In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej dziewczyny ! Weszłam na to forum z sentymentu. Cieszy mnie ze nie widzę za dużo znajomych nickow bo mam nadzieje ze świadczy to o powodzeniu ja sama przechodziłam przez to co Wy rok temu. Do pierwszego IVF podchodziłam w lipcu - bezskutecznie, a do drugiego w listopadzie i się udało. Zaczynam obecnie 3 trymestr, na dodatek będę miała bliźnięta wiec nasze kilkuletnie starania i płacze mam nadzieje zostaną wynagrodzone. Wam również się uda- nie należy się poddawać!! Po moim podejściu zostały mi leki: Prolutex i Lenzetto oraz witaminy które brałam na poprawę jakości komórek ( noe wiem czy to prawda czy mit ale mieliśmy piękne zarodki, a bliźnięta mam mimo podania 1 zarodka bo po prostu komórka się podzieliła). Zdaje sobie sprawę jak kosztowne jest przygotowanie do transferu i to co po nim wiec myśle ze co do ceny na pewno soe dogadamy - gdyby była potrzeba piszcie na priv.
Camilla13, Kuczka, klamka lubią tę wiadomość
PCOS?, IO?, niedoczynnosc tarczycy (TSH juz w normie),problem z plemnikami. Walczymy!
3 lata starań
4x IUI nieudane
I IVF - beta <1
II IVF -
Obecnie 26 tydz ciąży -
A wiec wracam od lekarza- wyniki i usg w porządku w piątek zaczynamy stymulację
Camilla13, Baby_staraczka, Cccierpliwa, Erl, madwitka lubią tę wiadomość
-
Kuczka wrote:A wiec wracam od lekarza- wyniki i usg w porządku w piątek zaczynamy stymulację
Powodzenia ! &&&Kuczka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyPazyfae wrote:Hej dziewczyny ! Weszłam na to forum z sentymentu. Cieszy mnie ze nie widzę za dużo znajomych nickow bo mam nadzieje ze świadczy to o powodzeniu ja sama przechodziłam przez to co Wy rok temu. Do pierwszego IVF podchodziłam w lipcu - bezskutecznie, a do drugiego w listopadzie i się udało. Zaczynam obecnie 3 trymestr, na dodatek będę miała bliźnięta wiec nasze kilkuletnie starania i płacze mam nadzieje zostaną wynagrodzone. Wam również się uda- nie należy się poddawać!! Po moim podejściu zostały mi leki: Prolutex i Lenzetto oraz witaminy które brałam na poprawę jakości komórek ( noe wiem czy to prawda czy mit ale mieliśmy piękne zarodki, a bliźnięta mam mimo podania 1 zarodka bo po prostu komórka się podzieliła). Zdaje sobie sprawę jak kosztowne jest przygotowanie do transferu i to co po nim wiec myśle ze co do ceny na pewno soe dogadamy - gdyby była potrzeba piszcie na priv.
A jakie to są witaminy na poprawę komórek? -
nick nieaktualnyKuczka wrote:A wiec wracam od lekarza- wyniki i usg w porządku w piątek zaczynamy stymulację
Super
Mam nadzieję, że u mnie będzie wszystko ok i będę Cię goniła za 2 tygodnie razem zawsze raźniej
Jakie to dziwne kiedy zupełnie wszystkie się nie znamy ale jakbyśmy się znały -
Ale Wam zazdroszczę dziewczyny, że działacie..ja jestem w trakcie badań immuno i do kolejnego crio jeszcze daleko.. A tak bym chciała już kolejne podejście
-
aziledo wrote:Super
Mam nadzieję, że u mnie będzie wszystko ok i będę Cię goniła za 2 tygodnie razem zawsze raźniej
Jakie to dziwne kiedy zupełnie wszystkie się nie znamy ale jakbyśmy się znały
Marzenka daj odpocząć trochę organizmowi -
nick nieaktualny
-
Aziledo ja tez teraz mam w sobie więcej niepokoju niż za pierwszym razem już wiem, ze niezawsze jest wszystko tak, jakby się chciało, a smak porażki jest jeszcze większy niż przy naturalnych staraniach
-
Chce#Być#Mama wrote:Dziewczyny mam pytanie jak jest z seksem ? Bo ja się trochę boje żeby nic się nie stało
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dziewczyny życzę Wam wszystkim aby następny dzień mamy był rowniez waszym dniem! Mocno trzymam za to kciuki.
Kuczka lubi tę wiadomość
Hana 10.07.2018. 3300 gram, 53 cm , godz. 8:42 ❤
Czekałam na Ciebie całe życie! ❤
Porod bliźniaczek ja dniach-wrzesien 2023 -
nick nieaktualny
-
Hej, u mnie wszystko w miarę ok. Okazało się że plamienia są spowodowane krwiakiem i jestem od tygodnia na zwolnieniu i mam się bardzo oszczedzac. Kolejną wizyta 7.06 ale na ostatniej lekarz potwierdził bicie serduszka i wyznaczył termin porodu na 14.01.2019. Nie mogę się forsować więc większość czasu tylko leże. Miałam ból podbrzusza ale minął po wzięciu no-spy. Mam nadzieję że krwiak się wchłonie i nie będzie już ż nim problemów.
-
Aziledo byłam dziś na pierwszym podglądzie prawy jajnik ruszył jak szalony, lewy jeszcze nie estradiol słaby a w prawym jajniku pojawił się torbiel (którego jeszcze tydzien temu nie było) i już widać, ze płyn zaczyna się zbierać tak wiec nie wyglada to dobrze jak na razie. Mam nadzieje, ze w środę będę miała lepsze wieści