In vitro- start listopad
-
WIADOMOŚĆ
-
Tak mam brać leki i czekać do kolejnej 3. Mam wrażenie, że my się spotkałyśmy w Invicta w Gdańsku tego samego dnia miałyśmy pobranie a potem w dniu transferu. Kojarzysz mnie? Mówiłaś o dodatkowym badaniu jakie wymusiłaś na lekarzu. My ta weryfkacje robimy w 5dpt a nie 6 jak jest normalnie więc wynik moze byc niższy
-
magnolia29 wrote:Tak mam brać leki i czekać do kolejnej 3. Mam wrażenie, że my się spotkałyśmy w Invicta w Gdańsku tego samego dnia miałyśmy pobranie a potem w dniu transferu. Kojarzysz mnie? Mówiłaś o dodatkowym badaniu jakie wymusiłaś na lekarzu. My ta weryfkacje robimy w 5dpt a nie 6 jak jest normalnie więc wynik moze byc niższy
A Ty leczysz się w Gd? Woooow chyba Cię kojarzęo której byłaś dziś w labo? Kto Cie prowadzi?
starania od 2013 r.
pco, nadczynność tarczycy, wysoka prolaktyna
wysokie AMH
problem męski
Bhcg 5dpt 15,7
7dpt 88,9
❄️X14 w zapasie -
Dziewczyny u mnie wczoraj było 6 komórek dojrzałych zapładniaja te 6 proszę trzymajcie kciuki żeby choć jeden zarodek powstał.
Em11, adgam, Ana9292, Polawola, evkill, Ania86.., WIK lubią tę wiadomość
Wiek 25 lat
Niedoczynność tarczycy L-Thyroxin 75
AMH 9,96
Początek stymulacji 29.10.2108
Punkcja 16.11.2018
Transfer 21.11. 2018
13.12.2018 jest ❤
-
Asiac93 wrote:Dziewczyny u mnie wczoraj było 6 komórek dojrzałych zapładniaja te 6 proszę trzymajcie kciuki żeby choć jeden zarodek powstał.
Mooocne kciuki&&&&&
Asiac93 lubi tę wiadomość
starania od 2013 r.
wysokie AMH
problem męski
Bhcg 5dpt 15,7
7dpt 88,9
❄️X14 w zapasie -
palyna wrote:Dziewczyny ja już po transferze
W ostatniej chwili po rozmowie z embriologiem zdecydowaliśmy się na podanie 2 zarodków
Taki zwrot akcji!!!
Zarodki najwyższej jakości wiec jakiś cień nadziei jest ❤️
Super! Trzymam kciuki za kruszynkipalyna lubi tę wiadomość
starania od 06.2015
hsg - lewy jajowód niedrożny, histeroskopia ok, czynnik męski ok
CLO (10 cykli)
IUI 03.09.2018
IVF I 10.2018 - 2 zarodki 8A CB
IVF II 02.2019 - 2 kruszynki ze mną, beta 22.02 - 4,9
❄❄ -
adgam wrote:A Ty leczysz się w Gd? Woooow chyba Cię kojarzę
o której byłaś dziś w labo? Kto Cie prowadzi?
Dr Sowińska. Rozmawiałyśmy o tej dodatkowej procedurze miałam transfer w poniedziałek 12. A Ty wracałaś z tego badania które wymusiłaś na lekarzu.
Jej Ty ma 14 śnieżynek. Ja mam podane dwa zarodki i 4 śniezynki -
Asiac93 wrote:Dziewczyny u mnie wczoraj było 6 komórek dojrzałych zapładniaja te 6 proszę trzymajcie kciuki żeby choć jeden zarodek powstał.starania od 06.2015
CLO (10 cykli)
IUI 03.09.2018
❄❄ -
Helenka_mała wrote:Dziewczyny, nie sadzilam ze kiedys to usłyszę: "Gratuluję, jest ciąża. Bardzo wczesna ale jest".
6dpt i beta 46. Moje lab ma zupełne inne jednostki więc podam normy:
0-10 brak ciąży
50-300 drugi tydzień.
Nie dowierzam i jestem bardzo ostrożna z radowaniem sie.
10dpt mam kolejną weryfikację.
Suuuper, gratuluję.
Ile dobrych wieści aż buzia sama się uśmiecha.
Powodzenia dziewczynystarania od 06.2015
CLO (10 cykli)
IUI 03.09.2018
❄❄ -
magnolia29 wrote:Dr Sowińska. Rozmawiałyśmy o tej dodatkowej procedurze miałam transfer w poniedziałek 12. A Ty wracałaś z tego badania które wymusiłaś na lekarzu.
