In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Aziledo ależ się martwiłam tą ciszą 🙈 naprawdę świetne informacje! Oby wirusowka odpuściła nim się rozprzestrzeni! Jak straszy brat reaguje na mikruska? Pokażesz nam słodkie rodzeństwo?
-
Aziledo gratuluję! I całego, małego, zdrowego człowieka i że macica z Tobą została 🥰
aziledo lubi tę wiadomość
-
Bella jak u Ciebie sprawy się mają? Dalej wszystko stoi przez covid? Fajnie, ze czasem zaglądasz 😘
-
Kuczka wrote:Akilegna jak tam się czujesz? Już prawie półmetek 😱 ależ ten czas gna 🙈
Kuczka, dziękuję, czuję się dobrze. Tak, to już prawie połowa i sama nie wiem kiedy to zleciało. Druga ciąża leci definitywnie szybciej
Dziś w końcu dziecko pokazało co ma miedzy nogami i czekamy na drugiego chłopca
A starszy brat w końcu załapał o co chodzi z toaletą i mam nadzieję, że niedługo pozbędziemy się pieluchy uff
A co u Was?
Co u reszty dziewczyn? Mało Was tu i tak cicho
Bella93 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyakilegna♥ wrote:Kuczka, dziękuję, czuję się dobrze. Tak, to już prawie połowa i sama nie wiem kiedy to zleciało. Druga ciąża leci definitywnie szybciej
A starszy brat w końcu załapał o co chodzi z toaletą i mam nadzieję, że niedługo pozbędziemy się pieluchy uff
A co u Was?
Co u reszty dziewczyn? Mało Was tu i tak cicho
Czyjeś ciążę tak szybko lecą... moja dluzyła mi się niesamowicie... może wynikało to z nasilenia stresów i strachu czy wszystko będzie dobrze...
Cieszę się że czujesz się dobrze 🙂
Jak nastawienie na drugiego kawalera? Kupujecie już jakieś imiona?
Nie do końca pozegnacie się z pieluchami- następca pieluchowego królestwa już nadciąga 😁
akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
Ha ha ha tak samo pomyślałam o pieluchach 😂 ale te pierwsze takie malutkie to tak inaczej 🥰
Ciekawe czy za jakieś 10 tygodni dalej będzie Ci tak szybko lecieć czas ciazowy 🤭
Aziledo a jak u Ciebie? Już nie było niespodzianek po powrocie do domku?akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKuczka wrote:Ha ha ha tak samo pomyślałam o pieluchach 😂 ale te pierwsze takie malutkie to tak inaczej 🥰
Ciekawe czy za jakieś 10 tygodni dalej będzie Ci tak szybko lecieć czas ciazowy 🤭
Aziledo a jak u Ciebie? Już nie było niespodzianek po powrocie do domku?
Jest już całkiem spoko. Szybko się zapomina, że człowiek może być taki malutki. Przy nim starszy syn wydaje się być porządnym kawalerem, a nie jak do tej pory moim małym chłopakiem.
Czas leci... patrząc wstecz - bardzo szybko.
Wymiotowych niespodzianek już nie było. Teraz zmagamy się z kaszlem, gilem i temperatura u starszaka. Serwuje on niezły poligon mikruskowi. Mam nadzieję że mały nie zachoruje.
Chciałabym wrzucić zdjęcie ale mój telefon nie chce współpracować i linki z zalukaj zawierają błąd i są puste. Nie wiem dlaczego. -
akilegna♥ wrote:Kuczka, dziękuję, czuję się dobrze. Tak, to już prawie połowa i sama nie wiem kiedy to zleciało. Druga ciąża leci definitywnie szybciej
A co u Was?
Co u reszty dziewczyn? Mało Was tu i tak cichoCorka - 2018
Syn - 2021 -
Akilegna, gratuluje juz 100% drugiego synka!
Aziledo, super, ze u was wszystko dobrze!
Moja ciaza tez leci zdecydowanie zbyt szybko😭 ale z M tez mi tak szybko zleciala, ze serio nie wiedzialam kiedy, jak juz musialam rodzic... a teraz to dopiero jakas blyskawicaaziledo, akilegna♥ lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
nick nieaktualnyCccierpliwa wrote:Akilegna, gratuluje juz 100% drugiego synka!
Aziledo, super, ze u was wszystko dobrze!
Moja ciaza tez leci zdecydowanie zbyt szybko😭 ale z M tez mi tak szybko zleciala, ze serio nie wiedzialam kiedy, jak juz musialam rodzic... a teraz to dopiero jakas blyskawica
U Ciebie też już synek potwierdzony? Czy przegapiłam jakiś wpis? -
aziledo wrote:U Ciebie też już synek potwierdzony? Czy przegapiłam jakiś wpis?
Ale pozycja zmieniona, lezy inaczej, dzis mozna bylo zrobic przepiekne fotki twarzy, noe zakryte i nie tylko z profilu i nozki tez przestaly sie krzyzowac...
Mamy 564g zdrowego synka💙Alrauna1987, Marzenka85, Mum2b, akilegna♥, emka29, Bella93 lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
aziledo wrote:Czyjeś ciążę tak szybko lecą... moja dluzyła mi się niesamowicie... może wynikało to z nasilenia stresów i strachu czy wszystko będzie dobrze...
Cieszę się że czujesz się dobrze 🙂
Jak nastawienie na drugiego kawalera? Kupujecie już jakieś imiona?
Nie do końca pozegnacie się z pieluchami- następca pieluchowego królestwa już nadciąga 😁
Już od dłuższego czasu podejrzewałam, że będzie chłopak więc nie ma zawodu. Zresztą same wiecie jak to jest, najważniejsze aby zdrowy, reszta jest obojętna
Wiem, że niedługo znów będą pieluchy ale chciałam, żeby przynajmniej starszy pozbył się ich juz, przynajmniej jeden regularny zakup mniej
-
Mum2b wrote:A jak odpieluchowalas? Masz jakis zloty patent? U nas nocnik parzy
Już od dłuższego czasu próbowałam nie zakładać pampera, niestety był krzyk, że chce i koniec, bez nie będzie chodził.
Musiałam trafić dobry moment z kolejną próbą.
Chociaż całkowitym odpieluchowaniem nie można tego nazwać. Do snu, do żłobka i jak narazie na spacery też zakładam. W domu chodzi bez.
Mam nocnik i nakładkę na kibelek, do tego podstawkę żeby mógł sam wejść i zejść. Jak już w końcu zrobił siku do kibelka (po dwóch wpadkach w spodnie) to cieszył się i chciał co chwilę robić. Na drugi dzień zrobił do nocnika i też mu się podobało. Teraz nawet mimo pampersa woła siku, przynajmniej w domu, bo w żłobku wszystko idzie w pieluchy.
I nie mam złotego środka jak odpieluchowac. Myślę, że dziecko musi być gotowe do tego kroku. -
Kuczka wrote:Bella jak u Ciebie sprawy się mają? Dalej wszystko stoi przez covid? Fajnie, ze czasem zaglądasz 😘
Gratuluję Wam synków🙂Mum2b, Marzenka85, Cccierpliwa, Kuczka, Alrauna1987, akilegna♥, mm1 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Bella, super! To teraz trzymam kciuki za piekny final!
Bella93 lubi tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700