In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzięki. Już się nie mogę doczekac@ bo podobno ma mi się poprawić jak dostanę.Dzis z brzuchem trochę lepiej. Wczoraj łyknęłam dostinex i następna tabletka za 4 dni.
A88 będziecie mieli dziś jakieś wieści czy dopiero jutro ? I jutro transfer prawda ?MTHFR 1298A - C homozygota,IO,PCO, NK 12,7%, KIR AA, Jajowody drożne, AMH 4.3. -
nick nieaktualny
-
Eltasz, gdzie sie podziewasz? Kiedy beta?
Ana_83 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDziewczyny, mam pilną sprawę.
Jestem po podgladzie. Punkcja 29.05, teraz jest widoczne 10 pęcherzykow.
Musimy dzisiaj zdecydowac czy robimy screening genetyczny pgs. Kariotypy mamy prawidłowe, za mna jedno poronienie sppwodiwane trisomia 16, czyli cos super czestego, w sumie przypadek. Niby wskazan do genetyki nue mamy. No i co tu zrobic? Biję sie z myslami. Przeraza mnie czekanie 6 tyg. na wynik. Psychicznie nastawilam sie na transfer teraz, a tu mówia, ze tylko crio. Co myślicie? -
nick nieaktualnyElf i tu chyba wszystko niestety zaczyna się rozbijać o pieniądze...
Jeśli możecie sobie na to pozwolić, to się nawet nie zastanawiajcie, będziesz miała święty spokój przez całą ciążę.
A jeśli wskazań nie ma, to ja bym osobiście nie robiła, tylko odkładała na wózek, albo w najgorszym przypadku (tfu tfu tfu tfu tfu!) na kolejną procedurę.
-
nick nieaktualny
-
ana167 wrote:Bella, maluchy Eltasz nie dotrwaly do transferu..
Edit: a już wiem, ostatnią wiadomość jaką dostałam, to że et ma być następnego dniaWiadomość wyedytowana przez autora: 23 maja 2017, 09:50
-
nick nieaktualnya88 wrote:Elf i tu chyba wszystko niestety zaczyna się rozbijać o pieniądze...
Jeśli możecie sobie na to pozwolić, to się nawet nie zastanawiajcie, będziesz miała święty spokój przez całą ciążę.
A jeśli wskazań nie ma, to ja bym osobiście nie robiła, tylko odkładała na wózek, albo w najgorszym przypadku (tfu tfu tfu tfu tfu!) na kolejną procedurę.
Dziękuję A88. Chyba teraz odpuscimy pgs, jak cos to w następnym podejsciu zrobimy, oby nie bylo konieczne. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
a88 trzymam mocno kciuki, ale mysle, ze jak juz wytrwaly tyle dni to dotrwaja i do jutra
Kasia33 lubi tę wiadomość
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF ❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI 2.06.2017 crio 26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI 26.09.2017 crio [*] 8tc 14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSI brak mrozakow
22.03.2019 IMSI 13.07.2019 -
nick nieaktualnya88 wrote:Zapytałam, czy wszystkie są w miarę na podobnym etapie, podobno idą łeb w łeb i rokują dobrze, więc padła decyzja, że dwa.
Czyli jutro będziesz już w trzypaku
My też weźmiemy dwa jeśli się uchowają.
Jak ja już chciałabym być na tym etapie..ech