Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną IN VITRO w Czechach
Odpowiedz

IN VITRO w Czechach

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Klara Wysocka Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 12:37

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć!
    Do rozpoczęcia procedury mam jeszcze trochę czasu i trochę decyzji do podjęcia wcześniej, ale lubię mieć wszystko ogarnięte, bo moja głowa jest wtedy spokojna ;-)

Interesowałyście się tym tematem? In vitro w klinikach w Czechach (bądź innych krajach)?

Pytam, bo zaczęłam zgłębiać temat, wymieniłam trochę korespondencji z Klinikami w Ostravie (3,5 h drogi od mojego miejsca zamieszkania) i argumenty finansowe są nie do pokonania.

Pełen pakiet (badania, opieka, wizyty, lekarstwa i inne) w Czechach to koszt niespełna 8.300 zł a u nas (Invimed, Invicta we Wrocławiu - 1,5 h od mojego miejsca zamieszkania) dwa razy tyle.
    Na starcie dostaje się tłumacza do dyspozycji w kontaktach z kliniką, laboratorium, lekarzami.

Któraś korzystała?
    Ma jakieś doświadczenia?

IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest <3
    mam Córeczkę <3

Wysłany: 29 marca 2017, 12:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyskoczyła mi informacja, że wątek o podobnym temacie już istnieje. Lupka mi go nie wyszukała. Jakby któraś znalazła i podesłała linka, to poszukam tam informacji i nie będę tutaj zaśmiecała.

mam Córeczkę <3
  • Bella93 Autorytet

Wysłany: 29 marca 2017, 12:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wyczukiwarka of nie dziala o dluzeszego czasu. Wystraczy ze wpiszesz w google "w czechach ovufriend" ;)

Klara Wysocka lubi tę wiadomość

Moja historia leczenia
    Kajetan 10tc & Eliza 11tc 🖤

Matylda 🩷 11.08.2022
    Zoya 🤎 Vincent 🩶 25.08.2025

Wysłany: 29 marca 2017, 13:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szkoda, że nie wpadłam na to sama ;)
    Dzięki!

Bella93 lubi tę wiadomość

mam Córeczkę <3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Brak okresu a negatywny test ciążowy, czyli o przyczynach spóźniającej się miesiączki

Każda kobieta doświadczyła lub doświadczy spóźniającej się miesiączki, nie będąc w ciąży. Z jakich przyczyn miesiączka może się spóźniać? Co robić, kiedy krwawienie miesiączkowe nie wystąpiło, a testy ciążowe wychodzą negatywnie? Po ilu dniach warto zgłosić się do lekarza? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Planowanie ciąży, czyli o tym jakie badania przed ciążą warto wykonać

Planowanie ciąży to ważny moment w życiu każdej kobiety. Zastanawiasz się jakie badania przed ciążą warto wykonać? A może warto pomyśleć o dodatkowych szczepieniach? Co zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na zdrową, szczęśliwą ciążę? Przeczytaj, które szczepienia musisz zrobić jeszcze przed rozpoczęciem starań, a które spokojnie możesz zrobić nawet będąc już w ciąży. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Męska płodność – jakie składniki warto suplementować w czasie starań o dziecko?

Choć przez lata w procesie starania się o dziecko większą uwagę skupiano na zdrowiu kobiety, dziś wiemy, że męska płodność ma dokładnie takie samo znaczenie. Dobra wiadomość jest taka, że wiele wpływających na nią negatywnie czynników możemy poprawić, np. przez zmiany w stylu życia czy świadome uzupełnianie kluczowych składników odżywczych. Jakie suplementy na męską płodność mogą pomóc w staraniach o dziecko?

CZYTAJ WIĘCEJ