X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Infekcja intymna przed transferem
Odpowiedz

Infekcja intymna przed transferem

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Cukierkowa Autorytet

Wysłany: 17 lipca 2023, 20:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Cześć dziewczyny. Mam pytanie, które mnie męczy i dręczy,a wizytę u ginekologa mam umówioną dopiero za dwa dni. Od 10dni biorę estrofem (czyli od 2dc), gdyż niedługo mam mieć transfer. Ale od ok.3dni piecze mnie pochwa :( i nie wiem,czy to na tle alergicznym (zmiana proszku do prania), czy to też infekcja, a może po Estrofemie... Czy w takiej sytuacji mój transfer może zostać odwołany/przesunięty na następny cykl? Czy mogę dostać jakieś globulki na infekcję przed transferem?

Basia - wrzesień 2018
    Gosia - maj 2024
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Adaptogeny - Ashwagandha, Korzeń Maca, Shatavari

Każdego dnia przybywa par, które po wieloletnich staraniach o dziecko, osiągają swój cel dzięki unikalnym ziołom - adaptogenom. Powiedzmy sobie otwarcie: kto sprawniej przywróci ład i porządek w świecie sztucznie zdezorganizowanym przez człowieka, jak Matka Natura? Świetnie, że zaczynamy korzystać z jej pomocy. Jeśli to zagadnienie nie jest Ci jeszcze znane, koniecznie przeczytaj artykuł do końca.          

CZYTAJ WIĘCEJ

6 porad jak wybrać najlepszego specjalistę od leczenia niepłodności

Wybór najlepszego lekarza specjalisty jest najwyższym priorytetem każdej kobiety, której starania przedłużają się lub dotychczasowe leczenie okazało się nieskuteczne. Szukając kompetentnych godnych zaufania lekarzy, którzy mogą pochwalić się wysoką skutecznością, należy brać pod uwagę również jakość placówki, w której przyjmują.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Witaminy na męską płodność - które najważniejsze?

Powszechnie wiadomo, że witaminy są niezbędne dla prawidłowego funkcjonowania organizmu człowieka. Jaką jednak rolę odgrywają witaminy na męską płodność? Po jakie produkty sięgać, by dostarczać witamin, które mogą poprawić jakość nasienia i zwiększyć szanse na zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