcze może się zarodek podzielił i będą bliźniaki jak taka wysoka ta beta? :)

    kate2friend lubi tę wiadomość

    age.png
    19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm

    age.png
    24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm

    2 IVF-9.07(20dc)-ET(2)-3.1.1
    6dpt beta 12,37, prog 8,6;
    15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
    23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️

    13.10(21dc)-FET(5)-S-bl2
    +atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
    6 dpt beta 20,51
    15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
    21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️

    2/6 transferów udane, skuteczności 33,33%

    Macierzyństwo Krk->KrakOvi
    Amh 2019 1,35->2024 0,58
    Nasza historia

    weight.png
  • Makt Autorytet
    Postów: 17861 15453

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:11

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kalade wrote:
    Zbadam sobie insulinę w takim razie w poniedziałek przy okazji badania estradiolu. Dzięki:)

    Wiesz ja nikomu chorób nie wmawiam ale tez wiem ze tarczyca i IO to są takie trochę tematy traktowane po macoszemu ;) są lekarze którzy nie wiedza co to jest insulinoopornosc :p

    age.png
    19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm

    age.png
    24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm

    2 IVF-9.07(20dc)-ET(2)-3.1.1
    6dpt beta 12,37, prog 8,6;
    15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
    23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️

    13.10(21dc)-FET(5)-S-bl2
    +atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
    6 dpt beta 20,51
    15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
    21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️

    2/6 transferów udane, skuteczności 33,33%

    Macierzyństwo Krk->KrakOvi
    Amh 2019 1,35->2024 0,58
    Nasza historia

    weight.png
  • Morwa Autorytet
    Postów: 16937 26804

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate2friend wrote:
    Raz mialam w jednej ciazy 179 a po dwoch dniach 494 jak tak patrzę na stare cykle.
    Czy tez juz moge zrobic taki suwaczek ciazowy? Jak to sie robi?
    Kliknij na suwaczek Makt przekieruje Cię na stronę smaczków jak już zrobisz to daj znać powiem Ci który kod skopiować i wkleić do podpisu

    kate2friend lubi tę wiadomość

  • Makt Autorytet
    Postów: 17861 15453

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:12

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Morwa wrote:
    Znam przypadki co insulinę na czczo miały dobrą a po obciążeniu już nie było tak kolorowo. Więc ja uważam, że jak badać to jednak obie krzywe ;)

    Jasne, ja tez, ale przynajmniej od czegoś można zacząć a zawsze łatwiej się zebrać na sama insulinę ;)

    age.png
    19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm

    age.png
    24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm

    2 IVF-9.07(20dc)-ET(2)-3.1.1
    6dpt beta 12,37, prog 8,6;
    15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
    23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️

    13.10(21dc)-FET(5)-S-bl2
    +atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
    6 dpt beta 20,51
    15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
    21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️

    2/6 transferów udane, skuteczności 33,33%

    Macierzyństwo Krk->KrakOvi
    Amh 2019 1,35->2024 0,58
    Nasza historia

    weight.png
  • Makt Autorytet
    Postów: 17861 15453

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:13

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate2friend wrote:
    U mnie w ciazach tak przyrastały bety na poczatku. Biore leki encorton neoparin i najważniejsze zeby one mi teraz utrzymały ciaze. Wczesniej nie brałam dlatego inaczej patrzę na ta ciaze i mam nadzieje ze bedzie juz tylko piękniej

    Cudownie 🥰❤️ To co? Przenoszę cię do mamuś! :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 13:21

    kate2friend lubi tę wiadomość

    age.png
    19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm

    age.png
    24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm

    2 IVF-9.07(20dc)-ET(2)-3.1.1
    6dpt beta 12,37, prog 8,6;
    15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
    23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️

    13.10(21dc)-FET(5)-S-bl2
    +atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
    6 dpt beta 20,51
    15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
    21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️

