In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
srebrzysta wrote:Japonko to jeśli mogę zapytać to tak może być że mimo tych estrofemów,duphaston i luteiny dostanie się okres bez odstawienia? Pytam bo dziś mój 8dpt ,3 dniowca
-
srebrzysta wrote:Japonko to jeśli mogę zapytać to tak może być że mimo tych estrofemów,duphaston i luteiny dostanie się okres bez odstawienia? Pytam bo dziś mój 8dpt ,3 dniowcaRocznik 88
8 lat starań o dzidzię,
PCO, niedoczynność tarczycy ( na razie w normie)
11.07.2017-pierwsze podejście do in vitro ( transfer 2 zarodków 8 B hcg < 0,10 mIU/ml
15.06.2018-zaczynamy drugie podejście....
26.06.2018-punkcja ❄️❄️
Crio - 29.07.2018transfer
Ciąża biochemiczna
Crio - 1.10.2018
Została jedna sniezynka... -
Waleczna wrote:Jadę w poniedziałek do laboratorium. Myślę juz o tym i się nakręcam. Chciałabym o tym wszystkim nie myśleć, ale się nie da...Tyle przeszliśmy, że wciąż nie wierzę, że Was mam..
Nigdy się nie poddawaj, bo warto walczyć.
Naturalsik ❤️
Po latach walki 💝 -
No nie wiem kobiety doradzcie, dziś 9 dpt 3dniowego zarodeczek i tak myślę czy już jutro nie pójdę. Wczoraj na wieczór mnie bolał brzuch okresowo tak średnio mocno i takie bulgotanie i takie uczucie trochę jakby mu ktoś nożem w środku brzucha cioł. Trochę jajniki. Wzięłam dwie nospy i poszłam spać z myślą że może mnie zalać rano ale czysto i narazie bólu brak. Opcje są dwie albo to już na okres albo ... Tylko czy bolało by na okres skoro nie odstawiam tabletek to organizm nie wie że to już?!!
-
Spokojnie możesz już iść, to będzie jak 13 dni po owulacji, od 12 dpo wychodza już zwykle nawet normalne testy więc beta będzie miarodajna.
Bóle na okres są też we wczesnej ciąży, nie da się tego odróżnić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 13:41
-
srebrzysta wrote:Wyjdzie lub nie wyjdzie, raz chce iść jutro a raz chce pobyć jeszcze w tej iluzji że może jednak się uda i odwlekać, myślę że rozumiecie mnie dobrze....
srebrzysta, Waleczna lubią tę wiadomość
-
srebrzysta wrote:A jak się czułaś ? Coś przeczytałaś było inaczej czy zwyczajnie
Nic zupełnie nie czułam. Miałam jedynie kilka razy uderzenie gorąca. Po pozytywnej będzie wzdelo mi brzuch na kilka dni Ale później przeszlo. Obecnie lekko obolala piersi, wcześniej mnóstwo wodnistej wydzieliny no i teraz weekend miałam migrene...srebrzysta, Waleczna lubią tę wiadomość
-
No właśnie te uderzenia gorąca to mam okropne wogole jestem cały czas podgrzaną taka spocona ale to może być z progesteronu wysokiego chyba, cycki bolały mnie już przed punkcja a po to już nie mówię są wielkie i bolesne ale to zawsze tak miałam tylko w mniejszym stopniu. Znowu co jakiś czas czuje brzuch ale nie czuje tego ciągnięcia które często opisujecie...
Dziś już była panika że dostałam @ nagle że mnie gluchło aż spodnie mokre wracam do domu nieżywa z nerwów a to upławy luteinowe -- też tak miałyście? Czy to przed @ ? -
Czesc dziewczyny, mam pytanie jak czesto accofil bralyscie przy ivf
Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 października 2018, 17:45
Lipiec 2015- Początek starań
08.2016/10.2016/02.2017 c. biochemiczna
MTHFR C677T hetero, ANA1/2/3+,
Genotyp Kir Bx, NK 9%, AMH 5,2
Szczepienia limfocytami(allo mlr 0%->29,6%->0%
1/2/3 IUI
1 IVF:(
2 IVF->Transfer 3 dniowego zarodka...... CzekamY -
Kasiak621 wrote:Czesc dziewczyny, mam pytanie jakiw dawki accofilu bralyscie przy ivf
-
Srebrzysta..ja czułam się typowo jak na okres.. ból piersi.. ból brzucha i plamienie.. zawsze przed okresem plamilam
. byłam pewna że nic z tego a tu niespodzianka:)srebrzysta lubi tę wiadomość
In vitro -wrzesien +ah beta 13 dpt 282
Słaba morfologia plemników ( 2 nieudane iui)