Jej Ty ma 14 śnieżynek. Ja mam podane dwa zarodki i 4 śniezynki
Tak mam tyle śnieżynek to zasługa dr Hasik pną mnie prowadzi zadecydowała żeby tyle zamrozić w razie czego
A dziś robiłaś weryfikacje w labo w invikcie ?ka byłam przed 8i noe mam jeszcze na stronie wyników i czekam tez na tel od drstarania od 2013 r.
wysokie AMH
problem męski
Bhcg 5dpt 15,7
7dpt 88,9
❄️X14 w zapasie -
mao wrote:Agam jak patrzę na Twoją stopkę i widzę te 14 śnierzynek, to cała buzia mi się śmieje
bo to takie cudowne
No ja się tez ucieszyłam i mam nadzieje Ze tera się uda zostawię coś na przyszłość a resztę śnieżynek podaruje potrzebującym paromKlara Wysocka, mao lubią tę wiadomość
starania od 2013 r.
wysokie AMH
problem męski
Bhcg 5dpt 15,7
7dpt 88,9
❄️X14 w zapasie -
adgam wrote:Tez miałam transfer 12 siedziałam z mężem i co chwile później chodziłam siku i piłam wodę z baniaka;) transfer robił dr Glodek tego dnia
Tak mam tyle śnieżynek to zasługa dr Hasik pną mnie prowadzi zadecydowała żeby tyle zamrozić w razie czego
A dziś robiłaś weryfikacje w labo w invikcie ?ka byłam przed 8i noe mam jeszcze na stronie wyników i czekam tez na tel od dr
Robiłam w Invicta w Warszawie bo jestem tu na weekend i wynik mył w niecałe 2 h
-
adgam wrote:No ja się tez ucieszyłam i mam nadzieje Ze tera się uda zostawię coś na przyszłość a resztę śnieżynek podaruje potrzebującym parom
Hmm.. jak to masz 14 śnieżynek jak dziewczyny tutaj piszą co chwile o chorej ustawie która pozwala tylko na 6 zarodków? Jestem raczkująca w tych sprawach dlatego pytam03.18 - wyrok azoospermia
04.18 - wyniki hormonów w normie
05.18 - inhibina B 283,65 ( 11,5-368 )
06.18 - mutacja CFTR
07.18 - zabieg ZPN - bez poprawy
11.08 - biopsja TESE - kilka plemników znalezionych po odwirowaniu, sprawdzane tylko prawe jądro
01.19 - zmiana kliniki na nOvum
03.19 - kuracja przed biopsją
07.19 Biopsja igłowa, multum plemników dobrej jakości!!
16.07 transfer trzydniowego zarodka 😍
26.07 beta 92,01 prog 163,70 - 10dpt 😍
12.08 mamy 💓😍 - 27 dpt
Mamy ⛄⛄
Mój wniosek: Nie traćcie czasu na pseudoandrologów!
-
magnolia29 wrote:Robiłam w Invicta w Warszawie bo jestem tu na weekend i wynik mył w niecałe 2 h
No ja czekam cały czas
Trochę się denerwuje bo przy pierwszej weryfikacji beta nie wyszła a hormony spadły no i dr podwyższyła dawki wiec zobaczymystarania od 2013 r.
wysokie AMH
problem męski
Bhcg 5dpt 15,7
7dpt 88,9
❄️X14 w zapasie -
adgam wrote:No ja czekam cały czas
Trochę się denerwuje bo przy pierwszej weryfikacji beta nie wyszła a hormony spadły no i dr podwyższyła dawki wiec zobaczymy
U mnie był taki sam spadek progesteron 4 a estrariol 200 szok. Dostałam od razu zwiększenie dawek. Beat była 0,3 a wczoraj 0,2 a dziś 1,3 także zobaczymy. -
magnolia29 wrote:U mnie był taki sam spadek progesteron 4 a estrariol 200 szok. Dostałam od razu zwiększenie dawek. Beat była 0,3 a wczoraj 0,2 a dziś 1,3 także zobaczymy.
My jesteśmy 5dpt to jeszcze za wcześnie żeby jednoznacznie cokolwiek powiedzieć ważne żeby beta ruszyła. Różnie w róznych źródlach pisza ale najczęściej, że hcg rusza w 6-7 dpt
-
Sesil wrote:Hmm.. jak to masz 14 śnieżynek jak dziewczyny tutaj piszą co chwile o chorej ustawie która pozwala tylko na 6 zarodków? Jestem raczkująca w tych sprawach dlatego pytam
Już tutaj dziewczyny mnie pytały i nie znam odp nie mam zielonego pojęcia dlaczego tyle
starania od 2013 r.
wysokie AMH
problem męski
Bhcg 5dpt 15,7
7dpt 88,9
❄️X14 w zapasie