IN VITRO w Czechach
-
Cześć!
Do rozpoczęcia procedury mam jeszcze trochę czasu i trochę decyzji do podjęcia wcześniej, ale lubię mieć wszystko ogarnięte, bo moja głowa jest wtedy spokojna
Interesowałyście się tym tematem? In vitro w klinikach w Czechach (bądź innych krajach)?
Pytam, bo zaczęłam zgłębiać temat, wymieniłam trochę korespondencji z Klinikami w Ostravie (3,5 h drogi od mojego miejsca zamieszkania) i argumenty finansowe są nie do pokonania.
Pełen pakiet (badania, opieka, wizyty, lekarstwa i inne) w Czechach to koszt niespełna 8.300 zł a u nas (Invimed, Invicta we Wrocławiu - 1,5 h od mojego miejsca zamieszkania) dwa razy tyle.
Na starcie dostaje się tłumacza do dyspozycji w kontaktach z kliniką, laboratorium, lekarzami.
Któraś korzystała?
Ma jakieś doświadczenia?IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
Wyskoczyła mi informacja, że wątek o podobnym temacie już istnieje. Lupka mi go nie wyszukała. Jakby któraś znalazła i podesłała linka, to poszukam tam informacji i nie będę tutaj zaśmiecała.IVF - I transfer 19.11.2018 - > 20.12. jest
mam Córeczkę -
Wyczukiwarka of nie dziala o dluzeszego czasu. Wystraczy ze wpiszesz w google "w czechach ovufriend"
Klara Wysocka lubi tę wiadomość
-