In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
lipcowka86 wrote:Bella dobrze, że jednak nie uciekłaś całkiem od Nas
Teraz masz chwilę na odpoczynek wakacyjny
Już nie pamiętam podchodzisz do szczepień??
W sr idziemy oddac krew na mlr, zeby sprawdzic czy ostatnia ciaza go podniosla/obnizyla i w zaleznosci od wyniku beda szczepienia lub nie.lipcowka86 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyBella93 wrote:Ania, super ze niedlugo ruszacie i udalo sie zakwalifikować do badan
Dootka, to Ty juz masz cala wirusologie i wymazy zrobione?
Bylismy dzisiaj na wizycie, dokumenty podpisane i procedura w drugiej polowie sierpnia
U nas wymazy 6mcy wiec ok ale wlasnie ta wirusologie będziemy musieli z M powtórzyć jeśli sie w lipcu nie uda((
A kasy nie mamy...mamy ledwie na ivf...ciezko będzie wykombinować kilka stow wiecejWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 19:54
-
Kimka postaraj sie myslec pozytywnie, dostalas okruszka i to jest teraz najwazniejsze
Kiedy dowiesz sie co z reszta? Moze jeszcze bedzie ich 3? Nie poddawaj sie
Ja tez sie staram myslec pozytywnie, choc wzielam ostatnie dwa i pytali mnie czy gdyby sie nie udalo to bede podchodzic do 3 procedury, wiec wiecie...
Bella super, juz niedlugo zaczynacie
Lipcowka wiesz jak u Ciebie dalej?
Between bedzie dobrze!
Kozamonia &&& za jutro!
Dootka faktycznie sie to u Ciebie ciagnie...Wiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 19:55
Between lubi tę wiadomość
Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI2.06.2017 crio
26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSIbrak mrozakow
22.03.2019 IMSI13.07.2019
-
nick nieaktualnyniezapominajka2017 wrote:Kimka postaraj sie myslec pozytywnie, dostalas okruszka i to jest teraz najwazniejsze
Kiedy dowiesz sie co z reszta? Moze jeszcze bedzie ich 3? Nie poddawaj sie
Ja tez sie staram myslec pozytywnie, choc wzielam ostatnie dwa i pytali mnie czy gdyby sie nie udalo to bede podchodzic do 3 procedury, wiec wiecie...
Bella super, juz niedlugo zaczynacie
Lipcowka wiesz jak u Ciebie dalej?
Between bedzie dobrze!
Kozamonia &&& za jutro!
Dootka faktycznie sie to u Ciebie ciagnie...
Mój maz powoli ma ochotę odpuścić...boje sie ze jak przyjdzie czekać do października to mi powie ze nic nie robimy
-
Dootka nie wiem gdzie robisz badania wirusowe, ale jeśli w Macierzyństwie to możesz sporo zaoszczędzić wybierając jakieś lokalne laboratorium. My u nas w laboratorium płaciliśmy 460 zł za komplety badań wirusowych, przypuszczam, że w klinice koszty są przynajmniej 1,5-2 razy większe.
-
Sweet symphony nie martw sie na zapas
Ja mam AMH 0,5 a mialam 7 komorek, takze calkiem ok...Starania od 08.2015, endometrioza 3/4 st, 2 laparo, 3 hsg, 3 histero
8.03.2017 IVF❄️❄️❄️nie przetrwaly rozmrozenia...
5.05.2017 ICSI2.06.2017 crio
26.06.2017 crio
28.07.2017 ICSI26.09.2017 crio [*] 8tc
14.02.2018 crio [*] 6tc
20.04.2018 ICSIbrak mrozakow
22.03.2019 IMSI13.07.2019
-
nick nieaktualnylipcowka86 wrote:Dootka nie wiem gdzie robisz badania wirusowe, ale jeśli w Macierzyństwie to możesz sporo zaoszczędzić wybierając jakieś lokalne laboratorium. My u nas w laboratorium płaciliśmy 460 zł za komplety badań wirusowych, przypuszczam, że w klinice koszty są przynajmniej 1,5-2 razy większe.
-
Niezapominajka odebrałam dziś wyniki badań z immunologii:
niestety sądzę, że nie jest dobrze
Odebrałam też wyniki histopatologiczne i te są ok:)
Dalej czekam na @ a później się będę umawiać na wizytę, więc dopiero wtedy będę wiedzieć co i jak.
Ty teraz musisz dużo odpoczywać i pozytywnie myślećTrzymam kciuki żeby Maluch pozostał z Tobą na następne 38 tygodni
-
nick nieaktualny
-
Cześć dziewczyny!
@Niezapominajka - ja Ci taaak bardzo życzę aby to podejście było szczęśliwe i ostatnie! Bardzo na to zasługujesz! Trzymam kciuki! A teraz pamiętaj, dużo odpoczynku i słodyczy jeśli lubisz:)
@Between - jak zapewne pamiętasz u mnie czarna magia z tą ciążą i nikt nic nie wie ale byłam na wizycie sprawdzać, czy jest pęcherzyk, od tego się zaczyna, szczególnie w takich przypadkach jak nasze.
@ChudaRuda @Kozamonia - czekam z niecierpliwością jak sytuacja u Was!
@Innamorata88 - też mam takie zdjęcie:) mój ciut większy bo w sobotę mierzył 8,4 mm ale ja też jestem 5 dni z transferem po Tobie. I mojej kropce wciąż dają niestety małe szanse.
@Katarzyna - już dawno po 18stej, dawaj betę!usychamy z ciekawości:)
@Ania8306 - ja też Angelius!Mimo, że u mnie się pokomplikowało i nie wiadomo co z tego będzie to jestem baaardzo zadowolona. Mam nadzieję, ze ty tez będziesz:)
@Kima przykro mi, to jest ból, liczę, że Twoje dzieciaczki jeszcze dojrzeją i coś zamrozimy. A może już nie będziesz potrzebować mrozaków? Tak też się zdarza.
@Dorotka - nie pozwól mężowi odpuszczać! To wszystko jest tragicznie męczące i każdego dnia sama budzę się z innym podejściem ale jak w stopce - to się w końcu musi udać!
@Faworek a jak u Ciebie sytuacja na froncie?
@Bella, dobrze Cię widzieć chodząca encyklopedio:)
u mnie dziś 1916 beta. Przyrost wygląda dobrze. Kolejna w czwartek.ka_tarzyna, niezapominajka2017, ania8306, innamorata88, problemik, BitterSweetSymphony, promyczek 39, Natka-matka wariatka :), ślązaczka, Kaśka28, Bella93, emka29 lubią tę wiadomość
-
Faworek wrote:Już po 18
Ale przesyłam mój update:
11dpt 20,65
13dpt 84,09
15dpt 135,70
17dpt 296,20
20dpt 901,00 (wynik z dzisiaj).Yoselyn82, niezapominajka2017, ania8306, anouk11, innamorata88, zohasamoha, BitterSweetSymphony, promyczek 39, sandzu, Natka-matka wariatka :), sylwia80, Asia_88, emka29 lubią tę wiadomość
07.2019 drugi naturalsik
10.2017 naturalsik
Mam 4❄️
4 IUI, 2IVF, 2 transfery, 3 poronienia
AMH 1,3, nasienie zmienne, fragmentacja 38% -
Dziewczyny z Provity do kogo chodzicie do lekarza?
KarenMillen gratuluje przyrostu! beta rosnie ladnie ): kiedy masz wizyte?
ka_tarzyna gratuluje przyrostu, beta ladnie rosnieWiadomość wyedytowana przez autora: 26 czerwca 2017, 20:32
ka_tarzyna lubi tę wiadomość
Mój pierwszy cud - kochany Michałek ❤️❤️❤️
Mój drugi cud - kochany Juluś♥️♥️♥️
Nigdy się nie poddawaj chociaż byłoby to trudne! - Kiedy śmieje się dziecko - śmieje się cały świat
❤️❤️❤️ -
nick nieaktualny
-
ka_tarzyna wrote:Wiem, wiem, ale sądziłam, że napiszę dopiero jak pogadam z moją dr, ale niestety nie mogę się do niej dodzwonić, a jak dzwoniła, to nie odebrałam...
Ale przesyłam mój update:
11dpt 20,65
13dpt 84,09
15dpt 135,70
17dpt 296,20
20dpt 901,00 (wynik z dzisiaj).
Jupijajej
Moim zdaniem dobry przyrost
ka_tarzyna lubi tę wiadomość
7 lat starań: 2xIVF, 2xIUI, HSG, 3xHSC, niskie AMH, MTHFR 1298A-C układ homo, operacja -endometrioza głębokonaciekająca.