In vitro start styczeń 2018
-
WIADOMOŚĆ
-
Doriska87 wrote:A ja powoli zaczynam tracić nadzieję a ze stresu nie mogę spać...
Mam typowe objawy jak na okres, a ciążowych wcale. Dziś mój 26 dc i 5 dpt blastka.Diagnoza:Azoospermia
3x ICSI (2018/19). 6 zarodków
3x crio , 1 świeży transfer
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Aniołki (8*)2015 (12*)2018
-Amh 2,74
-Tsh 1,30 L-Thyroxin 25 mg
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
9.11- histero , drożność i laparoskopia 😁😁😁
Zero zrostow, jajowody drożne
Torbiel 😬
02.2022 rozwód i początek nowego życia...
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
nick nieaktualnyPaulcia28 wrote:Dziewczyny jeszcze jedno pytanie mam. Czy wszystkie z Was miały plamienie implantacyjne czy nie? Bo z tego co czytałam to nie u każdej się pojawia. Ja mam dziś jakiegoś nerwa, normalnie mnie nosi i nie wiem czemu. Wczoraj wieczorem miałam bóle żołądka i niedobrze mi było. Sama nie wiem co mam myśleć a tu jeszcze tydzień do testowania
Paulcia28 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem juz po 3 weryfikacji niestety beta ujemna na poziomie 1,2 - w 11 dpt. mialam transferowany 4 dniowy zarodek podobno o rozwoju książkowym, miało byc pieknie a wyszlo jak zwykle
Jak jest z kolejnym transferem z mrozakow ( na szczescie mamy). Możecie cos doradzić ???
Jest mi strasznie źleMagdalena88Waw -
Zuza6 wrote:Dziewczyny mam pytanie, gdyż miałam dzisiaj drugą weryfikację po 6dpt blastocysty i hcg wyszło ujemne, czy są jeszcze szanse na ciążę... czy już przestać się łudzić..
Zuza6 lubi tę wiadomość
Magdalena88Waw -
Magdalena88Waw wrote:Zuza ja tez tak mialam na weryfikacji tel lekarz powiedział zeby nie przejmować sie wynikami bo po to robia 3 ale w moim przypadku nie skończyło sie pozytywnie. Moze u Ciebie bedzie inaczej.
Magda, a gdzie się leczysz że aż 3 weryfikacje?? -
Magda to chyba leczymy się w tej samej klinice bo ja tez mam mieć 3 weryfikacje.
Kolejna jest w poniedziałek.
Wolałabym, żeby badali same hormony a na końcu hcg ... bo to wszystko trochę przytłacza..
Ja niestety nie mam śnieżynek..Magdalena88Waw lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Paulcia28 wrote:Dziewczyny jeszcze jedno pytanie mam. Czy wszystkie z Was miały plamienie implantacyjne czy nie? Bo z tego co czytałam to nie u każdej się pojawia. Ja mam dziś jakiegoś nerwa, normalnie mnie nosi i nie wiem czemu. Wczoraj wieczorem miałam bóle żołądka i niedobrze mi było. Sama nie wiem co mam myśleć a tu jeszcze tydzień do testowania
Ja nie mialam plamień implantacyjnychprzegroda macicy
11.02.2017r. 1 IUI 15.03.3017r 2 IUI 14.04.2017r 3 iui
1 ivf :10dpt bhcg 92,64, 12dpt bhcg
LENKA 28.10.2018r 3170 55 cm
LIWIA 25.12.2020r 3640 59 cm -
Zuza6 wrote:Magda to chyba leczymy się w tej samej klinice bo ja tez mam mieć 3 weryfikacje.
Kolejna jest w poniedziałek.
Wolałabym, żeby badali same hormony a na końcu hcg ... bo to wszystko trochę przytłacza..
Ja niestety nie mam śnieżynek..Magdalena88Waw -
Sierściucha wrote:Magda, a gdzie się leczysz że aż 3 weryfikacje??Magdalena88Waw
-
nick nieaktualnyMisiaZ88 wrote:Mam informację, że jest 6 komórek zapłodnionych i na ten moment wszystkie się rozwijają!!! Punkcja była w poniedziałek, więc jutro będzie 3 doba czy dzisiaj? Jutro mam dostać kolejne informacje
MisiaZ88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyMisiaZ88 wrote:Mam informację, że jest 6 komórek zapłodnionych i na ten moment wszystkie się rozwijają!!! Punkcja była w poniedziałek, więc jutro będzie 3 doba czy dzisiaj? Jutro mam dostać kolejne informacje
MisiaZ88 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Hej Dziewczyny. Melduje wieśći z frontu. Dziś byłam na podglądzie (od sześciu dni mam menopur, a jeszcze wczesniej gonapeptyl przez 2 tygodnie). Pęcherzyków na razie około 6. Dostałam dodatkowo puregon, bo trochę estradiol za niski - ale podobno po gonaptepylu tak może być. I w piatek podgląd kolejny. Punkcja najprawdopodobniej w poniedziałek - ale ostatecznie okaże się w piątek. Czy 6 pęcherzyków to nie mało?
Paulcia28 lubi tę wiadomość
Marmis -
Alaska wrote:Hallo oo, jestem po punkcji pobrane 3 pęcherzyki, ale tylko w 2 jajeczka - podobno bardzo dobre. Ustaliliśmy, że je mroźny i stymulujemy się jeszcze raz .kolejna wizyta 16 kwiecień...
PS. Źle zniosłam narkoze :(leżę i dogorywamAlaska lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie -
Marmis wrote:Hej Dziewczyny. Melduje wieśći z frontu. Dziś byłam na podglądzie (od sześciu dni mam menopur, a jeszcze wczesniej gonapeptyl przez 2 tygodnie). Pęcherzyków na razie około 6. Dostałam dodatkowo puregon, bo trochę estradiol za niski - ale podobno po gonaptepylu tak może być. I w piatek podgląd kolejny. Punkcja najprawdopodobniej w poniedziałek - ale ostatecznie okaże się w piątek. Czy 6 pęcherzyków to nie mało?
Marmis lubi tę wiadomość
Diagnoza:Azoospermia
29.3.18 😞 26.4.18 😁(12*)
13.09.18😞15.03.19😭
-12/19 naturalny cud- cb
-Amh 2,74
21.10.19 histeroskopia
-Zespół Ashermana
-Usunięty polip
Torbiel 😬
Może kiedyś uda mi się spełnić marzenie o macierzyństwie ale póki co czas zacząć żyć dla siebie