In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, melduje ze umowa do badan klinicznych WRESZCIE podpisana, w przyszłym tygodniu najpewniej ruszamy, helll yeah !!
bella93 mam pytanie o badania na helicobactera - robic igg i igm z krwi ? Moj immunolog powiedział mi ze to sie bada z kału.... a chciałabym zrobic sobie jeszcze to badanie dodatkowoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 08:21
problemik, promyczek 39, innamorata88, bajka_, kozamonia lubią tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Hej wracam na to forum bo niechcący zasiedziałam się na IVF , przychodzę z dobrymi wieściami mianowicie udało się ! Beta pozytywna ! Można powiedzieć wymarudzilam sobie to szczęście , oby zostało ze mną 9 kolejnych miesięcy ! A za dziewczyny które się są jeszcze przed trzymam kciuki !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 08:36
domiszka, ChudaRuda, e_mil_ka, Eltasz lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc1d8b99bdb5.jpg
Krew upuszczonaChudaRuda, Eltasz, MalaHD, Żabcia Real one, Bella93, domiszka, Justine, niezapominajka2017, Angela*, bajka_, magda_31, problemik, Elf lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje i mocno zaciskam kciuki za przyrost bety.
Ja właśnie po pierwszym zastrzyku, jak na osobę mdlejaca na widok igły to napisze tak "Brawo ja " ot, taki narcyzm od piątkue_mil_ka, Żabcia Real one, bajka_ lubią tę wiadomość
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChuda, witam w klubie, ja bylam tak podjarana sama soba po zrobieniu pierwszego zastrzyku, ze mialam ochote calemu swiatu obwieszczac jakich cudow dokonalam
A potem tak się wprawilam, ze jak mialam do wyboru progesteron dowcipny lub w zastrzykach, to bez zastanowienia bralam zastrzyki -
Bajka dziękuję bardzo ale ja dziś dopiero 2dpt więc do przyszłego tygodnie Cię strasznie ręce będą boleć od trzymania kciuk
Odnośnie ananasa to tutaj na ovufriend jak wykupisz pakiet z dietą i koktajlami jest napisane coś takiego
Ananas wykazuje działanie przeciwzapalne dla organizmu, w tym również dla macicy. Według niektórych teorii ananas może również wspomagać implantację zapłodnionej komórki jajowej w macicy, ponieważ ma działanie lekko rozrzedzające krew.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 09:27
bajka_ lubi tę wiadomość
-
domiszka wrote:bella93 mam pytanie o badania na helicobactera - robic igg i igm z krwi ? Moj immunolog powiedział mi ze to sie bada z kału.... a chciałabym zrobic sobie jeszcze to badanie dodatkowo
domiszka lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Gratuluję kolejnych pozytywów domiszka, pytałaś u siebie w klinice o PICSI? Ja juz zaczełam się trząść przed poniedziałkową wizytą.
innamorata88 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Mysza, jakbys mogla jeszcze wpisac [ url ] tutaj link [ /url ] tylko bez spacji, to bedzie otwierac sie bezposredni odnosnik, bez kopiowania.
Dziewczyny oczekujace: podajcie tp albo date wizyty to Wam wpisze.
Kogos zaaktualizowac?
Trzymam kciuki dziewczyny &&Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 09:59
-
innamorata88 wrote:Gratuluję kolejnych pozytywów domiszka, pytałaś u siebie w klinice o PICSI? Ja juz zaczełam się trząść przed poniedziałkową wizytą.
My bierzemy PICSI, to jest tylko dodatek ja to tak nazywam.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
domiszka wrote:Kuzwa tyle emocji bylo ze udus mnie ale zapomnialam polowe rzeczy co chcialam zapytac to nie zapytalam ale bede tam znowu na dniach to dopytamMikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości