In vitro start w 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kozamonia wrote:Czy któraś z was się orientuje, czy wyniki dodatnie z toksoplazmozy IgM i IgG oraz przeciwciała różyczki IgG mogą nas konkretnie wstrzymać z całym protokołem?
Dodam, że wyniki są moje.
Kotowa, trzymam cały czas kciuki za jutrzejsze wyniki i za to, żeby hiperka sobie poszła.kozamonia, Kotowa lubią tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
08.06 - transfer 3dniowego malucha, 1x❄️3dniowy, 1x❄️5dniowy
27.02 3480g Michaś 56cm długości
-
Angela* wrote:Woda zwykla niedazowana , czy moze byc np niegazowana Żywiec Zdrój o smalu cytrynowym?
Angela* lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Madzialenaaa wrote:Cześć Emilka , trzymam mocno kciuki za betę Kiedy testujesz ?
Ja dziś oddałam krew, po południu wynik.
Ja dopiero jestem pierwszy dzień po transferze. Testuje 2 albo 3 marca. Trzymam za ciebie kciuki mocno;)Angela*, Agniechaaaa lubią tę wiadomość
-
Angela* wrote:Dziewczyny , a czy oprocz diety łykacie jakieś suplementy?
Angela* lubi tę wiadomość
Mikołaj 25.04.2011
-
Madzialenaaaa- trzymam mocno kciuki!
beti- ja kilka dni jak brałam gonapeptyl to miałam silne migreny, ale przeszło
emilka- no to teraz odpoczywaj i oby do marca <ja planuje mieć w tym czasie co ty testujesz transfer ;P)
A ja po wizycie Wszystko ładnie pięknie pęcherzyków 14 od 17 do 10mm, endo 11mm, estadiol 1170. W czwartek ostatnie podglądanie i na 90% w sobotę punkcjaAngela*, e_mil_ka, MalaHD, Kotowa, Bella93, ania8306 lubią tę wiadomość
-
Deseo wrote:Madzialenaaaa- trzymam mocno kciuki!
beti- ja kilka dni jak brałam gonapeptyl to miałam silne migreny, ale przeszło
emilka- no to teraz odpoczywaj i oby do marca <ja planuje mieć w tym czasie co ty testujesz transfer ;P)
A ja po wizycie Wszystko ładnie pięknie pęcherzyków 14 od 17 do 10mm, endo 11mm, estadiol 1170. W czwartek ostatnie podglądanie i na 90% w sobotę punkcja
Super ! Idziesz dlugim protokołem czy krotkim ?