In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Bella93 wrote:Jak chcesz miec wiarygodny wynik to tylko 2/3dc, steryd nie powinien miec wplywu.
Masakra jakaś, przecież lekarz powinien podać taką informację... Niestety po raz kolejny wychodzi, że jak się samemu nie doczyta to się człowiek nie dowie... -
lipcowka86 wrote:Masakra jakaś, przecież lekarz powinien podać taką informację... Niestety po raz kolejny wychodzi, że jak się samemu nie doczyta to się człowiek nie dowie...
To zależy od tego jak lekarze aktualizują swoją wiedzę, najnowsze badania pokazują, że AMH jest zmienne w trakcie cyklu i jak ktoś ma niski poziom to pod koniec cyklu może mieć poziom nieoznaczalny.
W dodatku na wyniki AMH może mieć wpływ wit. D, dlatego też w trakcie trwania programu MZ kobiety z wynikiem, który nie pozwalał na kwalifikację powtarzały badanie na początku cyklu i po suplementacji.
-
Hej ja juz po punkcji wynik 12 czego 2 puste czyli 10 , zaznaczam ze mam jeden jajnik narazie jestem pełna nadziejo odrobine krwawię ale póki co nic niw boli , pozdrawiam te które juz maja to za sobą te które są przed nie taki diabeł straszny póki co ..
Agniechaaaa, Eltasz, Angela*, MalaHD, ania8306, *SmoczycA* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella93 wrote:Mój lekarz mówił
To zależy od tego jak lekarze aktualizują swoją wiedzę, najnowsze badania pokazują, że AMH jest zmienne w trakcie cyklu i jak ktoś ma niski poziom to pod koniec cyklu może mieć poziom nieoznaczalny.
W dodatku na wyniki AMH może mieć wpływ wit. D, dlatego też w trakcie trwania programu MZ kobiety z wynikiem, który nie pozwalał na kwalifikację powtarzały badanie na początku cyklu i po suplementacji.
aha -
Żabcia Real one wrote:Hej ja juz po punkcji wynik 12 czego 2 puste czyli 10 , zaznaczam ze mam jeden jajnik narazie jestem pełna nadziejo odrobine krwawię ale póki co nic niw boli , pozdrawiam te które juz maja to za sobą te które są przed nie taki diabeł straszny póki co ..
Trzymam kciuki, będzie dobrze!!
A transfer będziesz miała teraz czy będzie odroczony??Żabcia Real one lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny beta 190,60!!!!
Progesteron niski 14,12 ale biorę lutinus, Crinone i duphaston dzwoniłam juz do kliniki mają do mnie oddzwonićlipcowka86, Eltasz, Bella93, Mysza1986, MalaHD, a88, kozamonia, problemik, Elf, Kotowa, ania8306, *SmoczycA* lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny ja jestem już po obu wizytach
Lekarz zakaźny generalnie pośmiał się przy moich wynikach, bo muszą być fałszywie dodatnie, bo nie jest możliwe żeby awidność spadała. Uff Jej zdaniem nic już mi ani przyszłemu dziecku nie grozi. Wystawiła mi zaświadczenie.
Dziś 7 dc, pęcherzyków mam 22 sztuki. Kolejny podgląd we wtorek. Dzisiaj włączam cetrotide. Już mi tak ciężko wychodzą te zastrzyki, że źle mi na myśl o kolejnym, ale trzeba.
Co do wyników toxo i opinii lekarza zakaźnika to moja gin przekaże to do skonsultowania z dyrektorem medycznym kliniki i zobaczymy. Powiedziała, że i tak przy tylu pęcherzykach może nie być świeżego transferu ze względu na hiperę. Także czekam i trzymam sama za siebie mocno kciuki, żeby się poukładało po mojej myśli
Agniecha gratulacje!Agniechaaaa, Bella93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Agniechaaaa wrote:Ja miała 22pecherzyki i tez mi odroczyli transfer
Agniechaaaa lubi tę wiadomość
-
lipcowka86 wrote:Trzymam kciuki, będzie dobrze!!
A transfer będziesz miała teraz czy będzie odroczony??lipcowka86 lubi tę wiadomość