Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inofolik rozwalił mi cykl
Odpowiedz

Inofolik rozwalił mi cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yvonne32 Debiutantka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Na zalecenie lekarza ginekologa miałam pić inofolik po 2 saszetki dziennie przez 3 miesiące. Odstawiłam go po tym czasie a moje cykle (dotychczas 26 dniowe jak w zegarku) zdurniały. Mija rok a okres przychodzi jak chce. Dziś juz spóźnia sie 6 dzien. Nie mam jajników policystycznych ani zadnej rozpoznanej choroby. Poza tym że od 6 lat nie mogę zajsc w ciążę. Czy ktoś tak miał po Inofoliku???

• Koniczynka33l Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inofolic to tylko kwas foliowy i ino-myozytol. To zwykly suplement jak wit C....nie mogl Ci rozwalic cyklu...
    Po roku od brania?! sory, ale to śmieszne..

niedrożność jajowodów
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę takie.nierealne.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Naturalne sposoby łagodzenia bólu porodowego

Poród nierozerwalnie łączy się z bólem. Ten fakt wiele przyszłych mam napawa lękiem. Bez względu na to, czy rodzą po raz pierwszy czy po raz kolejny, wizja skurczy powoduje pytanie: czy dam radę? Co, jeśli nie wytrzymam? Na szczęście jest wiele łagodnych, niefarmakologicznych metod, które mogą pomóc oswoić porodowe bóle.

CZYTAJ WIĘCEJ

Alergiczny katar u maluchów: domowe wsparcie i sygnały alarmowe.

Rozpoznanie, czy katar u dziecka to alergia, czy infekcja, bywa trudne, a poprawne odróżnienie objawów jest kluczowe dla skutecznego leczenia. Ten artykuł to kompleksowy przewodnik dla rodziców, pomagający zrozumieć specyfikę kataru alergicznego u dziecka, jego symptomy, domowe sposoby łagodzenia oraz kiedy konieczna jest wizyta u lekarza. Dowiedz się, jak zapobiegać powikłaniom i skutecznie wspierać malucha w walce z dolegliwościami.

CZYTAJ WIĘCEJ

Wybór dawczyni komórki jajowej – o czym warto pamiętać?

Odkryj kluczowe aspekty wyboru dawczyni komórki jajowej i dowiedz się wszystkiego o procedurze in vitro z wykorzystaniem komórki jajowej dawczyni lub nasienia dawcy. Jak to dokładnie działa? Gdzie i w jaki sposób można znaleźć odpowiednią dawczynię? Rozmawiamy z lek. med. Włodzimierz Sieg z Kliniki INVICTA, który opowiedział nam również o innowacyjnym narzędziu wykorzystującym algorytm machine learning (AI) do doboru fenotypowego pomiędzy biorcami a dawcą komórek. 

CZYTAJ WIĘCEJ