X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inofolik rozwalił mi cykl
Odpowiedz

Inofolik rozwalił mi cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yvonne32 Debiutantka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Na zalecenie lekarza ginekologa miałam pić inofolik po 2 saszetki dziennie przez 3 miesiące. Odstawiłam go po tym czasie a moje cykle (dotychczas 26 dniowe jak w zegarku) zdurniały. Mija rok a okres przychodzi jak chce. Dziś juz spóźnia sie 6 dzien. Nie mam jajników policystycznych ani zadnej rozpoznanej choroby. Poza tym że od 6 lat nie mogę zajsc w ciążę. Czy ktoś tak miał po Inofoliku???

• Koniczynka33l Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inofolic to tylko kwas foliowy i ino-myozytol. To zwykly suplement jak wit C....nie mogl Ci rozwalic cyklu...
    Po roku od brania?! sory, ale to śmieszne..

niedrożność jajowodów
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę takie.nierealne.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

5 rzeczy, które wesprą Twoje starania o dziecko!

Rozpoczynacie starania o dziecko. Wykonujesz kolejne testy ciążowe i… nic. Zastanawiasz się, dlaczego to tyle trwa, skoro „wszyscy” wokół informują o tym, że spodziewają się dziecka. Tak naprawdę wiele starań kończy się sukcesem dopiero po pewnym czasie, a niepłodność dotyczy już blisko 15-20% par. Sprawdź, co możesz zrobić, aby zwiększyć swoje szanse na szczęśliwe poczęcie.

CZYTAJ WIĘCEJ

11 największych mitów dotyczących starania o dziecko, w które być może jeszcze wierzysz

Niektóre nieprawdziwe stwierdzenia przekazywane są z ust do ust tak długo, że bez zastanowienia w nie wierzymy. Przeczytaj jakie są największe mity na temat starania o dziecko i upewnij się, że „nie padłaś ich ofiarą”.

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak liczyć, który to tydzień ciąży?

Udało Wam się zajść w ciążę? Gratulacje! Określenie tygodnia ciąży jest kluczowe z wielu powodów. Przede wszystkim pozwala ustalić, czy dziecko rozwija się prawidłowo oraz umożliwia wykrycie wcześniejszego porodu bądź poronienia. Pozwala też rodzicom przygotować się do momentu przywitania nowego członka rodziny na świecie. Zobacz, w jaki sposób można ustalić wiek ciąży.

CZYTAJ WIĘCEJ