In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Sto lat dla Karolinki!🥳
Piękna kreska. Gratulacje! Naturals? -
Kuczka wrote:
Kuczka! Prześliczna ta Twoja córka! Ale oczy 😍
I gratulacje Kochana! Cudowna wiadomosc! A skad wiesz, ze Lukasz? Mialas transfer określonego zarodka czy po prostu juz znasz plec?
Ja sie czuje bardzo dobrze, wszystko w porzadku. U nas bedzie syn:)
Bella93 lubi tę wiadomość
Corka - 2018
Syn - 2021 -
Bella93 wrote:Śniło mi się, że usunełyście konta na ovu...to jestem!
Agencja znalazła dla nas surogatkę, ale nie jestem gotowa dzielić się postępami... MZ ma 35lat i jeden poród sn za sobą.
Trzymajcie się ciepło :-*Bella93 lubi tę wiadomość
Corka - 2018
Syn - 2021 -
Bella a gdzie tam 🙈 miałam transfer 6 maja
Mum w Pl nie ma opcji wyboru zarodka pod względem płci jak zaszłam w ciąże z Karolcią od razu nadaliśmy jej imię i takie już zostało, takie pozytywne afirmacje 🙈 i teraz od pozytywnego testu tez już wizualizujemy, ze wszystko będzie ok z ŁukaszemBella93 lubi tę wiadomość
-
Kuczka wszystkiego najlepszego dla córki i oby synek rozwijał się silny i zdrowy ❤
Ja nadal w dwupaku i oby tak jeszcze przez minimum 6 tygodni
Mam też przecudowne wieści od Niezapominajki. W poprzednim tygodniu została mamusią wczesniaczka. Synek bardzo pospieszył się na świat ale wszystko wygląda dobrze i idzie w dobrym kierunku.
Kuczka, Bella93, Mum2b lubią tę wiadomość
-
Akilegna Ty zaciskaj nogi! 😂 ja tez rodziłam w 34+6 🙈 a Niezapominajka jak się czuje? Co się wydarzyło, ze przedwczesny poród? 🙈
A jak się czujesz? Poka brzuchol -
Kuczka wrote:Akilegna Ty zaciskaj nogi! 😂 ja tez rodziłam w 34+6 🙈 a Niezapominajka jak się czuje? Co się wydarzyło, ze przedwczesny poród? 🙈
A jak się czujesz? Poka brzuchol
Ja Bena rodziłam w 35+0, teraz mam nadzieję, że dotrzymam do 38 przynajmniej. Wszystko wygląda dużo lepiej niż poprzednio więc nadzieja na sn jest
Niezapominajce pękł worek płodowy, prawdopodobnie przez infekcję. Dodatkowo miała łożysko przodujące więc lekarze nie zwlekali i zrobili cc. Oboje są przesczesliwi mimo wszystko -
Ooo kurczę nawet nie pamiętałam, ze tez jesteś mamą wcześniaka 🤭 fajnie, ze u nich wszystko ok!!! I dzięki za info
akilegna♥ lubi tę wiadomość
-
Kuczka wrote:Super brzuchol ile już wazy lokator? Jak Ben- oswojony z myślą o rodzeństwie?
Wg ostatniego pomiaru waży niecałe 1700, we wtorek kontrola przyrostu w szpitalu, bo coś im za mały wychodzi, mimo że przepływy są super.
Ben chyba nie do końca wie co to znaczy. Mówimy mu, że tam jest baby, braciszek ale raczej nie rozumie jeszcze -
Pięknie się u Was dzieje dziewczyny!
Kuczka, się rozkręciliście przy tej procedurze, co transfer to dzidzia😁 to ile jeszcze zostało, 6? 😉 daj znać kiedy pierwsze usg 🤞🤞
Mum2be, cieszę się, że ciąża przebiega prawidłowo i jesteś za półmetkiem
Akilegna, życzę Wam conajmniej 6tyg w dwupaku i niech moc wieczorami będzie z Tobą 🙂
A ja dzisiaj kończę 28lat, może się wyrobimy z dzidziutkiem przed moją 30tką😂Kuczka, akilegna♥, Mum2b lubią tę wiadomość
-
Kuczka, sto lat dla coreczki! I gratuluje brzuszka😍 piekna kreseczka!
Gratulacje dla Niezapominajki!!!
Bella, sto lat i spelnienia marzen!
