In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dziewczyny, melduje ze umowa do badan klinicznych WRESZCIE podpisana, w przyszłym tygodniu najpewniej ruszamy, helll yeah !!
bella93 mam pytanie o badania na helicobactera - robic igg i igm z krwi ? Moj immunolog powiedział mi ze to sie bada z kału.... a chciałabym zrobic sobie jeszcze to badanie dodatkowoWiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 08:21
problemik, promyczek 39, innamorata88, bajka_, kozamonia lubią tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSIkrótki protokół
2 pICSIdługi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Hej wracam na to forum bo niechcący zasiedziałam się na IVF , przychodzę z dobrymi wieściami mianowicie udało się ! Beta pozytywna ! Można powiedzieć wymarudzilam sobie to szczęście , oby zostało ze mną 9 kolejnych miesięcy ! A za dziewczyny które się są jeszcze przed trzymam kciuki !!!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 08:36
domiszka, ChudaRuda, e_mil_ka, Eltasz lubią tę wiadomość
-
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/bc1d8b99bdb5.jpg
Krew upuszczonaChudaRuda, Eltasz, MalaHD, Żabcia Real one, Bella93, domiszka, Justine, niezapominajka2017, Angela*, bajka_, magda_31, problemik, Elf lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratulacje i mocno zaciskam kciuki za przyrost bety.
Ja właśnie po pierwszym zastrzyku, jak na osobę mdlejaca na widok igły to napisze tak "Brawo ja " ot, taki narcyzm od piątkue_mil_ka, Żabcia Real one, bajka_ lubią tę wiadomość
Gameta , starania od 2012 r.
Jagna
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChuda, witam w klubie, ja bylam tak podjarana sama soba po zrobieniu pierwszego zastrzyku, ze mialam ochote calemu swiatu obwieszczac jakich cudow dokonalam
A potem tak się wprawilam, ze jak mialam do wyboru progesteron dowcipny lub w zastrzykach, to bez zastanowienia bralam zastrzyki -
Bajka dziękuję bardzo ale ja dziś dopiero 2dpt więc do przyszłego tygodnie Cię strasznie ręce będą boleć od trzymania kciuk
Odnośnie ananasa to tutaj na ovufriend jak wykupisz pakiet z dietą i koktajlami jest napisane coś takiego
Ananas wykazuje działanie przeciwzapalne dla organizmu, w tym również dla macicy. Według niektórych teorii ananas może również wspomagać implantację zapłodnionej komórki jajowej w macicy, ponieważ ma działanie lekko rozrzedzające krew.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 09:27
bajka_ lubi tę wiadomość
-
domiszka wrote:bella93 mam pytanie o badania na helicobactera - robic igg i igm z krwi ? Moj immunolog powiedział mi ze to sie bada z kału.... a chciałabym zrobic sobie jeszcze to badanie dodatkowo
domiszka lubi tę wiadomość
-
innamorata88 wrote:Gratuluję kolejnych pozytywów
domiszka, pytałaś u siebie w klinice o PICSI?
Ja juz zaczełam się trząść przed poniedziałkową wizytą.
polowe rzeczy co chcialam zapytac to nie zapytalam ale bede tam znowu na dniach to dopytam
innamorata88 lubi tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSIkrótki protokół
2 pICSIdługi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
Mysza, jakbys mogla jeszcze wpisac [ url ] tutaj link [ /url ] tylko bez spacji, to bedzie otwierac sie bezposredni odnosnik, bez kopiowania.
Dziewczyny oczekujace: podajcie tp albo date wizyty to Wam wpisze.
Kogos zaaktualizowac?
Trzymam kciuki dziewczyny &&Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 maja 2017, 09:59
-
innamorata88 wrote:Gratuluję kolejnych pozytywów
domiszka, pytałaś u siebie w klinice o PICSI?
Ja juz zaczełam się trząść przed poniedziałkową wizytą.
My bierzemy PICSI, to jest tylko dodatek ja to tak nazywam.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
domiszka wrote:Kuzwa tyle emocji bylo ze udus mnie ale zapomnialam
polowe rzeczy co chcialam zapytac to nie zapytalam ale bede tam znowu na dniach to dopytam
hehe to przy okazji dopytaj
ja rozmawiałam przedwczoraj z naszym embriologiem i trochę mnie uspokoił, tylko tyle nam się sprawa komplikuje, że musimy raczej pracować na świeżych plemnikach
delikatnie mówiąc dr odradził nam pracę na mrożonkach ze względu na lichą morfologię.
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości