Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Suplementacja w ciąży a wytyczne ekspertów. Poznaj kluczowe składniki dla mamy i dziecka 👇
SPRAWDŹ
Partner Akcji

DHA z alg czy ryb? Sprawdzamy, dlaczego DHA z alg zyskuje na popularności wśród przyszłych mam.
SPRAWDŹ
Partner Akcji

Przytłoczona zbyt wieloma zaleceniami?
Poznaj 7 składników rekomendowanych przez ginekologów w jednej formule👌
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inofolik rozwalił mi cykl
Odpowiedz

Inofolik rozwalił mi cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yvonne32 Debiutantka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Na zalecenie lekarza ginekologa miałam pić inofolik po 2 saszetki dziennie przez 3 miesiące. Odstawiłam go po tym czasie a moje cykle (dotychczas 26 dniowe jak w zegarku) zdurniały. Mija rok a okres przychodzi jak chce. Dziś juz spóźnia sie 6 dzien. Nie mam jajników policystycznych ani zadnej rozpoznanej choroby. Poza tym że od 6 lat nie mogę zajsc w ciążę. Czy ktoś tak miał po Inofoliku???

• Koniczynka33l Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inofolic to tylko kwas foliowy i ino-myozytol. To zwykly suplement jak wit C....nie mogl Ci rozwalic cyklu...
    Po roku od brania?! sory, ale to śmieszne..

niedrożność jajowodów
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę takie.nierealne.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Leczenie IVF i preimplantacyjne badania genetyczne - nowa nadzieja dla niepłodnych par

Preimplantacyjne badania genetyczne (PGT) mogą być bardzo pomocne dla par, które od dłuższego czasu starają się o dziecko, mają za sobą nieudane transfery, czy przykre doświadczenia związane z utratą ciąży. Jakie korzyści dają badania PGT? Jak wykonanie badań PGT może zwiększać szanse na powodzenie in vitro? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak zajść w ciążę? 4 składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w koktajlach.

Jak zajść w ciążę? Jak w naturalny, łatwy, a przy tym smaczny sposób możesz poprawić swoją płodność? Wystarczy, że każdego dnia będziesz przygotowywać super-odżywczy koktajl płodności. Jakie dobroczynne składniki możesz znaleźć w naszych przepisach? Jaką rolę odgrywają one w kontekście płodności? Oto 4 najważniejsze składniki na poprawę płodności, które znajdziesz w smoothies! 

CZYTAJ WIĘCEJ