U mnie do przodu za 3 tygodnie stawiam sie w szpitalu, albo tylko na kontrole, albo juz na wywolanie, w zaleznosci od przeplywow i wagi...
Narazie wszystko wzorowo jak z Mia... maly odrobine wiekszy niz ona na tym etapie, ale niewiele, z nia bylam na wizucie przedporodowej w szpitalu kilka dni wczesniej niz teraz z malym i jest miedzy nimi z tej wizyty 400g roznicy, mysle, ze jakbym byla na tym samym etapie ciazu, to roznica bylaby jeszcze mniejsza, wiec wiem, ze maly roanie dobrze
Na prenatalnych 3 trymestru preinatolog w centrum diagnostyki prenatalnej powiedziala, ze bedzie dlugi i chudy, jestem ciekawa czy sie sprawdzi🙊 nogi ma vardzo dlugie, juz Mia miala zawsze mega dlugie nogi na usg i takie ma tez od urodzenia, gacie od komoletow z gora wiecznie za krotkie... a maly ma jeszcze dluzsze🙈
U mnie tez przeplywy super, lozysko I stopnia wiec super, cukry super, waga tez ekstra, bo cala ciaze 3,4kg na plus... no nie mam na co narzekac i przyznam szczerze, ze zal mi, ze zaraz koniec ciazy... mam podobne odczucia jak z Mia, czyli, ze ciaza trwa zdecydowanie zbut krotko🙊Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 maja 2021, 13:18
Bella93, Kuczka lubią tę wiadomość
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Cierpliwa, dziękuję.
Nie zostaje nic innego jak odchować małego do roku i kolejna stymulacja -
Bella to spełnienia marzenia 😘 jak będziesz gotowa to my tu czekamy na wieści 🥰
Noooo, jeszcze 6 zostało 🤭🤫
Chyba w końcu trafiłam na lekarza mi przeznaczonego, ze takie efekty
Akilegna co się później nie zaskoczysz wagą 😂
Cccierpliwa a Mia czeka na rodzeństwo? Pokój przyszykowany?Bella93 lubi tę wiadomość
-
Kuczka, nawet jeszcze nie wszystko wyprane i wyprasowane🤣🙈 no ale jakos sie przed te 3tyg ogarne
Maz jeszcze chce sypialnie pomalowac, czekamy na nowe lozko, bo zamowilismy i ma byc gotowe poczatkiem czerwca, takze bedzie sie dzialo😅
A Mia czeka i nie czeka, ona duzo rozmawia na temay dzidzi w brzuchu, czasem swoj odslania i pyta co ta dzidzia tam robi🤣 czesto moj odslania, przytula sie, juz robi rozdzielnosc i mowi, co jest Mii, a co dzidziusia itp... ale i tak mysle, ze tak do konca jednak jeszcze nie ogarnia co ja czeka...
Za to przypuszczam, ze nasz pies juz po cichu pakuje klamoty i szykuje sie do wyprowadzki do altanki zeby miec swiety spokoj🤣 chociaz narazie jeszcze sie tuli do brzucha 🤣
Instagram
@invitro.mama
Rozpakowane mamusie
https://walkaorodzicielstwo.blogspot.de
Starania start -> 2013
[*] 10tc (2015)
[*]8tc (2018)
3xIUI
1 ICSI
->23.11 punkcja (24-27.11 hiperstymulacja/hospitalizacja)
->27.11 transfer 🐣🐣
->14dpt beta 1700
->21dpt beta 10275
->31dpt biją
-> 39dpt bije
-> 18.08.2018 (40+0) córeczka
-> 25.08.2020 termin w klinice leczenia niepłodności
-> 25.08 start Cyclo Progynova
-> 14.09 💉
-> 25.09 Punkcja
-> 29.09 Transfer 🐣
-> 14dpt beta 1700
-> 23dpt
-> 16.06.2021 (39+5) synek
⬇️ moja lista wyprawkowa ⬇️
http://walkaorodzicielstwo.blogspot.com/2018/11/lista-wyprawkowa.html?m=1 -
Dziewczyny ale się u Was dzieje 🙂
Bella sto lat 🎂
Kuczka wszystkiego najlepszego dla Karoli oraz życzę Wam aby Łukasz do końca pozostal Łukaszem 🙂
A ja chciałam się pochwalić, że moja panna zaraz skoczny 8 miesięcy. Jej kiedy to zleciało 🥰Kuczka, Bella93 lubią tę wiadomość
-