X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inofolik rozwalił mi cykl
Odpowiedz

Inofolik rozwalił mi cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yvonne32 Debiutantka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Na zalecenie lekarza ginekologa miałam pić inofolik po 2 saszetki dziennie przez 3 miesiące. Odstawiłam go po tym czasie a moje cykle (dotychczas 26 dniowe jak w zegarku) zdurniały. Mija rok a okres przychodzi jak chce. Dziś juz spóźnia sie 6 dzien. Nie mam jajników policystycznych ani zadnej rozpoznanej choroby. Poza tym że od 6 lat nie mogę zajsc w ciążę. Czy ktoś tak miał po Inofoliku???

• Koniczynka33l Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inofolic to tylko kwas foliowy i ino-myozytol. To zwykly suplement jak wit C....nie mogl Ci rozwalic cyklu...
    Po roku od brania?! sory, ale to śmieszne..

niedrożność jajowodów
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę takie.nierealne.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Droga ku rodzicielstwu - inspirująca historia Danuty i Adama

Dla wielu par starających się o potomstwo, droga do rodzicielstwa często bywa pełna wyzwań i niepewności. Jednak dla Adama i Danusi Dzionków ta droga, choć trudna, okazała się pełna nadziei i wreszcie spełnionych marzeń. Ich historia stanowi inspirujący przykład siły i determinacji w staraniach o dziecko, ukazując jednocześnie istotną rolę męskiej części sukcesu w procesie leczenia niepłodności.

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak od strony psychicznej przygotować się do porodu?

Poród to jedno z najważniejszych wydarzeń w życiu każdej kobiety. Większość jednak skupia się na przygotowaniach od strony fizycznej... A co z psychiką? Czy do porodu można się przygotować od strony mentalnej? Jak zadbać o odpowiednie nastawienie? Jakie są techniki przygotowania do porodu? 

CZYTAJ WIĘCEJ