    2/6 transferów udane, skuteczności 33,33%

    Macierzyństwo Krk->KrakOvi
    Amh 2019 1,35->2024 0,58
    Nasza historia

    weight.png
  • mm1 Autorytet
    Postów: 1896 1726

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:14

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    kate2friend wrote:
    Maaam wynik 9dpt 354!!! Ależ mnie ciepełko ogarnęło 🥰
    No pięknie 😊

    kate2friend lubi tę wiadomość

    Ja 39 lat
    09.2006 Julia
    jajowody drożne, czynnik męski :( IO
    IUI 07.2017 :(
    08.2017 rozpoczęcie procedury IVF
    15.09.2017 pick up mamy ❄❄❄❄❄
    13.11.2017 crio ❄❄ :(
    19.07.2019 crio ❄ +embryoglue cb 😔
    23.10.2019 crio ❄+embryoglue 6tc*😢
    8 dpt beta 65,6
    10 dpt beta 117,4 ( po 43h ) prog 17,60
    12 dpt beta 264,3 prog 19,00
    24 dpt beta 15880 prog 19,00
    02.06.2020 crio ❄ + embryoglue 😢
    2 IVF 08.2020 IMSI
    21.08.2020 pick up mamy ❄ ❄ ❄ ❄
    26.10.2020 crio ❄ 4ab😢
    26.04.2021 crio ❄ cb 😢
    17.07.2021 crio ❄️ 3ab cb 😥
    20.09.2021 crio ❄️ 4ab 😢
    3 IVF 11.2021 IMSI
    29.11.2021 pick up mamy ❄️❄️ 3ab
    Biopsja ok, histeroskopia ok.
  • Makt Autorytet
    Postów: 17861 15453

    Wysłany: 17 lipca 2019, 13:15

    Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kaaama892 wrote:
    Makt, ja w 14 dpt miałam betę ponad tysiąc (13dpt była badana i była 980) i nie było nic widac. Tydzień później widac było tylko pecharzyk i przez sekundę widać było zarodek ale najlepszy widok był już w kolejnym tygodniu. I kropek się ładnie pokazał i serduszko biło 🙃

    Ok czyli lepiej będzie jak już początkiem jeszcze kolejnego tygodnia :)

    Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 lipca 2019, 13:21

    age.png
    19.03.2020 (39+0), CC, 13:35, 3335g, 54 cm

    age.png
    24.06.2022 (39+1), SN, 9:55, 2985g, 52 cm

    2 IVF-9.07(20dc)-ET(2)-3.1.1
    6dpt beta 12,37, prog 8,6;
    15dpt (4+6)- GS 2,2 mm, YS 1,1 mm;
    23dpt (6+0)- CRL 1,8 mm i ❤️

    13.10(21dc)-FET(5)-S-bl2
    +atosiban+encorton 7,5mg+Prograf+accofil
    6 dpt beta 20,51
    15 dpt (5+0)-GS 3,7 mm
    21 dpt (5+6)-CRL 1,8 mm i ❤️

    2/6 transferów udane, skuteczności 33,33%

    Macierzyństwo Krk->KrakOvi
    Amh 2019 1,35->2024 0,58
    Nasza historia

    weight.png
‹‹ 131 132 133 134 135 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Płodność i zdrowie w posiłkach - co jeść w okresie przesilenia zimowego?

Wiadomo nie od dziś, że to co jemy ma ogromny wpływ na nasze zdrowie i płodność. Co jednak zrobić, kiedy dostępność świeżych i sezonowych produktów jest ograniczona? Po jakie produkty sięgać zimą, aby dostarczać organizmowi kluczowych składników dla zdrowia i płodności? 

CZYTAJ WIĘCEJ

100% nauki, czyli badania i rozwój w OvuFriend!

OvuFriend to jedna z nielicznych aplikacji na rynku, których działanie opiera się na wieloletnich pracach badawczo-rozwojowych, a jej skuteczność została potwierdzona badaniami naukowymi. Od 10 lat najlepszej klasy naukowcy i lekarze pracują nad tym, aby OvuFriend z najwyższą wiarygodnością analizowało cykl miesiączkowy, wyznaczało dni płodne, owulację i miesiączkę. W rezultacie wielu badań naukowych system OvuFriend uczy się płodności każdej kobiety, jej indywidualnych cech, trendów i zależności w cyklu. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