Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Męska płodność - jakie składniki naprawdę warto suplementować w czasie starań o dziecko?
SPRAWDŹ
Partner Akcji

AKCJA "SUPLEMENTY Z SENSEM"

Dziewczyny, czas zadbać o męską płodność!
1 saszetka pełna mocy dla wsparcia jakości nasienia 🔥
SPRAWDŹ
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum Starając się z pomocą medyczną Inofolik rozwalił mi cykl
Odpowiedz

Inofolik rozwalił mi cykl

• AUTOR
    WIADOMOŚĆ
Oceń ten wątek:
  • Yvonne32 Debiutantka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 21:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam. Na zalecenie lekarza ginekologa miałam pić inofolik po 2 saszetki dziennie przez 3 miesiące. Odstawiłam go po tym czasie a moje cykle (dotychczas 26 dniowe jak w zegarku) zdurniały. Mija rok a okres przychodzi jak chce. Dziś juz spóźnia sie 6 dzien. Nie mam jajników policystycznych ani zadnej rozpoznanej choroby. Poza tym że od 6 lat nie mogę zajsc w ciążę. Czy ktoś tak miał po Inofoliku???

• Koniczynka33l Przyjaciółka

Wysłany: 8 sierpnia 2018, 23:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    inofolic to tylko kwas foliowy i ino-myozytol. To zwykly suplement jak wit C....nie mogl Ci rozwalic cyklu...
    Po roku od brania?! sory, ale to śmieszne..

niedrożność jajowodów
  • Isaura81 Autorytet

Wysłany: 9 sierpnia 2018, 07:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Trochę takie.nierealne.

Isaura l.37, 9 CS o 3 dziecko
    HSG - drożne jajowody
    Niedomoga lutealna
    Zioła ojca sroki nr 3
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Kluczowe składniki dla przyszłej Mamy, czyli co warto suplementować w ciąży

Ciąża to odmienny i wyjątkowy stan, który jest jednocześnie dużym wyzwaniem dla organizmu kobiety. To czas, kiedy zmienia się zapotrzebowanie na składniki odżywcze. Które z nich są szczególnie istotne dla przyszłej mamy i dla rozwijającego się dziecka? Co warto suplementować w ciąży, aby zadbać o zdrowie i rozwój maluszka? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Pierwsza wizyta w klinice leczenia niepłodności – jak się przygotować?

Nadszedł ten czas - przed Wami pierwsza wizyta w kierunku diagnostyki problemów z płodnością. Jak wygląda? Na co się przygotować? Czy przed wizytą warto wykonać wstępne badania? Jakie znaczenie mają obserwacje cyklu miesiączkowego podczas diagnostyki? Jak wygląda wywiad medyczny? 

CZYTAJ WIĘCEJ