X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inofolic dla mężczyzny?
Odpowiedz

Inofolic dla mężczyzny?

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Kri Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam,
    Lekarz przepisał do stosowania dla mnie i mojemu mężowi Inofolic- po 1 saszetce dziennie. Nigdzie jednak nie znalazłam info jak infofolic działa na mężczyzn, wszędzie są inf tylko o kobietach. Co o tym myślicie?

Ania_84 lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

• Releaseme Przyjaciółka

Wysłany: 7 maja 2015, 13:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Quote:
    Nasienie mężczyzn z niedoborem kwasu foliowego jest więc gorsze genetycznie i może powodować zaburzenia rozwojowe u dziecka. Poza tym, niedobór witaminy B9 obniża męską płodność.

myślę, że wystarczyłby kwas foliowy w stężeniu takim, jaki w infolicu.
    ale to moje osobiste zdanie :) warto też próbować inofolic, bo na pewno nie zaszkodzi

Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 maja 2015, 13:22

Kri lubi tę wiadomość

01.2013-12.2014 starania na luzie bez badań i leków
    01.2015- diagnostyka- hiperprolaktynemia, podwyższone TSH, słaba morfologia nasienia,
    stymulacja CLO- :(
  • Ania_84 Autorytet

Wysłany: 7 maja 2015, 13:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kwas foliowy poprawie jakos plemnikow oraz DNA ktore przenosza.

jedno co moze przemawiac za tym zeby pil .. to to ze Inofolic ma lepsze wchlanianie kwasu foliowego niz kwas foliowy w tabletce..
    zamiennikiem równie robrym a tanszym jest Inofem ktory dodatkow troche lepiej smakuje :)

Kri lubi tę wiadomość

Bezplemnikowcy też mają dzieci ;) 35odc.
    1 podejście (31.12.15) - cb
    2 Podejście (24.05.16) :) 13dpo beta 66,72/ 15dpo 183,22 19dpo 1432,94
    74dii09kx3vbi21s.png
    Novum Wawa
  • Kri Autorytet

Wysłany: 1 sierpnia 2015, 11:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie wiem czy to przypadek czy coś w tym jest- po 4 opakowaniach inofolicu udało się!

Ev lubi tę wiadomość

oar8flw1nowd9vtv.png
    74dipiqv6mmnfuyl.png

Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

10 najczęstszych obaw kobiet w ciąży, czyli czego boją się kobiety w ciąży

Lęk i różnego rodzaju obawy to naturalny towarzysz kobiety w ciąży. Czego boi się większość kobiet oczekujących dziecka? Bólu porodowego, urodzenia chorego dziecka, utraty atrakcyjności czy może zrujnowania życia seksualnego po porodzie? Czego obawiasz się Ty? Przeczytaj czy zasadne jest zamartwianie się i jak sobie radzić, aby nasze obawy nie sprawdziły się.

CZYTAJ WIĘCEJ

Super produkty na okres ciąży, czyli 9 produktów szczególnie polecanych dla kobiet w ciąży

Zapoznaj się z produktami, które są wyjątkowo cenne dla rozwijającego się maleństwa i Twojego nadwyrężonego ciążą organizmu. Postaraj się, aby takie produkty jak kasze, żurawina i migdały w okresie ciąży na stałe zagościły w Twoim menu.

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża bliźniacza – wszystko co musimy o niej wiedzieć

Ciąża bliźniacza to rodzaj ciąży wielopłodowej, podczas której w macicy kobiety rozwijają się jednocześnie dwa płody. Ciąże bliźniacze stanowią około 1,25% wszystkich ciąż, czyli średnio jeden na sto porodów kończy się przyjściem na świat nie jednego, a dwójki dzieci. Współcześnie coraz więcej ciąż to właśnie ciąże bliźniacze. Przeczytaj i dowiedz się m.in. jak powstaje ciąża bliźniacza, jakie są jej rodzaje i jakie może powodować ryzyka. 

CZYTAJ WIĘCEJ