X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Infekcja intymna przed transferem
Odpowiedz

Infekcja intymna przed transferem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2023, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam pytanie, które mnie męczy i dręczy,a wizytę u ginekologa mam umówioną dopiero za dwa dni. Od 10dni biorę estrofem (czyli od 2dc), gdyż niedługo mam mieć transfer. Ale od ok.3dni piecze mnie pochwa :( i nie wiem,czy to na tle alergicznym (zmiana proszku do prania), czy to też infekcja, a może po Estrofemie... Czy w takiej sytuacji mój transfer może zostać odwołany/przesunięty na następny cykl? Czy mogę dostać jakieś globulki na infekcję przed transferem?

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Kalendarz dni płodnych podczas starania o dziecko

Przeczytaj dlaczego coraz więcej lekarzy zaleca kobietom starającym się o dziecko prowadzenie aplikacji miesiączkoweji i obserwację własnego ciała. Kalendarz owulacji - czym jest, na czym to polega i dlaczego podczas starania o dziecko warto wiedzieć coś więcej o swoim cyklu niż czas jego trwania. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Suplementy w ciąży – co naprawdę jest potrzebne?

Ciąża to czas pełen radości, ale i wyzwań. Jednym z najważniejszych aspektów, o które należy zadbać, jest odpowiednie odżywianie. Kobiety w ciąży często słyszą o konieczności suplementacji, ale które składniki są naprawdę niezbędne?

CZYTAJ WIĘCEJ

Siatki centylowe wzrostu chłopców i dziewczynek - czym są i jak je czytać?

Siatki centylowe to narzędzie, które pomaga monitorować rozwój fizyczny dzieci, takich jak wzrost, waga czy obwód głowy. Są one ważnym wskaźnikiem zdrowia, umożliwiającym ocenę, czy dziecko rozwija się w normie dla swojego wieku i płci. Dzięki siatkom centylowym rodzice i specjaliści mogą wcześnie wykryć potencjalne problemy zdrowotne lub rozwojowe. W artykule wyjaśniamy, jak czytać siatki centylowe i na co zwracać uwagę podczas interpretacji wyników.

CZYTAJ WIĘCEJ