X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną In vitro- priming estrogenowy
Odpowiedz

In vitro- priming estrogenowy

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 08:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczęta czy któraś z Was miała priming estrogenowy przed innymi vitro? Na czym dokładnie polegał? Jakie leki, jakie dawki? W jakich dniach?
    Pozdrawiam wszystkie staraczki w piękny wiosenny poranek

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 08:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja miałam. Estrofem 3x1 przez 10 dni

klz9jw4z5xllyqdn.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W jakich dniach cyklu?

• MalaHD Autorytet

Wysłany: 1 kwietnia 2017, 11:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    16-26 :)

Lillith Lukrecja lubi tę wiadomość

klz9jw4z5xllyqdn.png
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Obrotowy fotelik tyłem - bezpieczeństwo i funkcjonalność

Fotelik obrotowy to wygoda i bezpieczeństwo w jednym – dzięki funkcji obracania ułatwia wkładanie i wyjmowanie dziecka z samochodu, a także pozwala na łatwe ustawienie tyłem do kierunku jazdy, co jest najbezpieczniejszą pozycją dla najmłodszych pasażerów. Jakie ma jeszcze korzyści?

CZYTAJ WIĘCEJ