In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Asia_88 wrote:Ty, uważaj sobie, bo ja przed @ jestem drażliwa
Jeszcze trzy-cztery dni i ja też startuję
&&Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 14:34
a88, Asia_88 lubią tę wiadomość
-
Dobra lasencje, gonal wykupiony, mozna jaja wysiadywac
Bella93, kozamonia, a88, MalaHD, Asia_88, problemik, bajka_ lubią tę wiadomość
👩🏼 PCO❌ IO ❌ Endometrioza ❌
🧔🏻♂️ teratozoospermia ❌morfo 2% hormony ✅ posiew ✅ fragmentacja ✅ HBA ✅
Angelius Provita dr P ❤️
1 IUI
1 IMSI krótki protokół
2 pICSI długi protokół
24.05.2018 o 2:50 na ziemi pojawil się cud ! ❤️
03.01.2024 - zaczynamy kolejne podejście Angelius
02.2024 - histeroskopia, CD138 ❌ , farmakoterapia, 6 msc leczenia.
Start I pICSI 09.2024, gonapeptyl/gonal/menopur
- pobrano 11 🥚
- dojrzale i zaplodnione 9
- blastocysty : 🅾️. 😭, transfer odwołany
Start II pICSI 10.2024
Rekovelle/orgalutran
- punkcja 16.10 ??? -
hej dziewczyny jestem w trakcie stymulacji do 1-szego IVF dostalam zastzryki Mensinorm i od dzisiaj rana mialam brac drugi cetrotide...po mensinormie nic sie nie dzieje natomiast po cetrotide w miejscu wstrzyknieci pojawily sie takie bomble jak po poparzeniu pokrzywa...teraz nie wiem co robic? zsoatly mi jeszcze dwa i mam wizyte w srode wieczorem...
co radzicie?
a moze to po takim gaziku co do niego dolaczony na odkazanie?Dluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
aha dzieki dziewczyny:D uspokoilam sie:D w sumie nic innego sie nie dzialo troszke poswedzialo i nic nie wylatywalo mam nadzieje z etylko to bedzie dzialalo:D
a na ulotce sa zze moze byc zaczrwienienie swaid czy opuchlizna...pisze ze skontaktowac sie z lekarzem ale mysle ze przezyje te bmbelki:DDluuuuga historia...ale warto było walczyć !!!
9dpt 84.51
11dpt 210
14 dpt 765.9
18dpt 4270
32dptmamy ❤️
-
Mamy 3 ładne zarodeczki już zamrożone dzisiaj.
Ale jestem przeszczęśliwa.
Odnośnie mojego brzucha to mam odpoczywać, najlepiej leżeć, pic dużo, jeść białko i czekać na okres bo po @ powinno być lepiej.Bella93, MalaHD, a88, kozamonia, niezapominajka2017, ania8306, problemik, ka_tarzyna, bajka_ lubią tę wiadomość
MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualny
-
Kaśka ja też miałam tak jak kozamonia po cetrotide, po pierwszym duży placek wokół miejsca wkłucia i straszne swędzenie przez godzinę, po następnych już swędzenie przez kilka min i lekkie zaczerwienienie, nawet lekarz powiedział że to normalne po tych zastrzykach.
Sylwia odpoczywaj grzecznie !! Transfer masz w następnym cyklu czy ten musisz odczekać i w jeszcze następnym ??
Domis wysiaduj dzielnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 maja 2017, 15:30
sylwia80, Kaśka28 lubią tę wiadomość
-
lipcowka86 wrote:Kaśka ja też miałam tak jak kozamonia po cetrotide, po pierwszym duży placek wokół miejsca wkłucia i straszne swędzenie przez godzinę, po następnych już swędzenie przez kilka min i lekkie zaczerwienienie, nawet lekarz powiedział że to normalne po tych zastrzykach.
Sylwia odpoczywaj grzecznie !! Transfer masz w następnym cyklu czy ten musisz odczekać i w jeszcze następnym
Jeszcze w następnym czyli w lipcu.
Muszę trochę odpocząć po tej stymulacji, a przede wszystkim jajniki.
Będę chyba robiła badanie NK, sama myślałam o tym, ale tez moja dr dziś wspomniała. I jeszcze coś wspominała o sprawdzeniu kurczliwości przed transferem.MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3.